Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

AKTUALIZOVÁNO: Alexandrovci si koupili Lucii Bílou. Jak se vám to líbí? Ruská propaganda si kupuje české hvězdy pop-music a integruje je do své jednotky válečné propagandy jménem Alexandrovci. Můžete tomu nečinně přihlížet a těšit se na návrat Ein Kessel Buntes, tentokráte z Moskvy. Anebo můžete vyjádřit, co si myslíte o Alexandrovcích, Lucii Bílé, Heleně Vondráčkové a dalších svou účastní na protestu 17.10.

* * *

Trubky stále zaměřují svůj cíl - Slušní lidé netleskají vrahům - Kdo podporuje válku není umělec - Zapějme siAlexandrovci HV 151015 píseň bratři, než skončíme v Gulagu - Alexandrovci - zpívající okupanti - Dnes Krym, zítra Karlovy Vary

Alexandrovci sborBrno: sobota 10.října 2015 (18:30 hod.)Hala Rondo, Křidlovická 911/34, Brno

Praha: sobota 17.října 2015 (14:00 - 23:00 hod.), Za Elektrárnou 419/1, Praha Bubeneč

"Alexandrovci jsou řádnou jednotkou ruské armády. Mají své velitele, mají své hodnosti a berou tabulkový žold tak jako ruští dělostřelci, raketometčíci či sapéři. Jsou příslušníky armády, která je nejregresivnější silou ruské společnosti. Té armády, která okupuje cizí území a má na svědomí mnoho válečných zločinů. Kdybych šel na jejich představení, měl bych pocit, jako bych s ruskou armádou kolaboroval v okamžiku, kdy je součástí hybridní války, kterou Vladimír Putin vede s Evropou, kterou vede I s námi. Rusko mám rád a ruština je něco jako moje druhá mateřština. Jen mám rád jiné Rusko, než ti, kteří adorují symbol ruské rozpínavosti. Mám rád Rusko , které si prodělává staletí útlaku svých vládců, mám rád ty Rusy, kteří nesou úděl své těžce zkoušené vlasti." Jaromír Štětina

https://www.facebook.com/events/1632636807025103/

* * *

Alexandrovci jsou nedílnou součástí ruské armády a hlásnou troubou ruské propagandy. Je proto důležité se ozvat, když tato ruská armádní jednotka vtrhne do České republiky, a to dokonce pod záštitou hlavního zdejšího představitele ruského hybridního tažení, prezidenta ČR Miloše Zemana. Proto Vás prosíme o účast na piketu Alexandrovců, který se uskuteční 10. října v Brně před vchodem do Haly Rondo. Budeme tam od 18:30 do 23:00 protestovat proti ruské agresi na Ukrajině a v Sýrii, proti ruskému autoritářskému režimu, jeho politickým vraždám a věznění a proti českým proruským kolaborantům. Ale hlavně tam budeme podporovat svobodu, demokracii a jednotu Evropy! Vlajky NATO, EU, ČR a Ukrajiny a fotografie obětí putinovského režimu s sebou.

Praktické záležitosti: Večerní koncert v Hale Rondo začíná v 20.00, bylo by dobré, aby se co nejvíce lidí nashromáždilo před vchodem nejpozději půl hodiny před zahájením. Udělá se piket, to znamená ulička, skrz kterou budou muset návštěvníci procházet. Vulgarity ani projevy nenávisti z naší strany nejsou přípustné. Budeme tiše a důstojně demonstrovat svůj protest. Za nás budou hovořit nápisy na transparentech, fotografie obětí putinského režimu a vlajky NATO, EU, Ukrajiny a ČR. Budeme tam od 18.30 do 23:00, takže návštěvníci koncertu si nás také "vychutnají" při odchodu. Přihlaste se Igoru Parchomenkovi v osobní zprávě, pokud máte vlajky, můžete pomoci namalovat transparenty nebo se na akci podílet jiným způsobem. Zde jsou varianty textů pro transparenty:

- Slušní lidé netleskají vrahům

- Kdo podporuje válku není umělec

- Zapějme si píseň bratři, než skončíme v gulagu.

- Alexandrovci - zpívající okupanti

- Dnes Krym, zítra Karlovy Vary

Předem všem děkujeme za účast.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=889879904427265&set=gm.737961159665346&type=3&theater

* * *

Alexandrovci jsou nedílnou součástí ruské armády a hlásnou troubou ruské propagandy. Je proto důležité se ozvat, když tato ruská armádní jednotka vtrhne do České republiky, a to dokonce pod záštitou hlavního zdejšího představitele ruského hybridního tažení, prezidenta ČR Miloše Zemana. Proto Vás prosíme o účast na piketu před vchodem Tipsport arény. Budeme tam od 14:00 do 23:00 protestovat proti ruské agresi na Ukrajině a v Sýrii, proti ruskému autoritářskému režimu, jeho politickým vraždám a věznění a proti českým proruským kolaborantům. Ale hlavně tam budeme podporovat svobodu, demokracii a jednotu Evropy! Vlajky NATO, EU, ČR a Ukrajiny a fotografie obětí putinovského režimu s sebou. Praktické záležitosti: Jedná se o dva koncerty, první začíná v 15:00 hod. a druhý ve 20:00 hod., takže by bylo dobré, aby se co nejvíce lidí nashromáždilo před vchodem tak půl hodiny před zahájením každého z nich. Udělá se piket, to znamená ulička, skrz kterou budou muset návštěvníci procházet. Vulgarity ani projevy nenávisti z naší strany nezazní. Budeme tiše a důstojně demonstrovat. Za nás budou hovořit nápisy na transparentech, fotografie obětí putinského režimu a vlajky NATO, EU, Ukrajiny a ČR. Budeme tam od 14:00 do 23:00, takže návštěvníci koncertu si nás také "vychutnají" při odchodu. Přihlaste se Otakaru van Gemundovi v osobní zprávě, pokud máte vlajky, můžete pomoci namalovat transparenty nebo se chcete na akci podílet jiným způsobem.

https://www.facebook.com/events/1632636807025103/

* * *

Prof. Putna 6.10.2015: „V Putinově REHOVADIZACI žije ruský literární disident. Ten je právě u nás na návštěvě v Táboře“.

* * *

K.Mrzílek 8.10.2015: „Vzhledem k tomu, že v severní Sýrii bojují stovky Čečenců, vyřizuje si Putin své účty právě s nimi. Dle vlastního slavného výroku, který pronesl za války v Čečně: „Utopíme je v hajzlu“.

* * *

Lepší je přátelství bez vojenských uniforem.

Přijedou k nám zpívat, už v míru, opět ruští osvoboditelé, ale ve vojenských uniformách. Předvedou písničky o přátelství a širokém náruči. Mohl by být pozván i spřátelený německý Bundeswehr? Také ve vojenských uniformách a společně zazpívat  Kalinku a Lili Marlen.

K.Mrzílek, 8.10.2015

* * *

Včera jsem byl po celý den v Praze, převážně jsem slyšel ruštinu, zatím jen v centru…

Jan Šinágl, 8.10.2015

* * *

Otřesný dokument „Odvrácená strana světa“ vysílán veřejnoprávní ČT jen jednou…?!

Z mé korespondence s ČT ve věci autorských práv?!

Putinova odvrácená a zapomenutá strana světa

Putin portrét člověka – tajemství ruského prezidenta

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)