Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 28.04.2024 14:51
    Dnes v OVM proběhla debata poslankyň Malé (Hnutí ANO) a ...

    Read more...

     
  • 28.04.2024 09:54
    Kdy odškodníme my vyhnané sudetské české Němce? Žili u nás ...

    Read more...

     
  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

F6 Fleischmanova a KafkaJan Urban: „To slovo „formálně“ dokáže v nefungujícím státě přikrýt cokoliv – i zločin a odsouzení nevinného člověka do vězení." - STÁT BEZ PRÁVA JE BRLOH LOUPEŽNÍKŮ.F3 plot

* * *

Postavila jsem si roubenku v Beskydech na rodinných pozemcích po pradědovi, dědovi a matce BEZ VĚCNÝCH BŘEMEN.

Kybernetická kriminalita spojená s vydíráním, stalinskou psychiatrizací a kriminalizací (pomluvy a křivá obvinění). Exekuce na nedlužníka. Pokutování ze strany sousedů Lojkásků - bez smluvního vztahu. Soused s exekutorem mi vykradli bankovní účty do minusu a uzavřeli je. Soused s exekutorem  mi zamezili v podnikání a bydlení v mé vlastní nemovitosti.  Soused s exekutorem  mi exekučně blokují veškerý restituovaný majetek. 24.12.2019 si soused s exekutorem dokonce přišli pro mé auto!

https://photos.app.goo.gl/oscoYdoGi3NWUEun6

F4 plotMUSÍM PODAT ŽALOBU NA STÁT.

Soused MNE MULTIČETNĚ KRIMINALIZUJE v MSK. Veškeré trestné "slovní" činy jsou vyráběny v počítači souseda. Odsuzují mne justiční mafiáni - nezákonní soudci v nájmu souseda - v místně nepříslušném kraji.

Advokát Tomáš Sokol si nechal zaplatit 136 tis. Kč zálohu k podání Stížnosti k ESLP. NIC MÝM JMÉNEM NEPODAL A PENÍZE NÁM UŽ NEVRÁTIL. Ty si nechal "na prostudování" věci a pak mi dal výpověď plné moci s tím, že nemá čas.

Stát ze mne udělal občana 4. kategorie. Ústavní soudce David Uhlíř nechává 4. rokem vyhnívat mou ústavní stížnost.

Jedná se o brutální zásah státu proti soukromému vlastnictví.

Hledám právníka k sepsání Stížnosti k ESLP.

Hledám právníka k sepsání ŽALOBY NA STÁT. 

Stát mi bezdůvodně zdemoloval soukr. nemovitost.

Stát mne vysídlil z vlastní nemovitosti jako za Heydrichiády.

Stát mne bezdůvodně a protizákonně kriminalizuje za nic.

Stát mi přiděluje do soukromého obydlí souseda, resp. sousedovy nájemníky.

Žádám uvedení všech svých listů vlastnictví do původního stavu, tj bez Bohumíra Lojkáska, který se mi protizákonně kyberneticky vlomil bez jakékoliv smlouvy se mnou do mého soukromého majetku – nemovitého i movitého, který prolomil bankovní zákony, vykradl mi bankovní účty do mínusu a uzavřel mi je.

Pokud máte nějakého slušného a nebojácného právníka, sem s ním. Je to boj s komunistickou justiční mafií a bolševickým myšlením.

 

Ing.Petra Fleischmanová

Eliášova 28

160 00 Praha 6


Korespondenční adresa:

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Tel. 724 031 618

Datová schránka  63zi2gg

* * *

https://photos.app.goo.gl/oscoYdoGi3NWUEun6 - níže ukázky z textu k fotografiím a dokumentům:

F1 PolicieZní to neuvěřitelně, ale toto se tady bohužel děje. Kradou se tady lidem soukromé nemovitosti a vykrádají se tu nedlužníkům protizákonně soukromé bankovní účty bez podpisového práva. Všechno je to NEZÁKONNÉ.

Soudy nemohou bezdůvodně a hrubě omezovat vlastníkům jejich soukromá vlastnická práva na základě lokálního klientelismu a přidělovat soukromým majitelům cizí lidi do soukromého obydlí.

