Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

st srp 14 @13:00 -
OS Praha 1: PRAGON  s.r.o. žaluje Ministerstvo zemědělství ČR
pá srp 30 @14:00 - 06:00PM
Berounský Drak 2024
so srp 31 @14:00 - 06:00PM
Berounský Drak 2024

Nejnovější komentáře

  • 05.08.2024 21:15
    Nepovedený synek podvodníka Michala - taktéž podvodník. Koukni ...

    Read more...

     
  • 05.08.2024 16:19
    Žádná společnost se bez skutečných elit neobejde, chce-li ...

    Read more...

     
  • 05.08.2024 16:05
    Just diplomats. They already think they are untouchable ...

    Read more...

     
  • 05.08.2024 16:04
    Prostě diplomaté. Už si myslí, že jsou nedotknutelní nadlidé ...

    Read more...

     
  • 05.08.2024 08:17
    „Tedy, že se veřejnoprávní média stanou takovým poslušným ...

    Read more...

     
  • 05.08.2024 07:54
    „Začaly sem dolétat útržky obvinění, jací jsme ve 168 hodinách ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Antotin Martin Michal VondrackovaAMM logo

Zásada NE BIS IN IDEM, tedy ne dvakrát o tomtéž, je jednou ze základních zásad trestního řízení. Jedná se o pravidlo zakotvené nejenom v trestním řádu, ale i v ústavněprávních a mezinárodních předpisech.

***

Krajský soud Praha napsal, že Agentura MM se na mé osobě dopouští šikany. Šikanování je v řadě případech trestnou činností. Šikana může naplňovat skutkovou podstatu trestných činů (omezování osobní svobody, krádeže, ublížení na zdraví, poškozování cizí věci, vydírání, loupeže, rasově motivované skutky, znásilnění, pohlavní zneužívání). Jednání je nařízeno u OS Beroun (11.9.2024, 9:30 hod). Šikana tak stále pokračuje. Soudit bude soudkyně, která svým dřívějším rozsudkem moji likvidaci zahájila. Je to boj o svobodu slova a práva veřejnosti na pravdivé informace o veřejných osobách, které mají sníženou ochranu soukromí.

Je mi záhadou, jak jsem mohl poškodit pověst žalobců zveřejňováním pravdy, když si ji poškodili sami? Více ji snad už poškodit nelze. Zná ji celá země. Už nemám přehled, kolik už tito psychopaté vedení nenávistí (v tom lepším případě) na mne podali spolu s jinými osobami podnětů, stížností, trestních oznámení a žalob (požádal jsem PČR, aby mi to sdělila). Bude se zřejmě jednat o „rekord“ v České republice, ne-li světový. Obávám se, že jeho konečná hranice nebyla ještě zdaleka dosažena. V tom horším případě se jedná o novodobou likvidaci „třídního nepřítele“ umlčet Šinágla, za každou cenu, vězením, materiálně a poškozením zdraví. 

Formální naplňování zákona vede často k nespravedlnosti

Je třeba naplňovat ducha zákona a nalézat spravedlnost. Budu 2x trestán za stejnou věc? Důkazní břemeno nemohou žalobci unést pouhým odkazem na existenci článku, ale vyvrácením jeho obsahu, pokud je nepravdivý. Pravdivé informace nelze vyvrátit. Není to nic nezákonného. Je to v naprostém souladu s Ústavou ČR a jejím duchem. Obsah mých článků o AMM je znám v různých formách široké veřejnosti už roky. Nemalou část z nich zveřejňoval bulvár (ustal, aby se vyhnul žalobám). Dnes bulvár mlčí, nebo píše jen „oslavné“ články. Většinou se jedná o „spřátelená“ média AMM.  

