Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

CSSD pucisteFrýdecká výzva byla dnes zveřejněna na stránkách ČSSD v Praze s více než měsíčním zpožděním po několikáté urgenci.

… Je pro mne jako dlouholetého člena ČSSD až neuvěřitelné a nepochopitelné, že realizujete v praxi politickou cenzuru i normalizaci tím, že mi nezveřejníte moji výzvu, která již v současnosti má celostátní ohlas i význam, je mi z vašeho přístupu a postoje velmi smutno … Okamžitě musí nastat v ČSSD viditelné reformy i změny...... Pokud se nám společně nepodaří zachránit ČSSD, bohužel skončí v propadlišti politických dějin jako např. ODS a jiné strany. … Frýdecká výzva má již celostátní význam a ohlas v celé České republice Vy jako předseda jste asi zaspal dobu, nechcete vidět realitu a skutečné neřešené problémy v ČSSD nejen ve Frýdku-Místku a jeho okrese, volič to již spočítal ČSSD např. ve Frýdku-Místku, v okrese Frýdek-Místek a v Moravskoslezském kraji atd. a opět brzy spočítá v následujících volbách… Frýdeckou výzvu bohužel neutajíte v rámci politické cenzury a normalizace...

* * *

---------- Původní zpráva ----------

Od: RNDr. Pavel Olšovský, Ph.D. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Komu: Jan Šinágl Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Datum: 16. 12. 2016 15:15:03

Předmět: Frýdecká výzva pro ČSSD II. 2016

 

Dobrý den, srdečně Vás pozdravuji z F-M a zasílám Vám zprávu (viz níže text a odkaz - příklad politické cenzury a normalizace v ČSSD) zaslanou předsedovi OVV ČSSD F-M (Ing. Jiřímu Vzientkovi) dne 16. 12. 2016 (v minulosti byl předseda OVV žádán několikrát o přeposlání Frýdecké výzvy všem členům okresu F-M, bohužel tak neučinil !!!):

 

Zpráva pro předsedu OVV ČSSD F-M Ing. Vzientka (viz text a odkaz níže):


Dobrý den, dovolím si vás informovat, že  Frýdecká výzva má již celostátní význam a ohlas v celé České republice (bez ohledu na vaše zveřejnění a přeposlání, stačí si zadat do prohlížeče tuto výzvu) a vy jako předseda jste asi zaspal dobu, nechcete vidět realitu a skutečné neřešené problémy v ČSSD nejen ve Frýdku-Místku a jeho okrese (viz text níže a odkaz na blogy ČSSD v Praze), volič to již spočítal ČSSD např. ve Frýdku-Místku, v okrese Frýdek-Místek a v Moravskoslezském kraji atd. a opět brzy spočítá v následujících volbách........, Frýdeckou výzvu bohužel neutajíte v rámci politické cenzury a normalizace......., přesto vám přeji prima víkend a klidné nervy nad propadajícími se preferencemi ČSSD nejen ve F-M a MSK,  s pozdravem Dr. Pavel Olšovský, autor výzvy.

* * *

---------- Původní zpráva ----------

Od: Kočvarová Kristýna Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Komu: RNDr. Pavel Olšovský, Ph.D. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Datum: 16. 12. 2016 13:44:34

Předmět: RE: Frýdecká výzva pro ČSSD II. 2016

 

Vážený pane Olšovský,

 

Vaše Frýdecká výzva je zveřejněna v blogovací sekci na webu ČSSD

https://www.cssd.cz/aktualne/blogy/frydecka-vyzva-pro-cssd-ii-201647495/.

Bohužel došlo k záměně formátu textu, takže byla původně zařazena v jiné sekci. Teď by již vše mělo být v pořádku.

 

S pozdravem a přáním hezkého dne

 

Kristýna Kočvarová

 

Sekce PR a marketing

Česká strana sociálně demokratická

Hybernská 7, Praha 1

Telefon: +420 702 192 026

E-mail: //Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.:993/Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

* * * 

From: RNDr. Pavel Olšovský, Ph.D. [mailto:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.]

Sent: Friday, December 16, 2016 1:26 PM

To: Kočvarová Kristýna

 

Subject: Fwd: Frýdecká výzva pro ČSSD II. 2016

---------- Původní zpráva ----------

Od: RNDr. Pavel Olšovský, Ph.D. <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

Komu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Datum: 16. 12. 2016 13:25:35

Předmět: Frýdecká výzva pro ČSSD II. 2016

 

Dobrý den, velmi mne mrzí, že jste mi dosud neodpověděli a nezveřejnili v mém blogu na stránkách ČSSD moji výzvu (viz text níže s přílohou), v minulosti jste mi v mém blogu zveřejnili na stránkách ČSSD Frýdeckou výzvu I. pro ČSSD 2013 a také jste mi zveřejnili několik dalších mých aktuálních příspěvků. Je pro mne jako dlouholetého člena ČSSD až neuvěřitelné a nepochopitelné, že realizujete v praxi politickou cenzuru i normalizaci tím, že mi nezveřejníte moji výzvu, která již v současnosti má celostátní ohlas i význam, je mi z vašeho přístupu a postoje velmi smutno........, přesto vás chci znovu požádat o zveřejněné mé frýdecké výzvy v mém blogu na stránkách ČSSD v Praze. Předem děkuji za zveřejnění výzvy a za vaši odpověď, s pozdravem Dr. Pavel Olšovský, autor výzvy.

* * * 

---------- Původní zpráva ----------

Od: RNDr. Pavel Olšovský, Ph.D. <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

Komu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Datum: 9. 11. 2016 17:53:38

Předmět: Frýdecká výzva pro ČSSD II. 2016

 

Dobrý den, srdečně Vás pozdravuji z Frýdku-Místku a chtěl bych Vás požádat o zveřejnění mého příspěvku do blogů ČSSD (názory a komentáře našich členů) - "Frýdecká výzva pro ČSSD II. 2016". Předem děkuji za zveřejnění, prosím o potvrzení doručení a s pozdravem Dr. Pavel Olšovský, Ph.D.

Odůvodnění zveřejnění příspěvku do blogů: Jako dlouholetý člen ČSSD jsem nespokojen se situací uvnitř ČSSD a především jsem nespokojen s dlouhodobým úbytkem voličů a propadem volebních výsledků ČSSD v rámci celé České republiky. Moje politické srdce "krvácí" když sleduji, jak následuje a kopíruje propad volebních preferencí ČSSD jako v minulosti propad u ODS. Proto jsem autorem "Frýdecké výzvy pro ČSSD II. 2016" a tato moje výzva je adresovaná všem slušným a poctivým členů naší ČSSD v České republice tak, abychom se ještě pokusili zachránit naši ČSSD a spojili společně síly k záchraně i její obrodě. Okamžitě musí nastat v ČSSD viditelné reformy i změny...... Pokud se nám společně nepodaří zachránit ČSSD, bohužel skončí v propadlišti politických dějin jako např. ODS a jiné strany. S pozdravem Dr. Pavel Olšovský.

* * *

P.S.

Frýdecká výzva byla dnes zveřejněna na stránkách ČSSD v Praze s více než měsíčním zpožděním po několikáté urgenci.

Frýdecká výzva pro ČSSD II. 2016 !!!

 

Jan Šinágl, 16.12.2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)