Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Ludvik MiloslavPane ministře, i já mám radost ze schválení protikuřáckého zákona. Těch 18.000 lidí ovšem ten zákaz zcela nezachrání, ty by zachránilo jen nekouření.

Nerad Vás viním z farizejství, když jste jako ministr nováčkem v té pozici. Ale chci Vám zdůraznit, že na rakovinu nádorů umírá ke 30.000Fortyn Karel lidí úplně zbytečně. Důvod? Drzé, sprosté a bezdůvodné odmítání metody devitalizace nádorů. Sborem "lékařů", kteří drží lékařské vrcholné organizace (sdružení chirurgů s panem Dvořáčkem, ČLK a dalších organizací pánů Koubka, Engela, atd.) Ta zázračná - co do účinku i co do úspor metoda byla objevena MUDr. Karlem Fortýnem před 59 lety! Pan doktor Fortýn by si od normálních, opravdových lékařů vysloužil návrh na Nobelovu cenu. Vinou těch "místadržících" zůstal obyčejným lékařem. Mezi těmi, co zrazují lékařské poslání i se slibem se stal psancem, nuceným svou metodu používat v utajení. Od té doby říkáte, Vy, ministři, že se to musí zkoušet, (60 let se to musí zkoušet!!!) zda nenastane sepse. V této republice bylo tajně operováno stovky pacientů a nebyl zaznamenán jediný případ sepse. ani při zmanipulovaném zkoušení v roce 2001: Z 50 pacientů za dva měsíce nezemřel ani jediný na sepsi ani na následky devitalizace.

Lékařům, sedícím na vrcholných postech nevadí, že jim zbytečně umřelo už snad půldruhého milionu pacientů. (Kolik obyvatel by měla naše republika, kdyby houfně neumírali mladí lidé, maminky a hlavně děti!) Nevadí jim, že vytáhli pro své potěšení ze státního rozpočtu (zbytečně!) kolem půl bilionu korun. Z jakého důvodu zakazujete zachraňovat lidské životy a ještě přitom zakazujete ušetřit desítky, stovky miliard. A drze brečíte, ("Odpouštím" Vám, že jste ministrem velice krátce oslovuji Vás ostře, jako "zaběhlého ministra", ať víte, jakou funkci přebíráte. Po ministrovi zdravotnictví-ekonomovi to voláme léta.) Naříkáte, že jste podfinancovaní a přitom vyžíráte státní rozpočet o takové peníze!

Vaše lékařské organizace nemají nejmenší právo zakazovat a neuznávat žádnou léčebnou metodu. Tak zní Helsinská a Fortalezská deklarace. Když mi to potvrdil Pan doktor Marounek, vedoucí odboru zdravotních služeb, nejspíš proto vyletěl a z jeho místa mi teď píše dětské nesmysly paní Dr. Novotná. Poslal jsem na MZ svou socioogickou studii o těchto problémech. Možná se ztratila.  Posílám Vám k ní proto link.

Stanislav Vrbík, Zlín. Adresa: Zálešná I/4057, 760 01 Zlín. Tel. 602563464.  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. – 9.12.2016

Link na sociologickou studii o devitalizaci: https://www.sinagl.cz/z-korespondence/6223-sociologicka-studie-stanislava-vrbika-maji-rakovinove-nadory-stale-zabijet.html

P.S.

Panu Vrbkovi se nepodařilo odeslat tento text panu ministrovi. Odeslal jsem ho dnes na prosbu pana Vrbíka do datové schránky MZ k rukám nového ministra MUDr. Miloslava Ludvíka.

 

Jan Šinágl, 11.12.2016

* * *

Kdy konečně začne medicína používat osvědčenou léčbu rakoviny metodou MUDr. Karla Fortýna a zbytečně přestanou umírat lidé?!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)
Share

Komentáře   

+2 #2 Zdeněk 2016-12-13 22:57
Devitalizace je nežádoucí, protože je levná a účinná. Lepší je chemoterapie, která přináší farmaceutickým firmám velké zisky, protože nevyléčí a může se pakovat až do úplného zničení imunity. Přitom se jedná o bojový jed yperit, u kterého byla jen snížena rychlost působení. Pokusy na lidech byly prováděny v koncentračním táboře Osvietim.
+1 #1 Bergmann 2016-12-12 10:59
Když jsme u toho českého zdravotnictví. Všichni mají nemocenské průkazy na kterých stojí, že platí v celé EU.Mluvil jsem již s několika německými turisty, potřebovali nějaké akutní ošetření, ani jedna česká doktorka na poliklinikách nebyla schopna stejný průkaz z německé AOK akceptovat, chtěla jen hotovost. Jedna návštěva i s léky přišla tak na 800 korun.Jistě, AOK to jistě v Německu podle účtu dodatečně snad proplatí jak doufali, ale proč pak platnost v celé EU?

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)