Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Vrazi v bílých rukavičkách: Peter Colotka = 27 zabitých osob, Lubomír Štrougal = 27 zabitých osob (+ 33 jako ministr), Miloš Jakeš = 8 zabitých osob, František Šádek = 17 zabitých osob, a mnoho dalších vrahů už bez bílých rukaviček. Stále žijí mezi námi jako bezúhonní, ctihodní občané, s vysokými, nemravnými důchody a výslužkami… Jak dlouho ještě?! J.Š.  

Justice 2.0 – video clip

Krtci nejsou jen v zahradách. Jsou i v parlamentě

TADY TYTO ZLOČINCE MÁTETYTO ORGANIZACE SE JE SNAŽÍ DOSTAT PŘED SOUD

* * *

Poslechněte si (27:20 – 43:25 min.) výkonnou ředitelku Evropské platformy paměti a svědomí Neely Winkelmanova NeelyWinkelmanovou na ČRo Plus dne 13.10.2015 po skončení semináře. Přesně popisuje stav naší společnosti, příčiny, následky a cestu k nápravě. Je vnučkou nositele Nobelovy ceny akademika Jaroslava Heyrovského. Z popisu pořadu se nedozvíte, že tam zazněly tak závažné a zásadní věci. Díky posluchačům za upozornění na tento pořad! ČT 24, která je takřka všude, se právnické fakultě raději obloukem vyhnula. V Hydeparku ČT vystupuje kdekdo, ale N.Winkelmanovou asi těžko někdo pozve?! Sledovanost by byla nepochybně obrovská. To by ovšem musela ČT naplňovat svoji veřejnoprávní roli. V tomto případě plní zcela jinou, která má co do činění se zcela jinými zájmy, které si koncesionáři ČT určitě neplatí!

* * *

Platforma evropské paměti a svědomí srdečně zve na diskusní seminář JUSTICE 2.0 pod záštitou místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace pana Pavla Bělobrádka, který se bude konat v úterý 13. října 2015 od 14-16 hod na Právnické fakultě Univerzity Karlovy, nám. Curieových 7, Praha 1 v místnosti č. 120. Na semínáři představíme výsledky projektu “Mezinárodní spravedlnost pro zločiny komunismu“, v jehož rámci jsme identifikovali dosud žijící osoby zodpovědné za zločiny proti lidskosti spáchané v době komunismu v Evropě. Počítáme mezi ně členy předsednictva Ústředního výboru Komunistické strany Československa a další.

Vystoupí děkan Právnické fakulty Prof. Jan Kuklík, místopředseda vlády ČR Pavel Bělobrádek, manažerka projektu Neela Winkelmannová a členové Mezinárodního právního poradního týmu Platformy evropské paměti a svědomí Roberta Arnold z katedry trestního práva a trestního řádu včetně mezinárodního trestního práva Univerzity v Curychu, Švýcarsko a Prof. Albin Eser, emeritní ředitel Ústavu Maxe Plancka pro zahraniční a mezinárodní trestní právo a bývalý soudce Mezinárodního trestního tribunálu pro bývalou Jugoslávii z Freiburgu, Německo.

Moderátorkou semináře bude Daniela Drtinová.

Po skončení semináře zveme na promítání dokumentárního filmu JUSTICE 2.0 od 16.30-17.30 hod.

Těšíme se na Vaši účast.

Akci pořádáme ve spolupráci se Spolkem českých právníků Všehrd. Mediálním partnerem je Právní prostor.cz.

http://www.memoryandconscience.eu/2015/10/05/justice-2-0-on-13-october-2015-at-the-faculty-of-law-prague/

* * *

P.S.

A veřejnoprávní média mlčí. Bohužel jsem pozvánku neobdržel včas. Mimochodem je zajímavé, že na počet obyvatelstva máme jeden z největších počtů historiků a historických ústavů, ale snaha odhalovat komunistické zločiny, zločiny ruské armády na našem území, vlastní zločiny např. na českých Němcích při násilném vyhnání, byla mizivá, takřka nulová. Až nyní se situace, především v médiích postupně zlepšuje. Umí si někdo představit, že by se u nás postavil např. pomník znásilněným německým a českým ženám, dívkám a dětem, znásilněných Čechy, českými a ruskými vojáky, jako tomu je v Gdaňsku?

 

Jan Šinágl, 14.10.2015

* * *

Dle očekávání žaloba Adriana Portmanna na ÚSTR, týkající se bytostně naší země, bez zájmu médií!

Veřejná přednáška Laury Stefan, ženy která poráží korupci v Rumunsku

Krtci nejsou jen v zahradách. Jsou i v parlamentě

ÚSTR oficiálně vystoupil z Platformy evropské paměti a svědomí

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)
Share

Komentáře   

0 #2 Jan Šinagl 2018-08-06 20:15
Každý zastřelený člověk na hranicích je důkaz o komunistických vrazích. Vrahem je ten kdo střílel i ten, kdo vydal rozkaz. Řekl by snad někdo normální, že Hitler a Stalin nebyli vrazi, protože nikoho osobně nezastřelili - u toho druhého si tak jistý nejsem...?
0 #1 Petra 2018-08-06 15:29
Dobrý deň,
rada by som vedela, aký je dôkaz o veliteľoch pohraničných brigád, uvedených ako "komunističtí vrazi" zodpovední za smrť aspoň 1 človeka v dokumente Justice 2.0. Jednoducho tam napísali všetkých ktorí boli veliteľmi? Je tam dokonca človek ktorého komunistický režim potrestal...
S pozdravom, Galusová

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)