Nepočítali jsme s mafiánskou vendetou. Netušili jsme, že nás sousedé vysídlí z naší nemovitosti. V ČR došlo k úplnému rozpadu práva. Organizovaný zločin prorostl do policie a justice.

Společnost je znechucena tím, že jsou podvodníci, zloději, vyděrači a korupčníci v české společnosti privilegovanou kastou. Voři v zákoně mají v ČR ochranu policejní a justiční mafie. Slušní lidé jsou kriminalizováni.

Jak se zachovala justice? Nebylo zapotřebí žádných důkazů. Soudy provozují novodobou justiční disciplínu a tou je "dojmologie a "fantasmagorie". To je znakem úplného rozpadu právního státu.

Co si to justice vymýšlí za zvláštní a nenormální protizákonnosti? Proč jdou soudy proti duchu zákonů a proti duchu ústavy? Proč soudci pohrdají listinou lidských práv a svobod?

Žijeme v zemi, ve které je všechno postaveno vzhůru nohami. Ústava neplatí. Vítej občane v drsné realitě. Dnes to děje mne, zítra se to může stát vám.

Ochrana práva na pokojné užívání majetku v čl. 1 Protokolu 1 k Úmluvě. Článek 1 Protokolu 1 zní: Každá fyzická nebo právnická osoba má právo pokojně užívat svůj majetek. Nikdo nemůže být zbaven svého majetku s výjimkou veřejného zájmu a za podmínek, které stanoví zákon a obecné zásady mezinárodního práva.

Soudci, prokurátoři a policisté zcela vědomě poškozují státní rozpočet. Justice opět pohrdá soukromým vlastnictvím občanů ČR.

České soudy by se měly oprostit od mafiánů a neprovádět lidem "berkoviny".

Představitelé státu a soudci se nemohou chovat jako banda zlodějů.

F2 PolicieEXEKUTOŘI NEBYLI ZŘÍZENÍ, ABY PROVÁDĚLI VANDALISMUS, DEMOLICE A FAŠISTICKÉ POGROMY v cizích soukromých nemovitostech občanů.

Soudy se vyžívají v mučení svých justičních obětí - musíme prokazovat NEEXISTENCI ničeho. To je nemožné. Nelze prokázat něco, co neexistuje.

Nechápu, proč stát poskytuje ochranu zločincům a podvodníkům, kteří prokazatelně beztrestně falšují úřední listiny a nabourávají se protizákonně jiným lidem do soukromých bankovních účtů, do listů vlastnictví a do soukromých nemovitostí? Vedu od r. 2013 boj proti organizovanému zločinu.

Stojí přede mnou justiční mafie, která je prokazatelně v nájmů mých nových sousedů. Mafiáni lžou a kradou, bezostyšně provádějí KYBERNETICKOU KRIMINALITU a sedm let mne sprostě vydírají.

Jak funguje exekutorská mafie v ČR? Exekutor nepotřebuje mít smluvní vztah ani žádný dluh. Exekutor může všechno - zablokuje bezdůvodně pro neoprávněnou osobu celý váš majetek. Nezákonně vyrabuje vaše účty, zdemoluje vám obydlí, vysídlí vás z vlastního domu a zahrady.

Aby bylo možno občana na základě NIČEHO připravit o dům, na to musí být vytvořen mechanismus a tým lidí, kteří zločin zrealizují.

Exekutor vykouzlil z 5.000 Kč sumu 190 tis.Kč a na pokutách chce další milión. Takové exekutory by měl stát okamžitě posílat do vězení, jsou to sprostí ZLOČINCI.

V exekutorské mafii jsou zapojeni kromě soukromých zadavatelů, v mém případě sousedů, též prodejní policajti v soukromém pronájmu mafie, zkorumpovaní prokurátoři i prohnilí soudci. Všichni zločinci - lupiči, loupežníci, majetkoví podvodníci, vyděrači a mafiáni - patří v právní zemi ihned za mříže.

Exekutorská mafie a konkurzní mafie celý proces řídí a má nad ním dohled od A po Z. Proces tunelování a krádeží je pomazán verdiktem prohnilého soudce - nepostižitelného Zloděje v taláru. Tihle tuneláři jsou bohužel málokdy postavení před soud a potrestáni za své zlodějny. Ptáme se - proč?