LN Patek Vondrackova 2.8.2024Alexandrovci Vondrackova a GottVyšel šestistránkový článek (LN Pátek 2.8.2024) s nadpisem „HOLKA, NEZAHÁLELA SI! – rozhovor se zpěvačkou Helenou Vondráčkovou. Klasické PR, bezduché, sebestředné až trapné. O Martě Kubišové, kterou vše začalo (porazila AMM až u Ústavního soudu ČR), ani slovo, natož o mé osobě. Měl jsem ohrozit „světovou slávu“ a pověst její rodiny nejvíce ze všech, navíc bez přístupu do hromadných médií, kam oni mají přístup a kde mne mohou beztrestně, roky pomlouvat. Připomínám, že Marta Kubišová se jasně postavila proti okupaci naší země v roce 1968 Ruskem (20 let nemohla veřejně vystupovat). Helena Vondráčková vystupovala roky jako „hvězda“ Alexandrovců, hlavní ideologické „kulturní zbraně“ Rudé armády, tedy okupantů naší země. Na ty v rozhovoru také „zapomněla“. Charakter člověka se nemění.

AlexandrovciJsou to v podstatě nešťastní lidé, kteří mají o to větší potřebu vyjádřit na veřejnosti pravý opak skutečnosti. Je to jejich právo, ale nemohou ho zneužívat na likvidaci druhých jen proto, že jim vadí zveřejňovaná pravda. Doufejme, že soudkyně už má jiný pohled na věc a změní ho stejně jako KS Praha, který její původní rozsudek potvrdil.

Přišel jsem o rodný dům, o bohatý archiv mé práce v zahraničí a ČR, přechodil infarkt s následnými operacemi. Státu už jsem zaplatil, tuším, 7x max. pokutu 100 000 kč, udělenou soudním exekutorem (bez odporu plní návrhy a přání věřitelů). Jeho pochopové se chovají jako novodobé gestapo. Pěkně děkuji za takovou „právní ochranu“ - i státu. Neznám žijícího novináře, který by takovou cenu zaplatil za svobodu slova a právo veřejnosti na informace, tedy za zveřejňování pravdy.

SPORT 1 Michal Antonin Sparta Rapid 28.7.2021Připomínám, že „JUDr.“ Martin Michal, jeden ze žalobců a manžel zpěvačky, je mnohokrát usvědčený podvodník a zločinec, kdy jeho syn Antonín Michal pokračuje v jeho stopách (účast na daňovém podvodu v řádech miliard). Odsouzen na 8 let (pomáhal jsem PČR při vyšetřování). Do vězení dosud nenastoupil. Údajně „těžce onemocněl“. Přejme mu brzké uzdravení, jako české justici.

Bude opět soudní místnost při veřejném jednání prázdná. Věřitele jsem měl „zničit“ pracně vylhanou „dobrou pověst“? Kupodivu odvahu přijít na soudní jednání nemají…

Jde o veřejně známé osoby na obou stranách, boj za svobodu slova a právo veřejnosti na informace o veřejných osobách – nebyl nikdy zadarmo! Na osamocený boj jsem zvyklý. Těší mne a naplňuje nadějí, že přibývá „osamocených bojovníků“, kteří se spojují, vzájemně podporují, aby konali v zájmu nečinné většiny.

JŠ   

***

Agentura MM opět útočí na Šinágla

OS Kolín 11.4.2024: "Je to jako boj s plísní", tvrdí nepravomocně odsouzený Šinágl. Zcizil veškerý svůj movitý a nemovitý majetek - HALELUJA

„JUDr.“ Martin Michal: „Jan Šinágl je asi nejprolhanější člověk u nás.“

 Výkon trestu Antonína Michala je stále tabu – u Romana Janouška tabu nebyl ?!

České gestapo - Mobiliární exekuce EU-PZ 27.11.2018

Druhý pokus zabavit Šináglovy počítače selhal – díky pomoci PČR !

Nepřestupek v Pardubicích

V boji proti Covidu nelze polevit

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

0 #1 Jan Šinagl 2024-08-05 21:15
Nepovedený synek podvodníka Michala - taktéž podvodník.

Koukni se na to, Michalův synáček už nejspíš bručí, minimálně ve vazbě. Michal sice sám v kriminále nebyl, ale i tak, jablko nepadá daleko od stromu, protože ten jeho titul JUDr, to je vážně k smíchu. A o Gavlasové vůbec nemá smysl mluvit, ta trapná opice je ostudou advokátního cechu.

nalus.usoud.cz/.../...

Názor čtenáře

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)