Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Fiala HannigMožná znáte jistého přitroublého agenta sudeťáků, co se nechal zkorumpovat Babišem. Nezvládá základy české (ani jiné) gramatiky, přesto si dělá nároky radit ostatním, jak se správně píše a jak "se dělají stránky". Hlas tuposti a koupené manipulace, nedoučený strojní zámečník, co nezná základy české kultury, české gramatiky, historii vývoje české společnosti, o českých dějinách ani nemluvě. Proč o tom slizu vůbec píšeme ? … Pokračování článku kandidáta na senátora za Stranu zdravého rozumu Ing. Jiřího Fialy

Pan Fiala si troufá změnit hodně věcí. Škoda, že neříká jakým konkrétním způsobem? Předseda Strany zdravého rozumu Petr Hannig se už 7x zúčastnil voleb do Senátu, 4x do Sněmovny a 3x do EP, ani jednou nepostoupil do druhého kola. V roce 2010 kandidoval jako dvojka v Suverenitě soudružky Jany Bobošíkové a naposledy jako lídr obou stran ve Středočeském kraji. Zdá se, že zpívání mu šlo lépe než politika - i za minulého režimu. Slavil úspěchy, kdy Marta Kubišová už měla zákaz vystupování. To viditelně panu Fialovi nevadí, kupodivu ani to „sudetoněmecké“ jméno? Kdo mohl v době normalizace pracovat v ČRo od roku 1974 až do roku 1989?!

Netuším, zda jsem znal pana Fialu tak špatně, nebo se tak změnil. Kdysi jsem ho podporoval na soudech, pomáhal ukrývat před pronásledováním PČR, navštěvoval v nemocnici po výměně srdečních chlopní, považoval jsem ho za velmi schopného. Dnes se zdá spíše všehoschopný, jak dosvědčuje i jeho „hodnocení“ mé osoby, práce a činnosti.

To dobré co by mohl vykonat je ubíjeno už v zárodku jeho metodami a způsoby, které si s komunistickými praktikami mnohdy v ničem nezadají. Cenzura převažuje stále více na jeho sebestředném webu, dezinformace, pomluvy, včetně tomu odpovídajícímu slovníku nejnižší cenové skupiny. Pan Fiala toho ještě hodně nezná a neví - v tom lepším případě. Nechce si připustit, že prohrál. O to více hrubnou jeho způsoby a metody. Chtěl jsem mu neveřejně pomoci. Pomoci mu není. Obávám se, že nejsem zdaleka sám, co ho v posledních letech opustili…

 

Jan Šinágl, 22.7.2016

* * *

Z e-mailové korespondence:

JS 13.07.16

Dobry den pane Fialo,

sam si pisi, sam si komentuji... Psat darebakum a chtit po nich reseni je dost naivni, tim spise kdyz je pritom soucasne jeste navic urazite bez respektu k jejich a Vasemu postaveni. Nechapete stav spolecnosti. Proto nemuzete byt ani schopen predkladat realizovatelna, smyslplna reseni. Jste sam obet aniz tusite. Nenabizite, ale jen vnucujete sve nazory. Potencial ktery mate soucasne svymi nekultivovanymi zpusoby nicite. Nemyslim, ze uvedete na svem webu kolik jste vybraI na senatorskou kampan, pripadne kolik hlasu jste dostal. Odvolil jste se predem u slusnych a kultivovanych lidi. Teprve az toto pochopite, budete mit nadeji byt vice spolecnosti akceptovan. Jinak dekuji za obcasne odkazy na clanky, ktere mi unikly a kvuli kterym navstevuji Vas web. Bohuzel Vam do komentaru Vaseho webu napsat nemohu. U mne ma prostor kazdy, bez ohlaseni, pouze je nutno dodržet eticky kodex. Obava z kritiky je projevem vlastni slabosti a malosti. "Komentare" na Vasem webu jsou dost smutnym svedectvim o Vas. Bez empatie pro lidi kteri jsou schopnejsi nez Vy, ci mene schopni nez Vy, se nikam nedostanete. Spise se dostanete mimo realitu aniz byste tusil. I proto jsem napsal tyto radky.

S pozdravem JS

* * *

JF 13.7.2016

Přestaňte otravovat, to je jediné, co Vám můžu poradit. Jf (Obratem zveřejněn článek)

* * *

JS 13.07.16

Neprekvapil jste, neni Vam pomoci ve Vasi sebestrednosti. Nici Vas stále vice aniz tusite. JS

* * *

JF 13.7.2016

Táhni do prdele, kreténe !! (Obratem vložena do článku fotografie JS s hákovým křížem)

* * *

JS 14.7.2016

Je mi Vas lito, pomoci Vam neni. Nedivim se, ze Vas Vase zena opustila. Potrebujete psychiatra.JS

* * *

JF 14.7.2016

Šinágl je neskutečný hovado.

* * *

JS 18.7.2016

Dekuji Vam za skvelou reklamu na Vasem webu. Az pochopite, proc je clanek nejctenejsi, budete mnohem dale. Bohuzel sotva kdy pochopite a budete.

* * *

JS 26.7.2016

Dobrý den pane Fialo,

I k Vaší informaci - Opruz má jméno Šinágl - můžete také přidat komentář. Bohužel na Vašem webu komentář přidat nemohu.

Pravda může být jen jedna - falešná a falešnost nemá nikdy dlouhého trvání - jako její bezcharakterní nositelé a šiřitelé.

Jan Šinágl

* * *

* * *

Štrougal mohl zabránit týrání vězně Wonky v Minkovicích, tvrdí aktivista

Západočeskou univerzitu v Plzni navštívil „americký producent“?!

Petice za odstranění pseudopomníku strážců hranic na Dyleni

Ruská diktatura překonává v represích Sovětský Svaz. Političtí vězni dostávají za svobodu projevu léta kriminálu.

Válečný pomník je i díky povodním zpět, v Podkrkonoší býval chloubou

 

 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (3 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #1 Jarmil 2016-07-25 19:42
Pane Šinágl, nelze argumentovat s neinteligentním zhrzeným komunistou jako je Jiří Fiala, i když používá před své jméno titul. Nad ignorancí vyhrát nejde.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)