Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Churchill Roosevelt StalinChurchill měl pravdu, když Roosevelta na Velké trojce přemlouval, aby ofenzíva Američanů šla přes Řecko a ne přes Sicílii do Itálie. Roosevelt vyhověl Stalinovi. Tak se Rusové dostali do východní Evropy.

Ztráta dvou východních oblastí Ukrajiny je hotová věc, jako u Gruzie (Osetie a Abcházie), jinak by z toho byla válka a ztráta životů spousty civilistů. Volnou rusko-luhanskou hranici si Rusové nenechají vzít. Zbývá vstup Ukrajiny do EU, do NATO a opevnit zbývající rusko-ukrajinskou hranici – a to hned.

Jestliže to nejsou Putinovi vojáci a zbraně co jsou dováženy do Luhanské části Ukrajiny nejsou ruské, potom jde o “neznámého” agresora, proti kterému je třeba okamžitě vojensky zakročit. To pochopí I Putin, že když jsou do Luhanské oblasti dováženy zbraně neznámého nepřítele, musí Ukrajina okamžitě vstoupit do EU a NATO a proti neznámému agresorovi ochránit hranici.

Karel Mrzílek, 22.2.2015

* * *

Chystá se údajně útok na Mariapol?! Jakbyne, vyhlásí se klid zbraní, aby se rebelové mohli připravit na ofenzívu! Nic jiného nelze očekávat. Cíl Ruska zůstává stejný, jen se mění prostředky a způsoby, kdy Rusko využívá neschopnosti EU a USA proti Rusku účině vystoupit a zasáhnout. Snad se EU konečně probudí a začne konat tak, aby ji Rusko respektovalo a přestalo urážet! Vypovídající byl pořad Güntera Jaucha na ARD (německý „Václav Moravec“) s ruským a ukrajinským velvyslancem. Lze ho dohledat v archivu ARD. Není třeba zapínat zvuk. I neodborníkovi je jasná řeč těla. Pokud by během vysílání neumírali lidé na Ukrajině, mohl by se divák pobaveně smát, kdy starší ruský pán se odvažuje vyprávět milionovému publiku pohádky.

V rámci proklamované Putinovi strategie by se mělo Rusko okamžitě spojit s Ukrajinou, vojsky NATO a pod dohledem OSN zaútočit na “neznámého agresora"!!!

Na shledanou u pomníku sv. Václava v Praze dnes od 14:00 hodin, kde uctíme památku nevinných obětí Majdanu a připomenemu si jeho stale aktuální odkaz!

 

Jan Šinágl, 22.2.2015

 

F. Mayo: „Elity musí participovat na dění ve společnosti i z pozice uvnitř, nemají-li se stát pouhými diváky nebo naopak orgánem manipulace.“

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (6 Votes)
Share

Komentáře   

-2 #1 Jan Mrzílek 2015-02-23 12:55
Velmi správně jste pane Šinágle vyjádřil podstatu současných problémů vtipnou komunisticko fašistickou vlajkou při komunistické výtržnosti,tedy symbolem
dvou levicových extrémistických tváří jednoho velmocenského imperialismu,zo sobněného dnes Putinem, jako přímým politickým nástupcem Stalina a Hitlera.EU,zast oupená dnes zcela nekompetentními lidovými politiky vytváří svojí naivní ústupností, nerozhodností a trestuhodnou nepřipraveností velmi příhodné podmínky pro jednotlivé až nečekané úspěchy drzého prolhaného vládce Ruské říše.Ty se tragicky projeví v budoucím uspořádání východní Evropy a takto zaviněná nerovnováha se bude jen velmi těžko a draho napravovat,poku d vůbec bude náprava možná.Doplatí na to krutě opět především národy zabraných či okupovaných území,ruský národ opět bude dlouhá léta umírat hlady v rudé krutovládě.A náprava poměrů půjde opět k finanční i materiální tíži Evropy a Spojených států.Je třeba přestat tlachat a začít zbrojit, aby se zabránilo válce s Putinem.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)