Toto je JUDr. Libuše Šmehlíková - právní dirigent nezákonné exekuce a iniciátor vysídlení soukromého vlastníka - mne. Kdo to je? Zdravotní pojišťovna Revírní bratrská pokladna zaplatila za právní služby advokátce Libuši Šmehlíkové jen v letech 2011 až 2013 více než devět milionů korun, a to bez výběrového řízení. Beztrestně zdemolovala mou soukromou nemovitost v Ostravici. Její syn František Šmehlík je ženatý s dcerou Bohumíra Lojkáska, Hanou Lojkáskovou, provdanou Šmehlíkovou. Exekutor mi opakovaně posílá statisícové pokuty. Souhrn pokud k 28.10.2019 činí cca 700 tisíc Kč. Neodevzdala jsem dobrovolně svou soukromou nemovitost v Ostravici neoprávněným sousedům do bezplatného užívání a neodešla jsem bydlet pod most. V České republice justiční a exekuční mafie nastoluje totální bezpráví a zlo. Zločinci jsou chránění. Poškození jsou odsuzováni za nic. Ten, kdo s mafiány přehrabuje milióny a miliardy vidlemi, ten si hravě koupí policajty, prokurátory a prohnilé soudce. Přečetla jsem si ... http://www.zdravotnickydenik.cz/2017/07/rbp-zaplatila-miliony-pravnicce-smehlikove-trestny-cin-dovozuje-ministerstvo-financi-zdravotnictvi/

Tito lidé zdemolovali mou soukromou nemovitost čp. 807 v Ostravici a vysídlili soukromého vlastníka - mne - z mého soukromého obydlí. Odstřihli mne od elektrického proudu. Bezdůvodně mi vykradli moje soukromé bankovní účty. Zamezili mi v podnikání. Zablokovali veškerý můj majetek v ČR. Zločinci jsou naprosto beztrestní. Kdo si je na mne najal? Vládne tady MAFIE. Tohle je policejní bezprávní stát. V ČR evidentně pro zločince, podvodníky, vandaly a mafiány neplatí ústava a neplatí žádné zákony.

Toto je brutální nadřazenost státu nad malým soukromníkem a vlastníkem Petrou Fleischmanovou. Česká republika hrubě poškozuje ZÁKLADNÍ LIDSKÁ PRÁVA naší rodiny - a to zcela bezdůvodně.

Klesli jsme někde dolů na tu nejprimitivnější úroveň. Jsme v nerespektování základních lidských práv mnohem níž, než křováci v centrální Africe. Tohle je klasická mafiánská VENDETA. Policie a justice předstírají slepotu a hluchotu. Justiční mafie slouží organizovanému zločinu. Jsme v MSK brutálně vydíraní, demolováni a je nám znemožněno bydlet v naší soukromé nemovitosti čp. 807 v Ostravici.

Žijeme prý v zemi, kde pravda a láska zvítězily nad lží a nenávistí. Není to pravda. Lháři, zloději a podvodníci stali se bohužel privilegovanou kastou. Prohnilí pracovníci policie a justice se stali nedílnou součástí organizovaného zločinu.

GIBS - policejní vysídlování soukromých vlastníků ze soukromých obydlí je prý OK. Krajská prokuratura nám sděluje, že sousedé mohou náš majetek beztrestně demolovat a ničit. Sousedé mohou soukromého majitele z roubenky vyhodit, dostali glejt a jsou justičními VOŘI V ZÁKONĚ.

Pro běžného člověka je takřka nemožné dovolat se základních lidských práv. Spravedlnost se v ČR velmi obtížně a draze kupuje. Spravedlnost není zdarma.

Pro zlepšení obrazu ČR bude pro českou justici existuje jediná cesta: Justice musí zlikvidovat svou vlastní beztrestnou justiční a exekutorskou mafii v České republice. Jinak budete mít neustále statisícové demonstrace na Letné a Václaváku. Lidé nejsou tak blbí. Je to hnus, když exekutor vyhazuje se samopalníky člověka z jeho soukromého obydlí. Je to hnus, když exekutor vykrade člověku nedlužníkovi z bankovního účtu jeho veškeré peníze. Je to hnus, když mi exekutor v nájmu vyděračů a mafiánů zablokuje veškerý soukromý majetek. Je to hnus, když exekutoři vytvořili v České republice olbřímí miliónovou armádu obětí ve zfalšovaných exekucích. Lidé v exekuci nesmí oficiálně a legálně pracovat, nesmí mít žádné bankovní účty.

