Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 15.05.2024 11:01
    Větší tragikomedii jsem fakticky nezažila co předvádí tento soud ...

    Read more...

     
  • 15.05.2024 10:58
    Státní zástupce Mgr. Petr Valíček 25.4.2024: K ohledání, u ...

    Read more...

     
  • 15.05.2024 10:05
    Až teď jsem si toho emailu všiml.. Advokáta, že nepotřebujeme?

    Read more...

     
  • 14.05.2024 11:21
    Pokud se někdo domnívá, že lživým zápisem v dokladech problém ...

    Read more...

     
  • 13.05.2024 16:04
    “Je velmi těžké najet na válečnou ekonomiku. Ještě těžší ...

    Read more...

     
  • 13.05.2024 15:47
    Policejní major měl v Brně uplácet, aby jeho dcera dostala ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Defenestrace_1

Ještě jsou tady nějaké noty od soudruha Pařeza, že by tím byl myšlen prezident Václav Klaus…?!

Koho uděláme šéfem VZP, ptal se Bém Janouška. Poslechněte si !!!

Zde už je blokováno…?!

Dne 15.dubna 2012, by měli ve vlastním zájmu občané České republiky zaplavit všechna náměstí a vyjádřit tak svoji vůli a zděšení, jací lidé vedou naši zemi do katastrofy! Předčasné, přímé volby nezpochybnitelných občanů zákonodárců, jsou životní nutností pro zachování naděje pro nás, naší zemi a budoucí pokolení! Skandální odposlechy rozhovorů pořízené BIS, poslance a bývalého primátora hl. m. Prahy Pavla Béma s lobistou a podnikatelem Romanem Janouškem, by měly být tou „poslední kapkou“, posledním varováním a poslední výzvou, stejně tak jako níže uvedená listina podrobných, skandálních, nemravných, náhrad a prokázaných finančních výdajů senátorů PS PČR - do nebes volající !!! Zdá se, že po léta budovaná „hradní tvrz“ Václava Klause dostává pořádné trhliny, kdy jím cenění a podporovaní chráněnci opouštějí politickou scénu (ministr Dobeš), nebo se odhalují jejich zločinné charaktery (Pavel Bém alias Mazánek). Tím je také stále více občanům jasné, kdo ve skutečnosti je Václav Klaus a komu skutečně slouží! Své zemi a jejím občanům zcela jistě ne! Zdá se, že česká „gorila“ se odhaluje stále více a ponechám jen na čtenářích, kdo může být jejím „alfasamcem“…?! Kolik asi české gorily a lobisté dosadili na odpovědná místa ve správě země poslušných slouhů, jako je Bém…?! Potom se nedivme, že se naše země v postatě nachází ve výjimečném stavu a že nás skutečně Rumunsko může za pár let hospodářsky předstihnout – viz příloha níže – Až nás převálcují Rumuni. Jsme všichni na palubě Titaniku, kdy ledovec je už na dohled a kdy se můžeme jen snažit o zabránění tomu nejhoršímu a dalších obrovských škod jak na majetku, tak na duši národa a jeho budoucnosti! Toto je možné jen v zemi s opravdu, ale opravdu s hlavou  pomazanou! Tak skvělé, státnické, nástupní řeči, jakou přednesl president SRN Joachim Gauck v Bundestagu, se od Václava Klause nikdy nedočkáme. Věřím, že bude v plném znění otištěna v českých médií a nebudu ji muset překládat. Pouze lidé takových morálních kvalit patří na Pražský hrad. Nám nezbývá než doufat a věřit, že se na něm objeví člověk kvalit Joachima Gaucka a ne další, zneužívající své moci či který bude poslušnou loutkou v rukou mocných v pozadí…?!

Defenestrace_VKV normální zemi by okamžitě vystoupil na veřejnosti a jednal jak president, tak premiér, tak ředitel BIS. Budou i tentokrát mlčet či bagatelizovat vážný stav země…?! Prezident Václav Klaus stále mlčí, premiér Petr Nečas neuvěřitelně bagatelizuje odposlechy: „…jde o věc starou 2 roky, Pavel Bém nemá žádné stranické funkce, jde o další seriál MFD…“ Zaplať Pán Bůh za zveřejnění odposlechů, na druhé straně by si měl, jako jeho nadřízený, okamžitě premiér povolat na Úřad vlády ředitele BIS Jiřího Langa a odvolat ho z funkce! Sněmovnu zajímá únik informací z BIS, ale nikdo nehovoří o Pavlu Bémovi, kterého by měla zbavit poslanecké imunity a který by měl být co nejrychleji vyšetřován policií! To je jedině správný začátek cesty k chybějícím miliardám na sociální výdaje a provoz země, ne stále větší okrádání a ochuzování občanů! Je smutné, že dnes tomuto skandálu věnovala ČT v hlavních zprávách necelou minutu - až po 20 minutách!

