Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Foltyn KarelUvedení do problematiky devitalizace nádorů v ČR

1. Co je terapie onkologických (rakovinových) nádorů devitalizací

Je to metoda spolehlivého vyléčení nádorového onemocnění. Lehkou operací, při níž se v těle pacienta podváže přívod krve na „stopce“ nádoru. Nádor se nevyjímá. K úplnému vyléčení dojde tak, že imunitní systém zaznamená rozkládající se nádor, a spolehlivě jej zlikviduje i s případnými nepodvázanými metastázemi. Celých těch 58 let lžou vlivní lékaři, že to vyvolá sepsi a pacient zemře. Při zkoušení metody v roce 2001 bylo asi pět desítek pacientů „po neúspěšné léčbě chemoterapií“ (podmínka zkoušení) operováno devitalizací. Ani v jednom případě k sepsi nedošlo. Nově se tehdy ukázalo, že ani po neúspěšném léčení chemoterapií devitalizace sepsi nevyvolá. Žádné MZ přesto tento neprávem vydaný zákaz dosud neodvolalo. Přitom toto je od roku 2001 nová jistota uzdravení z nádorové rakoviny. Terapii devitalizace objevil v roce 1957, a v praxi i přes zákaz ministerstva zdravotnictví používal lékař MUDr. Karel Fortýn (+2001).

 

2. Jak to, že se metody devitalizace nádorů od roku 1957 ještě dodnes nepoužívá?

Ministerstvo zdravotnictví vyhlásilo hned po oznámení objevu zákaz používání (!) Fortýnovy devitalizace… Je mylnou praxí demokratických amatérských vlád, jakousi myšlenkovou zkratkou, že ministry zdravotnictví jsou vždy lékaři. Nelékař, odpovědný za hospodaření rezortu, by navrhovatele s nápadem zákazu vyhodil. Je zde očividné podezření, že tu trvá už nejméně těch 58 let od objevu devitalizace, všehoschopné profesionální spříznění ministra – lékaře, Vědecké rady ministerstva, a dalších lékařských ústředních organizací, které si uzurpuje právo rozhodovat o metodách léčení podle přání dodavatelů chemoterapie. Ve skutečnosti nikdo na světě nemá právo lékaři ani pacientovi mluvit do léčebné metody, kterou si spolu zvolili. Ten zákaz je naprosto neplatný, ale způsobil už smrt několika milionů lidí a stál zdravotní fondy už nejméně půl bilionu korun. Neplatnost, či spíše absurdnost zákazu je dána lékařským slibem, čl. 32 Helsinské deklarace světové lékařské organizace (WMA) z roku 1964, i tisíciletou tradicí lékařského stavu. Ministři zdravotnictví, jež nehrají ve spřízněné lékařské společnosti vedoucí roli, z důvodů snadno pochopitelných, ne však legálních, nechtějí dodnes připustit používání devitalizace za žádnou cenu. Ani za cenu desetitisíců životů, jež každoročně odcházejí, když pokorně spolykaly chemo, nebo se nechaly ozařovat. Ani za cenu kolem 11 miliard korun ročně, o něž je chemoterapie dražší, než devitalizace

 

Společnosti se tu naočkoval názor, že na rakovinu se prostě umírá!

 

Přitom úspěšnost devitalizace byla doložena hned po oznámení objevu Dr. Fortýnem v r. 1957, zkoušením v roce 2001, a tisíci tajných operací, provedených odvážnými lékaři, i autorem Dr. Fortýnem. Vyplývá z nich jednoznačně, že tato metoda, založená na činnosti imunitního systému, nenese s sebou žádné riziko sepse po ponechání nádoru v těle. Všechny ty nešťastné pacienty, jimž se (ale doopravdy!) výslovně zakazuje žádat o devitalizaci, by devitalizace bez „ztráty kytičky“ navždy z rakoviny vyléčila. Nebyli by po ní nejenom žádní mrtví, ale ani žádní invalidní důchodci. Lidé zdraví jako byli před onemocněním, práce schopní a zřejmě proti recidivě nádorů i nadosmrti imunní. Až zvítězí rozum nebo právo, bude těch devitalizací možná přes 100 tisíc ročně. Zadarmo. Jako národ přestaneme vymírat. Rakovina nádorů pak zmizí jako nemoc ze světa.

 

3. Jaká je cena zákazu devitalizace?

V ročence Ústavu zdravotnických informací a statistiky za rok 2014 najdeme údaje od Státního ústavu kontroly léčiv o vynaložených nákladech na léčení nádorových onemocnění: Náklad na léky (antineoplastika) pro chemoterapii nádorů:

Spotřeba v ČR 2013 za………………………………11 miliard a 3 miliony Kč

Další miliardy byly vynaloženy i na ozařování pacientů.(Nezjišťováno)

Pacientů, léčených na nádory zemřelo v tom roce 2013 ………………27.449                      

Všichni mohli žít, kdyby prodělali Fortýnovu devitalizaci. Celých těch 11 miliard by bylo ušetřeno.

Tyto miliardy byly vlastně vynaloženy na to, aby těch 27.449 pacientů muselo zemřít !

 

21. 12. 2015

Ing. Stanislav Vrbík

P.S.

Pan Vrbík pracuje za zrušení zákazu devitalizace už přes 4 roky. Celá zpráva má cca 20 stránek s přílohami – např. „Cesta do hlubin lékařovi duše“. MUDr. Karel Fortýn mohl být už dávno nositelem Nobelovy ceny, nebýt  komunistů. Dnes bude mocná zdravotnická a farmaceutická lobby dělat vše pro to, aby další statisíce lidí zbytečně umírali a jejich zisky z tohoto nemravného, zločinného obchodu, dále rostly! Blíží se svátky Vánoc, jsou i o nadějí. Věřme, že budou i nadějí pro miliony onemocnělých rakovinou, kterým bude umožněna léčba touto už téměř 60 let známou, úspěšnou a stále zakázanou metodou.

Jan Šinágl, 22.12.2015

* * *

Příčiny, proč se stále mlčí o devitalizaci?!

Přesunulo se 5 miliard na MZ, nebo nenávratně zmizely?!

Primář Erben: Farmaceutické firmy a lékaři vás vodí za nos, civilizačním chorobám se dá předejít

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.20 (5 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)