Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

BartoA kdo jsou Prvnízprávy.cz a ParlamentníListy.cz ?

Adam B. Bartoš z redakce První zprávy.cz, podporovatel Klause, bude mít problémy se zákonem. Vyšetřuje ho Policie ČR Praha 3 Smíchov za šíření lživé pomluvy o prezidentském kandidátovi Schwarzenbergovi. Je také známý svými antisemitskými články a vytvořením židovského seznamu veřejných osob v ČR.

 

Prvnízprávy.cz

Bartoš zveřejnil na anonymním „zpravodajském“ webu Prvnízprávy.cz tři dny před volbami zcela nepravdivý článek :  Schwarzenberg byl obchodním partnerem Mrázka. Ten jím však nikdy nebyl. Touto fámou měla být odvedena pozornost od mafiánského telefonátu Mrázka a Šloufa během Zemanovy (Šloufovy) vlády, který vyšel najevo.

Do článku přidal Bartoš společnou fotografii obou aktérů. Fotka s titulkem Zastřelený mafiánský boss František Mrázek a kníže Karel Schwarzenberg je však fotomontáž tak, aby vyvolala dojem rozhovoru mezi Mrázkem a Schwarzenbergem a aby potvrdila nepravdivý titulek článku: „Schwarzenberg byl obchodním partnerem Mrázka“.

Webové servery Prvnízprávy.cz a ParlamentníListy.cz jsou známy jako extrémistické plátky vydávající šovinistické, nacionalistické a ultralevicové články plné pomluv a urážek včetně podobných diskuzí. Jsou to plátky pro nejhorší lidskou spodinu v ČR viditelně pomáhající Zemanovi a jeho estébákům na hrad. Viz jejich titulní stránky s „vyváženým“ zpravodajstvím – resp. s masivní pomlouvačnou kampaní proti Schwarzenbergovi.

Fotomontáže a záměny fotografií nyní vycházejí najevo. Fotogalerie k tématu!

Bartošova redakce Prvnízprávy.cz je zcela anonymní, na svém webu nikde neuvádí své sídlo ani jména odpovědných osob a redaktorů ani telefonní čísla. U autorských práv na copyright © uvádí firmu PLAY NET a.s. To je vše.

Hledáním v obchodním rejstříku lze zjistit k majiteli serveru PLAY NET a.s. podrobnosti. Její předmět podnikání je výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona. Nikoli provoz zpravodajského média.

Majitelem společnosti PLAY NET a.s. (dříve pod názvem SEKIGAHARA, a.s.) je jiná společnost a to ASTRO CAPITAL a.s.

Majitel společnosti ASTRO CAPITAL a.s. (dříve pod názvem MORTIGON s.r.o.) je pro změnu Jan Fulín, nar. 12.3.1970, Praha 4 - Michle, Jemnická 355/3. To je tedy vlastník redakce První zprávy.cz  v pozadí.  A kdo je on?

K možným motivacím Bartoše a Fulína :

Jan Fulín je obklopen známými osobami včetně Schwarzenbergova volebního rivala Jana Fischera a politických rivalů z ODS Václava Klause, Ivana Langera a Milana Jančíka, kterým nepravdivá mediální kampaň Bartošovy a Fulínovy redakce Prvnízprávy.cz proti Karlu Schwarzenbergovi výrazně pomáhá v prezidentských volbách a v politickém souboji. Jan Fulín navíc provádí předvolební průzkumy. Větší střet zájmů nemůže být…

Napojené osobnosti :

Fulín – Jančík

Fulín je napojen na starostu Prahy 5 Milana Jančíka z ODS vyšetřovaného v korupčních kauzách. Fulínova firma Astro Capital a.s. zajišťuje starostovi JUDr. Milanu Jančíkovi MBA vyšetřovanému v korupčních kauzách on-line streaming ze zasedání Zastupitelstva MČ Praha 5.