Sedm dlouhých let protizákonné kriminalizace, stalinské psychiatrizace, exekuční likvidace. Soudy mne trestají za to, že nechci zadarmo předat svou nemovitost sousedům - bez smlouvy kupní nebo nájemní. Soudy mne trestají a pokutují za to, že jsem odmítla ve svém soukromém obydlí přijímat cizí veřejnost. Justiční mafie vytvořila tento Kafkův MULTIPROCES: Ve všech uvedených Kafkových procesech byly hrubě porušeny platné zákony, dobré mravy i ústava.

Tohle je dílo české POLICEJNÍ A JUSTIČNÍ GORILY. Budu snad taky zastřelená ve svém domě jako Kuciak s Kušnírovou? Na soukromou objednávku mafiánů, kteří se chtějí zmocnit mého soukromého majetku? Účelem mé stížnosti pro porušení zákona je náprava právních vad pravomocných rozhodnutí a náprava vadného postupu řízení, které předcházelo pravomocným soudním excesům. Advokáti mne neobhajují, jak by měli. Jejich obhajoba je jalová a planá, bez chuti a bez zápachu.

Úředníci protizákonně konfiskují cizí soukromé nemovitosti pro své klienty.

STÁT BEZ PRÁVA JE BRLOH LOUPEŽNÍKŮ.

Jak dlouho mi ještě budou konkrétní cizí lidé bez postihu vykrádat můj dům? Jak dlouho mi budou vyhrožovat vypálením roubenky a mou likvidací? Z roubenky byly ukradeny moje šperky, bezpečnostní kamery, videorecorder, wifi, notebook. Vykradli mi nábytek z pěti apartmánů. Vkradli mi vybavení pěti kuchyňských linek. Vykradli postele, skříně, stoly, židle, vykradli mi úplně všechno.

Okresní soud ve Frýdku-Místku mi předběžným opatřením do soukromého obydlí přidělil zdarma souseda BL a další cizí kumpány. Bez nájemní smlouvy, bez kupní smlouvy, bez smlouvy o věcném břemeni mám přijímat do soukromého obydlí úplně cizí lidi - zloděje, vyděrače a vandaly.

Právo je toliko krásný talár lejnem vyšívaný. Z některých soudců se stali hrdí a pyšní justiční mafiáni.

Soused mne pokutuje. Soused se chechtá, že mu justiční mafiáni převedou veškeré moje soukromé nemovitosti zdarma - bez jakékoliv kupní nebo nájemní smlouvy. Stačilo tak málo - jeden digitální hoax. Česká republika není právním státem. Je to ryze mafiánský stát, ve kterém soudci kradou pro své klienty cizí soukromé nemovitosti a vykrádají lidem soukromé bankovní účty bez haléřového dluhu. Jen tak.

* * *

F5 UrbanZ rozhovoru s paní Fleischmanovou: Východní Evropa je mafiánská stoka. Co se s naší zemí stalo 30 let po listopadu 89 je šílené. Existují i exekuce proti nedlužníkům, exekutoři vybírají výpalné pro mafii a demolujíExekucni koncentracni tabor lidem obydlí. Eurokomisařka Věra Jourová jí odepsala, že je vše v pořádku… ESLP odložil její stížnost pro „formální nedostatky“, přitom bylo vše doloženo (Vít Alexander Schorm je vládním zmocněncem u Evropského soudu pro lidská práva a kandidátem Senátu na ombudsmana. Jako v kauze Jana A.Bati, kdy Ústavní soud ČR odložil ústavní stížnost pro jednu chybějící přílohu, kterou si mohl snadno sám zajistit. Přitom sám upozorňoval soudy nižších instancí, aby se kvůli formálním chybám nezbavovaly nepříjemných kauz.) Byl kontaktováni novináři Wollner, Kubík, Šafr, Klíma – bez reakce. Troufnou si jen na premiéra Babiše… Nikdo ji nechce zastupovat – reakce: justiční mafie, na to nemáme kapacity. Pravda je tak v naší zemi trestným činem. V pozadí jsou restituce. Je neteří restituentek Alcronu a Flóry, které stát totálně vykradl. Byly trestně stíhány za původ, resp. třídní nenávist, z původu se udělal podvod. Zfalšované exekuce, kdy exekutoři se nechávají najímat jako výběrčí výpalného, vykrádají bankovní účty, nemůže mít účet na území ČR, nikdo ji nechce zastupovat. Oslovila renomované, nejznámější právníky, reakce – justiční mafie, bohužel na to nemáme kapacity. Hrozí ji odsouzení za neexistující pomluvy na internetu, protože pravda je trestným činem. Strach je opět hybná síla, společnost spěje ke kolapsu a zániku. ¼ národa je zatlačena do falšovaných exekucí. Je postiženo hodně řemeslníků, nemohou tak legálně pracovat.  Pochybili, často prkotiny, stát je likviduje a musí tak pracovat načerno, jinak hrozí dluhová past, insolvence a zabavování nemovitostí. O existenci justiční mafie nikdo nepochybuje. 1938 a 1948 byl zásek do duše českého národa ze kterého jsme se už nevzpamatovali. Všechno je v naší zemi formálně v pořádku.

