Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Akce oMen "Zelené mužíky vracíme, Putine, nech si je!" 14.3:2016 u ruské ambasády. Dnes 14. března 2016 jsme se rozhodli symbolicky vrátit Rusku jeho zelené mužíčky a připoutat se k ruské ambasádě v Praze. Prohlášení skupiny oMen níže.

 

Prohlášení skupiny oMen

LN Krym neni rusky 1703161. verze

(vlevo LN, 17.3.2016)

Dnes 14. března 2016 jsme se rozhodli symbolicky vrátit Rusku jeho zelené mužíčky a připoutat se k ruské ambasádě v Praze.

Proč?

Protože už máme dost těchto mužíčků, kteří v uniformách působí na Ukrajině a v civilních šatech všude v Evropě. Rozhodli jsme se Rusku vrátit jeho zelené mužíčky anonymní, i ty slavné, jako je Miloš Zeman, ale i jiné.
Opět chceme připomenout, co Rusko dělá na Ukrajině a v Sýrii. Nezákonně okupuje Krym, pomocí svých loutek okupuje Donbas a pomocí svých bombardérů udržuje při moci krvavého diktátora Asada a vede hybridní propagandistickou a špionážní válku proti Západu, Evropě, demokracii a svobodě jako takové. Na tyto zločiny a činy není možné zapomínat, stejně jako na osud desítek Ukrajinců nezákonně odvlečených Ruskem a na množství samotných Rusů vězněných jen proto, že touží po svobodě a po tom, aby jejich země patřila do mezinárodního společenství demokratických zemí.

Skupina oMen chce připomenout nejen tolikrát zmiňovanou bojující Naďu Savčenkovou, ale i další vězně kremelského režimu a jeho oběti na Ukrajině i v Rusku, jako byl například Litviněnko a Němcov. Chce připomenout oběti z dopravního letu MH17, chce připomenout tisíce mrtvých na Ukrajině a v Sýrii.
Putine, vezmi si své zelené mužíčky zpět, přestaň válčit a okupovat, podporovat diktátory a utiskovat vlastní národ.

2. verze

Zde je naše plné prohlášení:

LN PP Fedcenko ruska media 220316(vlevo, LN, 22.3.2016) Členové skupiny oMen se rozhodli vrátit Putinovi, co mu patří. Zelené mužíčky, kteří plíživě obsazují území, aby pak řekli, že tohle vždycky patřilo peklu. Přišli na Ukrajinu, ještě ne v uniformě, měli tvář Viktora Janukovyče a ten otevřel dveře těm zeleným, těm, kteří obsadili Krym a Donbas, těm, kteří pozabíjeli tisíce Ukrajinců a další odvlekli s sebou. Přišli do Sýrie, ještě ne v uniformě, měli tvář Bašára Asada, kterému nestačilo statisíce mrtvých, ale ještě navíc otevřel dveře kazetovým bombám, které Putinovi zelení mužíčci shazují na civilní obyvatelstvo. Přišli k nám a tvář jejich vyslanců je známá a metody ověřené. Miloš Zeman je užívá stejně bravurně jako ti, s kterými se paktuje. Rozlézají se celou Evropou, ještě zatím mají saka a místo potápění lodí mají propagandu a špionáž, peníze a slouhy, kteří jim pomáhají ničit demokracii a svobodu. Jenže my je tu nechceme, vracíme ty mužíčky zpět. Není možné přehlížet nebezpečí a ignorovat zločiny, které Putin páchá. Není možné zapomenout na tisíce mrtvých Čečenců a Gruzínců, na ukradení Krymu a tisíce mrtvých Ukrajinců, není možné ignorovat válečné zločiny páchané v Sýrii. Není možné ignorovat zvůli vůči politickým vězňům Ruska, ať už jsou to ruští občané, nebo zavlečení cizinci jako Naděžda Savčenková nebo Oleg Sencov. Statisíce mrtvých, z nichž některé známe jménem – Němcova, Litviněnka – a jiné, které známe jen jako mrtvé šedé tváře na fotografiích dokumentujících zločiny Putina, Kadyrova a Asada. Putine, vem si své zelené mužíčky zpět, přestaň válčit a okupovat, podporovat ostatní diktátory a utiskovat vlastní národ.

oMen

https://www.facebook.com/groups/877070055704037/permalink/957795127631529/ 

* * *

P.S.

Další kamarád Zemana končí – po politice i v byznysu. Bývalý senátor Vladimír Dryml je ode dneška také bývalým ředitelem Česko-německé horské nemocnice. Jednatel vrchlabské nemocnice ho dnes propustil. V této nemocnici se také „uzdravoval“ MUDr. David Rath. Ani kancléře Mlynáře už si prezident Zeman nemůže dovolit nadále držet a bude propuštěn kvůli neobdržené bezpečnostní prověrce. Je skandální, když si presidenti ČR a Polska vzájemně udělují nejvyšší řády země - Řád bílého lva a Řád bílé orlice. Znehodnocují tak jejich význam a urážejí jejich nositele, kteří si je skutečně zasloužili svoji celoživotní prací, odvahou a statečností a k čemuž mají oba prezidenti hodně daleko. Polský prezident si to může ještě „odpracovat“, na rozdíl od českého, který si už „odpracoval“ to nejhorší ocenění, jaké je vůbec možné vzhledem k jeho chování a způsobům. Nositelé nejvyššího polského a českého řádu se obracejí v hrobě, kdyby žili, nepochybně by ho vraceli. Ti dnes žijící, toho už schopni těžko budou…

 

Jan Šinágl, 16.3.2016

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)