Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...

     
  • 08.04.2024 18:19
    Zdravim, pane Šinágl Ještě si někdo myslí, že ČR je právní ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Babis O cem snimTomáš Baťa 1932: „Máte pravdu, je třeba překonat krizi důvěry. Technickými zásahy, finančními a úvěrovými ji však překonat nelze. Důvěra je věc osobní babis Budujeme stat pro 40 milionua důvěru lze obnovit jen mravním hlediskem, osobním příkladem…“

"Vyberte si při volbách, jest-li jste příznivcem práce, nebo jestli jste příznivcem života na dluh. Pokud jste příznivcem práce, mzdy a ne almužny placené z půjčených peněz, přemýšlejte, která strana, přes všechny svoje chyby spíše přeje podnikání a tím i práci!  Kdo dává práci? Kdo vás zaměstná? Podnikatelé, živnostníci, „boháči“, nebo politici, úředníci a nezaměstnaní?" Jan Antonín Baťa

Dopsal jsem svou první knížku O čem sním, když náhodou spím. Je to moje vize České republiky v roce 2035 pro naše děti. Je v ní spousta nápadů a ilustrací a číst ji může úplně každý. Psal jsem ji s pomocí 30 000 lidí, mezi kterými jste byli i vy. Bez vás a vašich názorů a komentářů, které jste mi posílali, bych to nedokázal. Proto bych vám všem rád poděkoval za nesmírně cennou pomoc a spolupráci na webu Chceme lepší Česko, kam jste mi v posledním roce psali. Moc si toho vážím a všechny vaše příspěvky pozorně čtu. Knížku si můžete zdarma vyzvednout v prodejnách Levných knih. Jejich adresy najdete zde Každý z vás si může odnést dva výtisky.

Dluhy ministri financiPokud si ji chcete přečíst ihned, můžete si ji obratem stáhnout tady v pdf. QR kód

Zde jako e-knihu. QR kód

 

Ještě jednou vám všem moc děkuji za pomoc a věřím, že se vám bude moje první knížka líbit.

 

Váš

Andrej Babiš

* * *

Pro Jana Antonína Baťu, byl každý jeho zaměstnanec jeho kolega, každý člověk měl podle něho právo na svůj  profesní a osobní růst a na práci, zajištěný spokojený život!

Pro J.A.Baťu nebyl žádný pracující člověk obyčejný...

Vyberte si při volbách, jest-li jste příznivcem práce, nebo jestli jste příznivcem života na dluh.

Pokud jste příznivcem práce, mzdy a ne almužny placené z půjčených peněz, přemýšlejte, která strana, přes všechny svoje chyby spíše přeje podnikání a tím i práci!

Kdo dává práci? Kdo vás zaměstná? Podnikatelé, živnostníci, „boháči“, nebo politici, úředníci a nezaměstnaní?

Jděte za prací bezohledně!

Tomáš Baťa 1932: „Máte pravdu, je třeba překonat krizi důvěry. Technickými zásahy, finančními a úvěrovými ji však překonat nelze. Důvěra je věc osobní a důvěru lze obnovit jen mravním hlediskem, osobním příkladem…“

„Proč nemáme dost kvalitních lidí, kteří by společnost vedli? Kvůli událostem minulého století nestihli vyrůst.“ Miroslav Bárta

„Svěj je plný kopií. Jen originály píší historii.“

 

J.Š.10.7.2017

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.17 (6 Votes)
Share

Komentáře   

-6 #5 Jan Šinagl 2017-07-19 14:15
Neberu Vám právo pane Láďo Berane myslet si co chcete. Uvítám od Vás informaci, co děláte konkrétně Vy pro lepší příští mimo kritiky těch, co něco dělají, riskují a obětují? Nabízím, nevnucuji. Váš E-Mail je dstraněn. Lidi, kteří si myslí, že ví vše nejlépe, nepochybují a vynášejí konečné soudy nad druhými, jsou často ti nejsnadněji manipulovatelní , aniž tuší jaký sami vysílají signál o své vlastní nedokonalosti. Doufám, že se Vám nestýská po názoru jedné strany, která jediná si uzurpovala právo na pravdu.
+7 #4 Láďa 2017-07-19 09:33
Pane Šinágle, dosud jsem si myslel, že bojujete za demokracii, ale to že vyzdvihujete pana Babiše na úroveň pana Bati, to mi otevřelo oči. Odhlašuji se z odběru vašeho Bulletinu...
+1 #3 Svoloč 2017-07-10 19:36
Šinágle, IQ na dolní ještě měřitelné hraniciurčitě nemám (podle Mensy ČR mám percentil 99.686510429638 91. Neměl bys podceňovat druhé jen podle toho, že se ti nelíbí co píší. Možná je to ale tím, že jsi natolik primitivní, že za každým stromem vidíš Michala nebo Martina. I proto si tě estébák Babiš vybral a platíti kompenzace za to, že mhouříš obě oči nad tím, že je to bývalý estébák a komunista. Zajímavé, že jsi měl plnou hubu keců nad fosilií Vondráčkovou a její kolaboraci s režimem a sám kolaboruješ s odporným estébáckým komoušem Babišem. Ale to je holt u primitivů běžné, zpívat písničku svého chlebodárce.Šin ágle, hlavně si dávej pozor, až budeš chodit sám lesem. Za stromy se neskrývají jen Michal s Martinem, ale Putinovi přívrženci s cihlami v rukou.
-7 #2 Jan Šinagl 2017-07-10 17:46
Zlí jazykové tvrdí, že pod anonymem Svoloč se skrývá pan Martin Michal, manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové? To samozřejmě vylučuji. Takových nízkosti (zatajování svého jména s primitivním obsahem) a s IQ na dolní ještě měřitelné hranici - se tak vysoce společensky respektovaná osoba, s nezpochybniteln ým morálním kreditem, není schopna intelektuálně ani lidsky dopustit. Však bude svoloči i panu Svoloči při volbách vše řádně spočítáno drtivou většinu "morálních trosek":-)
+9 #1 Svoloč 2017-07-10 15:47
Estébák a bývalý komunista, to je Andrej Babiš. Volit ho může jen totální morální troska.z2s27

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)