Vzpomínáte na reportáže v médích o Rusovi v Karlových varech, který si staví „dačy“ bez stavebního povolení? Média poslal někam, dělá si nadále co chce. Úřady nadále a uctivě nekonají. Co se stane se společností při stále více hrozícím kolapsu, ví jen Bůh…

Jan Urban: „To slovo „formálně“ dokáže v nefungujícím státě přikrýt cokoliv – i zločin a odsouzení nevinného člověka do vězení.“

Jan Urban: Zkus se nám postavit, zničíme tě! Jak funguje justiční mafie.

 

Jan Šinágl, 3.2.2020

* * *

Exekuce vytvořily z České republiky, členské země EU, novodobý koncentrační tábor!

Justiční mafie likviduje svobodu a demokracii. Slušní občané se mají opět čeho bát!

Nejvyšším pánem ve státě je exekutor – s největšími pravomocemi, žádnou odpovědností a prakticky nepotrestatelný!

* * *

9.výročí založení Sodales Solonis z.s. a 1. výročí exekuce za svobodu slova

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.60 (5 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #2 Jan Mrzílek 2020-02-04 21:08
Pečlivě připravený perestrojkový komunistický puč zvaný sametová revoluce přináší své ovoce. Komunisté vládnou, ať ti registrovaní u své Strany, tak ti na pohled překabátění, ale ve své zvrácené duši stále stejní, rozlezlí do většiny dalších parlamentních stran. Jen už nemají jeden ze druhého strach, jak tomu bylo před pučem. Mají svůj komunistický pseudokapitalis mus zbavený zvrácené ideologie. Mají moc nad zemí se vším všudy, nad lidmi, nad zákony. Šelmy utržené ze řetězu.
0 #1 Jan Šinagl 2020-02-03 15:50
To vše popsané se děje záměrně a organizovaně, aby občané začali říkat či mít pocit, že za komunistů byl pořádek, že s EU jsou jen problémy. S tím pohromadě se vypouštějí podvodné a poplašné zprávy hoaxy všeho druhu. Upírá se nám euro, lidem se tvrdí, že by bylo zdražení a trpěli by hlavně důchodci. Informace, že státy mající euro nemají s ním problémy o tom autocenzura mlčí. Neustále se zveřejňují zprávy o nacismu, peníze se dávají na další filmy na toto těma, zatím co o zrůdných zločinech komunismu v Evropě a současné Číně se nemluví. A přirozeně komunisté o současných zločinech komunismu na východě mlčí. Nezakazuje se, autocenzura sama zakazuje mlčením, vždyť by to pravdomluvné mohlo stát místo. Ostatní státy, které jsou jako my v EU spolupracují, aby chyby, které se občas vyskytnou se odstraňovaly. Kdežto my jenom kritizujeme a někdy i falešně. Parlament to je stojatá voda. Předseda KSČM je volen anonymně vysokým procentem poslanců jeho místopředsedou, takže si občan řekne: Co je to tam vlastně za lidi třicet let po "sametové revoluci"?!

K.Mrzílek

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)