Nezačneme-li řešit korupci, nevyřešíme vůbec nic! Politici si ze země a jejích obyvatel udělali skvělou, bez rizika a námahy, fungující „firmu“, chcete-li „dojnou krávu“ na účet poctivě pracujících občanů, která zákonitě spěje k bankrotu! Po vajíčkách tak možná brzy dojde i na mléko! Přestanou tak nadobro platit brzy i slova o naší zemi kdysi „mlékem a strdím oplývající“…?!

Přehled čerpání náležitostí senátorů dle zákona č. 236/1995 Sb., ve znění pozdějších předpisů Čerpání paušálních náhrad a náhrad prokázaných  výdajů dle § 5, § 6 a § 9 zákona za rok 2011.

V dnešním pořadu Hydepark odpověděl mladý filozof z Olomouce, na otázku co považuje za nejtypičtější vlastnost českého člověka slovy: „Přizpůsobivost a plazivost“, docela výstižné, dodal bych ještě hrabivost,  hamižnost, závist a netýmovost. Berme to jako osobní výzvu!

Na shledanou v Praze na Václavském náměstí u pomníku sv. Václava 15.dubna od 17:00 hodin !!! Žití na dluh pod vládou darebáků a neschopných skončí bídou i schopných. Nehrozí těm, co ji zavinili! Co řekneme našim potomkům až vyrostou a začnou se nás ptát: „A proč jsi to táto připustil a nezabránil jsi tomu…?!“

 

Jan Šinágl, 22.3.2012

 

LN_Rumuni_220312

Uitel_a_poslun_k_LN_230312

 

Demonstrace Ostrava 15.3.2012 Masarykovo náměstí

Že prý tam skoro nikdo nebyl - sdělovací prostředky lžou !!!!

Přiložené fotografie to dokazují. Tak po dnešku, 15.3.2012, už není pochyb o tom, že Česká televize a snad všechny média,  pracují na základě politických objednávek a jsou jen prodlouženou rukou vlády a jediný jejich účel je nás dezinformovat a udržet v poslušném stádu..  To, jak odbyli informování o dnešní celorepublikové demonstraci, jak falešně a okrajově informovali, svědčí o jejich aroganci a politickém pozadí celého zpravodajství.. Několik tisícovek lidí skandujících "demisi", jim  nestálo ani za to, zvednout zadky a jít těch 200m /Ostrava/ za roh, tuto událost natočit a objektivně o ní informovat veřejnost. Je to od veřejnoprávní ČT vrchol arogance a pohrdání lidmi, kteří ji živí. ČT se chová stejně jak před listopadem 89 a asi ji řídí i stejné garnitury a  šedé eminence.. Ale co to dokazuje - Už mají strach a je nás stále více !!!! Posílejte dále, aby lidé viděli, že je to v pohybu ....

 

"Užíváš -li cizí hlavu - do vlastní si nasereš!"

 

Z tibetské pokladnice moudrých rčení? – přibližně z 12. století

 

„Kdo nepozná, kde dobro kde zlo je ukryto, netouží poučit se zas a zase a vždycky všude dbá jen o své koryto – i kdyby neměl štětiny je prase…“

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+3 #2 martin 2012-03-26 20:36
Cituji Saxána:
"Žába na prameni"

Můžeme mit bezvadnou Ústavu
můžeme mít bezvadný zákon
můžeme mít bezvadnou vyhlášku

a pokyn vše nasměruje do totality.

adikia.cz/.../...

Ty seš poeta , jak Jiřina Švorcová.Čest
-5 #1 Saxána 2012-03-23 09:45
"Žába na prameni"

Můžeme mit bezvadnou Ústavu
můžeme mít bezvadný zákon
můžeme mít bezvadnou vyhlášku

a pokyn vše nasměruje do totality.

adikia.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)