Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

CSSD puciste

Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka se nestydí veřejnosti sdělit i jako předseda ČSSD, že rozkradení 14 miliard z evropských fondů jeho členy ve spolupráci s členy ODS, je jen jejich odpovědností!!! Jasnější důkaz o zločinnosti této partaje korupčníků nemohl před volbami veřejnosti sdělit.

* * *

Od loňského léta jsem Vám poslala již 3 emaily a dosud si nikdo z Vás nenašel chvilku času mi odpovědět, či poslat pár vět : ,,občanko, je to marný, je to marný, jako Ty, nám píšou tisíce lidí, na Vás nemáme čas, Vy nejste pro nás důležití, hlavně držte ústa, plaťte daně, ať máme z čeho rozdávat“. Ano, rozdávat peníze vybrané z našich daní : - státem dotovaným ziskovým neziskovkám, které ve velkém rozjely svůj velký byznys na podporu obsazování nejen Evropy, ale i naší země nepřizpůsobivým okupantům, které podporujete Vy ve vládě, akademická a jiná umělecká nadspolečnost s tím nejsprávnějším názorem, - na projekty typu udávání, špehování, dehonestování všech, kteří vidí, slyší a mluví pravdu.

Kam se na Vás hrabou bolševici i se svojí STB, jste stejní jako lůza, která v padesátých letech po Vítězném únoru zničila a ožebračila celé rodiny jste jako kolaboranti, kteří v srpnu 1968 pozvali tzv. osvobozenecká vojska a zničili životy dalších českých, moravských a slezských rodin. Nenechává mě to a nenechá v klidu, dokud Vy nebo nově zvolení politici, kteří Vás po volbách vystřídají neotočí kormidlem a budou chránit občany naší země. Co mi uděláte? Zavřete mě až zčernám, nebo mě necháte vyhodit z práce, nebo rovnou pošlete do Jáchymova do uranových dolů, abych držela hubu?

Buď jste hluší, slepí a bez rozumu, že nevíte co svým konáním nám občanům způsobujete nebo to víte až moc dobře, co se děje a lžete nám. Vy a Vám podobní (výše zmíněná akademická a ,,umělecká´´ nadspolečnost ) – Vy jste populisti, xenofobové a radikálové. Pokud toto považujete za urážku, tak věřte, že nás občany takovéto slovní označení, kterým nás častujete, také uráží. 

95%  Čechů, Moravanů a Slezanů – my nejsme hloupí, vidíme co se děje za našimi hranicemi a co se již děje přímo tady u nás, informace si zjišťujeme sami, protože média a TV lžou tak, že i Rudé Právo za bolševika byl jen slabý odvar. Jste tak sprostí, že jste dopustili a schválili vymývání jen tím nejsprávnějším názorem mozky našich dětí ve školách, jako kdysi bylo cílem Komunistické výchovy vychovat ,,všestranně a harmonicky´´ rozvinutého člověka je dnešním cílem Multikulti výchovy vychovat z našich dětí tupé a hloupé ovce, které budou jen ustupovat větším a větším nárokům islámu až se z nich stanou otroci ve své vlastní zemi.

Denně jezdím ráno a odpoledne MHD a nejen já se nestačím divit jaká individua s námi cestují, v létě to bylo pár jedinců, před měsícem skupinka dvou či tří exemplářů z Afriky či jihovýchodu, v těchto dnech jsou to skupinky po pěti, jsou všude !!!  Oplzle čumí na ženy, něco si mezi sebou nahlas ve svém jazyce říkají a přiblble se usmívají, až jim to, co mají mezi nohama kouká z očí.

Je to hnus, ze kterého se chce se zvracet, na Bulovce to v říjnu odnesla zdravotní sestřička přímo v nemocnici, která z českých, moravských či slezských žen bude další na řadě? Na co čekáte? Až se něco ošklivého stane? Vy jste v absolutním klidu, pohodě, stále tvrdíte, že žádní připrchlíci tady nejsou, ani při interpelacích nedokážete Sobotko v poslanecké sněmovně na dotazy odpovědět, jen plkáte nesmysly, které Vám  mi  - občané nevěříme, asi tedy máme vidiny, když nás míjejí, že? Že  jezdíme v MHD s myšlenkou v hlavě, co asi má dotyčný v batohu na zádech, nemá ,,něco´´ pod zimní bundou, nemá ,,něco ´´ v rukávu či kapse? Jde nás více po chodníku? Nejdu sama? Raději se vyhni obloukem odpadkovému koši! Snad nejsem ve špatnou dobu na špatném místě. Snad nejsou mí blízcí ve špatnou dobu na špatném místě. (toto Vám při vození se v limuzínách hlavou neproběhne, to ale přicházíte o luxusní zážitky).

Oni si sem jezdí přes hranice utrácet štědré sociální dávky, které dostali v Německu či dalších už muslimských evropských zemí, že kebab se prodává už na každém rohu v každém městě či malé obci.

Že v naší zemi Ti, kteří už tu žijí skupují nemovitosti, protože jim to umožňuje zákon.