Fulín – Křepinský – SANEP

Jan Fulín vlastní firmu SANEP s.r.o. - Středisko analýz a empirických průzkumů provádějících výzkumy veřejného mínění a předvolebních preferencí. Agentura, která se v průzkumech mýlí. V Sanepu je i Oldřich Zajíc a Otakar Křepinský. SANEP není ani členem profesního sdružení SIMAR, které od svých členů vyžaduje elementární dodržování etického kodexu.

Takže Fulín může provádět v ČR jak výzkumy volebních preferencí kandidátů, tak skandalizaci těchto kandidátů na svém portálu Prvnízprávy.cz . O mravní zvrácenosti a zjevně i zločinnosti takového podnikání si lze snadno učinit závěr. StB by se zde mohla učit. Fulínův anonymní článek plný nepravdivých konstrukcí o údajné spolupráci Schwarzenberga s Mrázkem jejich skandalizačním metodám k očernění nepohodlného člověka plně odpovídá.

Fulín – Chrenek

Jan Fulín byl společníkem kontroverzního podnikatele Tomáše Chrenka ve firmách Espanta a.s. a Barrandov Televizní Studio a.s.

Vše je na  http://blisty.cz/art/50746.html

Chrenek – Fischer

Od Tomáše Chrenka dostal kandidát na prezidenta ČR Jan Fischer 14 milionů korun na volební kampaň. Tomáš Chrenek totiž vydělal na jednom z rozhodnutí z doby Fischerova kabinetu. V den, kdy sněmovna zakázala slučování zdravotních pojišťoven, tehdejší ministryně zdravotnictví Dana Jurásková schválila fúzi Chrenkovy pojišťovny Agel a Hornické zdravotní.   www.lidovky.cz

Chrenek – Barták – Langer – Klaus

Ocelářský, mediální a zdravotnický magnát Tomáš Chrenek má velice blízko k bývalému ministru vnitra Ivanu Langerovi (tím i Václavu Klausovi) a do svých služeb najal i exministra obrany Martina Bartáka. Podle advokáta Milana Hulíka takové angažmá vyvolává podezření z klientelismu.  www.parlamentnilisty.cz

Chrenek – Barták – Vrba

Pro miliardáře Tomáše Chrenka pracuje bývalý ministr obrany Martin Barták, který čelí podezření, že žádal o úplatek v souvislosti s nákupem automobilů Tatra pro vojsko. Chrenek nedávno zaměstnal i bývalého šéfa protikorupční policie Libora Vrbu. Vrba u policie vedl úřad, který vyšetřuje předražené armádní zakázky, v nichž Barták čelí podezření z korupce. http://aktualne.centrum.cz

Jakých podfuků jsou Parlamentní Listy schopny viz zde :

www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Wolf-se-vyhyba-trestu-policie-ho-ma-privest-do-vezeni-260753

Záměna fotografií Petra Wolfa a Jiřího Wolfa trvající už 48 hodin.

A čeho jsou schopny Bartoš a Kavalírová pro zběsilou podporu Klausovy amnestie udělat :

KOLABORANTSKÝ ZVACÍ DOPIS VŠEM ZLOČINCŮM MEZI NÁS.

http://www.petice24.com/odstoupeni_nadezdy_kavalirove

Petice za odstoupení Naděždy Kavalírové

 

Jiří Kubík, politický vězeň, 27.1.2013

 

P.S.

Níže e-mail Adama B. Bartoše z doby, kdy jsem mu ještě věřil před zveřejněním informací o MUDr. Naděždě Kavalírové.

Pozvánka do Hradce Králové: FRAJER PAVEL WONKA – pondělí, 28.ledna 2013 od 18:00 hod.

 

 

Jan Šinágl, 27.1.2013

 

 

----- Original Message -----

From: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

To: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Sent: Thursday, October 08, 2009 11:07 PM

Subject: RE: Predpokladam

 

diky. to neni spatne. bud lhala tehdy, nebo lze dnes, kazdopadne lhala.

ale jeste neco chystam, co se dosud nikde neobjevilo. ale psssst. :)


 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (6 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)