Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

LN PK Norsko v CR nechceme 070516Ronald Reagan: „Vládní politika vůči hospodářství se dá shrnout následovně. Pokud se to hýbá, zdaňme to. Pokud se to stále hýbá, regulujme to. Pokud se to už nehýbá, dotujme to.“

Sobotní LN ze dne 7.5.2016 daly ještě normálním občanům pěkně „zabrat“ – zaplať Pán Bůh za ně! Článek Petra Kamberského Norsko v ČR nechceme by se měl každý občan ČR naučit zpaměti a nezapomenout! Podle europoslance Tomáše Zdechovského se Norové starají špatně o české děti v Norsku a české památky v České republice. Hlouposti europoslance Tomáše Zdechovského z KDÚ-ČSL zdatně sekunduje poslankyně za TOP 09 Jitka Chalánková, která se ještě pyšní titulem MUDr.?! Její potenciální pacienti jistě vítají, že se věnuje politice, kde pokračuje jako odstrašující případ, nevědomosti, nekultivovanosti a ideologické primitivnosti komunistického myšlení. Doufejme, že jde u obou jen o nebetyčnou hloupost a nevzdělanost, potom jim za varování poděkujme. Pokud ne, tak by občané měli brzy vyrazit na barikády, nechtějí-li, aby opět naši zemi ovládla hloupost, nevzdělanost a primitivnost! Jinak se i u nás objeví ruský KOBILINEC!

Na článek Jiřího Hanáka Kobylinec navazuje další Martina Zvěřiny: My, psychopati Parlament promluvil: stát je nad občana. Končí varovně: Občanskou maximou téhle koalice se pomalu, ale jistě stává poučka. DRŽTE HUBU A NIC SE VÁM NESTANE.

Dnes slavíme Den Vítězství – vojenského jistě, ale současně vítězství tuposti, lůzy, primitivismu a porážky svobody a demokracie v naší zemi. V roce 1989 jsme se trochu nadechli svobody a demokracie. Dnes už zase potomci zločinné komunistické ideologie usilují o zavedení „starých pořádků“. Obávám se, že to konají ze své přirozenosti. Nikdy v životě to jinak nedělali a nic jiného neznají. Naučili se jen dokonale dostat ke korytům, ničit zemi a její obyvatelstvo.

Komunisté a jejich pohrobci mají stále co slavit, my ne! Děláme příliš málo pro to, aby komunistům byly neustále připomínány jejich masové zločiny proti lidskosti. Je jim to neustále třeba připomínat, stejně jako nacistické zločiny – ve jménu zachování svobody a demokratických hodnot.

To, že si 75% Sněmovny zvolilo anonymně, za mediálního mlčení, svým prvním místopředsedou předsedu KSČM Vojtěcha Filipa, usvědčeného agenta StB „Falmera“, není náhoda, ale jasným důkazem, kdo skutečně v roce 1989 získal moc a kdo ji stále vlastní. Dokud budou v menšině schopní politici v Parlamentu, budou jen „demokratickou stafáží“. O tom budou příští volby! Svět potřebuje nové Reagany!

Ronald Reagan: „Vládní politika vůči hospodářství se dá shrnout následovně. Pokud se to hýbá, zdaňme to. Pokud se to stále hýbá, regulujme to. Pokud se to už nehýbá, dotujme to.“

 

Jan Šinágl, 9.5.2016

* * *

Pravda, kterou bychom si měli vštípit do svých duší, aby místo zatvrzelosti nám do duší vstoupila pokora, která nám tak moc, a moc chybí…



1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)