Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...

     
  • 29.04.2024 08:32
    Hoří, má panenko! twitter.com/.../...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Aktualizováno 17.7.2019: „Evropskou a světovou průmyslovou politiku nebude určovat nějaká puberťačka ze Švédska s nediagnostikovanými psychickými problémy.“ - Václav Klaus ml. dává boj proti Grétě do ideových zásad hnutí Trikolóra, ale s Grétou se setká jiný muž, papež František. Přece jen nepatrný rozdíl ve věhlasu těchto dvou mužů tady je - Proč Klausovi juniorovi leží v žaludku puberťačka ze Švédska. - Syn svého tatínka nezapře. J.Š.

* * *

Nechci připustit možnost, že lidé už ztratili natolik soudnost a zdravý rozum, že dají možnost dalšímu „projektu“  na českém, provinciálním, politickém rybníčku. Klaus ml. nepochopil, že úkolem politiky není jen vládnout, ale především sloužit občanům, ne sobě!

Šíření nenávisti, podporování emocí a strachu ke všemu německému, už přestává fungovat. Mimochodem už jen 20% Čechů má čistě slovanské geny. Jméno Klaus má kořeny v německém jazyce. I oba Klausové jsou Bohemianové českého etnického původu a patří mezi zbylých 80% v jejichž žilách kolují i neslovanské geny. Sluší se připomenout, že otec Livie Klausové, děda Klause ml., Štefan Miština, byl příslušníkem tajné policie Slovenského štátu!  Zabavoval majetek slovenských Židů, kteří byli deportováni nejprve do tábora Lety a poté končili v Osvětimi, tedy se aktivně  podílel na válečných zločinech! To samozřejmě „nezávislá“ média zamlčují a nepřipomínají, byť nikdo za své předky nemůžeme. Jejich potomci svým mlčením dokazují, že charakterově zůstali stejní.

Téma českých Němců nabývá na aktuálnosti. Je dobrou zprávou, že rod Walderode má po 27 letech úsilí nárok na vrácení svého majetku. Hlubocká větev rodu Schwarzenbergů zatím úspěšná není. Byla to největší právní křivda, společně s vyhnáním českých Němců po II.světové válce.  

„Vše, co nám patřilo, ukradli kvůli našim pročeským postojům nacisté a český stát si to pak prostě nechal. Už 70 let se ptáme, jakého zločinu jsme se dopustili a české úřady to neumějí vysvětlit. Myslím, že to, co české instituce a soudy ohledně mé rodiny už léta dělají, je velmi nebezpečné. Z prostého důvodu. Poukazuje to na to, že ústava této země platí jen pro někoho, není pro všechny stejná. Většině lidí to může připadat jako nepodstatný detail. Jenže to, co se stalo a děje dnes nám, se v takových právních podmínkách může stát zítra komukoliv, třeba vaší rodině. Protože pokud v zemi neplatí ústava pro všechny stejně, pokud nejsme v rámci ústavy rovnoprávní, nedá se mluvit o tom, že žijeme v právním státě,“ říká pravnuk Adolfa Schwarzenberga Adam Pezold.

Každý má nárok na majetek, který mu byl protiprávně zabaven bez ohledu na svůj původ a místo kde žije. Pokud Česká republika toho není u všech schopna, dokazuje, že je demokratická pouze na povrchu, ale uvnitř stejná jako za totality.

Když podporuje Klaus ml. Čínu, měl by pomalu připravovat program (až Čína zlikviduje i české montovny), jak zaměstná a uživí statisíce nevzdělaných zahraničních dělníků. Asi požádá EU, aby si je převzala…

JUDr. Zdeněk Altner: „Nežijeme v právním, ale v právnickém státe.“ Tomáš Pecina: „Právní stát se pozná podle toho, že bohatí neparkují na chodníku.“

 

Jan Šinágl, 21.6.2019

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (6 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)