Že si dělají větší a větší nároky, co se jejich víry týče, vše co je naše – české je uráží.

A největší hnus je ten, že jim v tom pomáhají kolaboranti v ziskových neziskovkách podporovaní Vámi !!!

Ať si ,, chytří´´ neziskovkáři jedou pomáhat do jejich zemí – ať poznají islám na vlastní kůži tam, u nich !!!

Kdo podporuje naše nemocné děti či seniory?

Kdo podporuje mladé rodiny s dětmi?

Kdo podporuje nemohoucí seniory v LDN , Domovech důchodců či Hospicech?

Opět my – obyčejní občané, ze svého, z darů.

Ne neziskové organizace, které jen ždímají státní rozpočet a stále jim je to málo.

Hej, páni konšelé

My nejsme až na pár výše zmíněných vyjímek tupé stádo ovcí, které má jít na porážku.

My nejsme hloupí, abychom se nechali ukolébat Vašimi vyřčenými nesmysly.

95% českého, moravského a slezského národa jsou vlastenci a odvážní lidé, kteří jsou hrdí na svoji zem, kteří jsou hrdí na své předky, kteří jsou příliš hrdí na to, aby museli opět ohnout hřbet a přijít o svobodu, kterou nám Vy – páni konšelé již delší dobu pěkně pomalu po kousíčkách ukrajujete a myslíte si, že o tom nevíme.

Teď jste si usmysleli, že do naší země budete ,,brát-zvát´´ lékaře a ani dle nového zákona, který právě prochází schvalovacím procesem, nebude potřebovat umět jazyk český? A to se jako pacienti s takovýmto lékařem dorozumí jak?  Morseovkou? Znakovou řečí? Nebo se již nyní vychytralí neziskovky těší na další zdroj příjmů? Tlumočníctví? S tímto já nesouhlasím a odmítám se nechat takovýmto lékařem, kterému nebudu rozumět a on nebude rozumět mě co mu říkám ošetřit. Již nyní mám u kartičky zdravotní pojišťovny mnou podepsaný papír, že odmítám ošetření lékařem, který vyznává islám.

Proč neuděláte pořádek ve zdravotnictví?

Proč nezaplatíte dobře naše české doktory a zdravotní sestry ve státních nemocnicích, aby neodcházeli po studiu na české VŠ do zahraničí?

Hej - páni konšelé jak zpívá náš zlatý slavík Karel Gott, tímto jsem využila dle Listiny základních práv a svobod svobodu slova a vyjádření svého názoru.

 

Volbám v roce 2017 NAZDAR !!!

 

Lucie Čižmárová  (51 let)

 

---------- Původní zpráva ----------

Od: Lucka Čižmárová 

Komu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Datum: 14. 12. 2016 18:04:01

* * *

P.S.

Takovéto názory převažují. Narůstá jejich množství a jejich emotivní, radikalizující se obsah. Jsou výsledkem nefunkční politiky a manipulací občany médii, kdy většina nemá čas vyhledat si objektivní názory na situaci a její reálné řešení. O to snadněji mohou podléhat manipulaci aniž tuší a sloužit něčemu co je v rozporu s jejich přesvědčením.

Předseda vlády ČR Bohuslav Sobotka se nestydí veřejnosti sdělit i jako předseda ČSSD, že rozkradení 14 miliard z evropských fondů jeho členy ve spolupráci s členy ODS, je jen jejich odpovědností!!! Jasnější důkaz o zločinnosti této partaje korupčníků nemohl před volbami veřejnosti sdělit. Nedivme se potom, že je naše země tak rozkradená ani tomu, že tato partaj nerespektuje pravomocná rozhodnutí soudů (JUDr. Zdeněk Altner a ministr Jan Mládek) a že jim česká justice „jde na ruku“. Připomínám, že si předseda vlády „našetřil“ na svůj byt z ušetřených poslaneckých náhrad a považuje to za normální!!! Živí se celý život politikou, tak se mu zas tak nemůžeme divit, že uvažuje a myslí tak nenormálně. Nenormální je i země, která takovéto lidi a jim podobné dovolí, aby je „reprezentovali“. Připomínám i kauzu RYBENOR norského podnikatele Edvarda Stolby, jemuž ústecká mafie ukradla již postavenou fabriku na zpracování norských lososů za cca 400 milionů a kde hrál svoji roli i současný velvyslanec ČR v USA Petr Gandalovič. Další kauzou je GOLF JEŠTĚD Aleše Vébra, kterému tato mafie ukradla hodnoty za cca 70 milionů. Po letech mu dal soud za pravdu a musí se se státem zase roky soudit o uhrazení vzniklé škody. Věřme, že tentokrát policie a soudy dotáhne kauzu 14 miliard do konce, viníci budou odsouzeni k mnohaletým trestům a bude jim zabaven veškerý majetek. Škody zaplatí opět občané. Při volbách by na to neměli zapomenout!   

 

Jan Šinágl, 17.12.2016

* * *

Ceny za česko-německé porozumění se udělují, ale porozumění zůstává fakticky jednostranné

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (6 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)