Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 26.06.2024 08:18
    Tragikomedie justice, kdy oceněné reportérky u soudu letos ...

    Read more...

     
  • 23.06.2024 15:13
    Dotaz na soudkyni Bochňákovou: Jelikož vim, že čte tyto články ...

    Read more...

     
  • 21.06.2024 17:45
    Česká společnost Dvakrát zažila totalitu. Šest let nacistickou ...

    Read more...

     
  • 21.06.2024 11:13
    Od dob působení Otakara Motejla se mnoho na tomto úřadu změnilo ...

    Read more...

     
  • 18.06.2024 10:48
    Nejlepší policie na světě? Aktuálně je v médiích, že Karlova ...

    Read more...

     
  • 17.06.2024 12:39
    Martin Michal byl několikrát upozorněný na osobu LP. Jak se LP ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Blazek a FialaSinagl VictoryAktualizováno 23.5.2024:  Doplnění interpelace k rukám ministra spravedlnosti JUDr. Pavla Blažka: I. ČÁST + II. ČÁST. JŠ

***

Jeho ODPOVĚĎ ze dne 2.5.2024 na interpelaci poslankyně. Obávám se, že si zvukové záznamy mého vstupu do veřejného soudního jednání, které vedly k „doživotnímu“ zákazu mé účasti na veřejná soudní jednání samosoudkyně JUDr. Jany Bochňákové, vůbec neposlechl. Jsem tak prvním občanem České republikynezastavitelnou exekucí a rovněž prvním se zákazem vstupu do soudních síní na veřejná soudní jednání. Vyloučila mne stejně jako v kauze nevinného ing. Marka Gáby, kde se chovala stejně odpudivě. Docela pocta mé práci!

Připojuji ŽÁDOST k rukám předsedy OS Ostrava Mgr. Tomáše Komradeka (26.4.2024) – ODPOVĚĎ místopředsedy soudu Mgr. Davida Blahety (6.5.2024) a moji REAKCI (8.5.2024).

Co bylo konkrétní příčinou zákazu ministr nezmiňuje? Poslechl si vůbec inkriminované zvukové záznamy? Jsou vůbec mé výroky zaznamenány na zvukových záznamech pořízených soudem? Proč soudkyně nevyloučí přítomnou veřejnost před zahájením jednání v soudní síni osobním sdělením a zdůvodněním, zaznamenaným do protokolu? Proč nevaruje, neudělí pokutu a rovnou předem trestá za to, co by se mohlo stát? Nic proti nezávislosti soudce, ale umožňuje-li mu beztrestně páchat zločiny na nevinných lidech a veřejnost je jím trestána za upozornění na ně, potom to nemá se spravedlností vůbec nic společného.

Bezcharakterní, neschopná, všehoschopná, či mentálně postižená soudkyně Bochňáková veřejně, okatě, nestydatě a prokazatelně, pošlapává principy spravedlivého soudního procesu, tedy i Ústavu ČR. Veřejnost má vykonávat kontrolu veřejných soudních jednání, ale když se soudce a státní zástupce veřejně dopouštějí zločinu na spravedlnosti a nevinných lidech, vše kryje jejich (ne)závislost. V 50tých letech také veřejnost směla jen mlčet k popravám nevinných a kam to vedlo?! Následky vidíme a pociťujeme dodnes.

***

OS Ostrava 25.4.2024: Novináři opět nevpuštěni, mainstream nadále mlčí? Jak dlouho ještě?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.80 (5 Votes)
Share

Komentáře   

-3 #1 Jan Šinagl 2024-05-22 18:58
Protokol o hlavním líčení z 1.10.2020 u OS Ostrava...

Vyhlášeno usnesení

Vzhledem k opakovanému přerušování hlavního líčení ze strany veřejnosti mužem soudu
známého příjmením Šinágl se v 10:02 hodin přerušuje za účelem toho, aby jmenovaný opustil jednací síň, neboť za takových podmínek nelze bez jakéhokoli rušení v hlavním líčení
pokračovat.

K výzvě soudu muž s příjmením Šinágl předkládá průkaz odznačený Syndikát fotografů České republiky se sídlem Jana Želivského 18, Praha 3, IČO 26542188 na jméno Jan Šinágl, narozený 9. 12. 1952. A dále průkaz Internetového zpravodajství, zpravodaj a komentátor Press www.sinagl.cz.

Na to muž s příjmením Šinágl prohlašuje, že provádí veřejnou kontrolu, obrací se i na státní zástupkyni s tím, že tato nezasáhne, a mimo jiné uvádí, že v současné chvíli není zřejmé, kdo se soudí, kdo je souzen. A vrací se nám totalita.

Dále státní zástupkyně prosí o doplnění protokolace s tím, že pán užívá věty typu Všeho do času a stromy nerostou do nebe.
A tato slova pronáší směrem ke státní zástupkyni.

Protokol o hlavním líčení z 15.3.2022 u OS Ostrava...

Do jednací síně před zahájením odročeného hlavního líčení vstupuje včetně státní zástupkyně, zmocněnkyně, obhájce a obžalovaného, člena justiční stráže rovněž veřejnost, včetně pana Jana Šinágla.

Poznámka: nahrávání hlavního líčení bylo spuštěno v průběhu vstupu veřejnosti a stran, a proto není zachycen celý rozhovor s Janem Šináglem.

Pan Jan Šinágl uvádí:
Předjímat, že se dopustím trestné činnosti..
Samosoudkyně uvádí:
Vy jste, pane Šinágl, byl opakovaně, a opakovaně jste rušil průběh hlavního líčení. Já jsem Vám naposledy, když jsem musela přerušit hlavní líčení, abych mohla poté pokračovat, řekla, že vy jako veřejnost se již do jednací síně nedostavíte. Takže prosím odejděte.

Pan Jan Šinágl uvádí:
Já doufám, že talár už dlouho nosit nebudete. Jste ostuda justice.

Samosoudkyně uvádí:
Nezapomeňte to prosím zaprotokolovat.

Pan Jan Šinágl uvádí:
Zaprotokolujte, že je ostuda, že v demokratické zemi osoba jako je vašich morálních a právních nekvalit rozhoduje o osudech …(dále nejde panu Šináglovi rozumět).

Zmocněnkyně uvádí:
Odejděte prosím.

Pan Jan Šinágl uvádí:

Já jsem v pohodě, ale vy nebudete v pohodě.
Poté v čase 8:06 hodin jednací síň opouští pan Jan Šinágl v doprovodu člena justiční stráže.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)