Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

JustitiaPlatíme si draho soudce snad proto, aby sami flagrantně a beztrestně porušovali zákony?!

Přeji Vám hezký den, pane Šinágle,

   ... maximální měrou se snažím při zajištění potřeb mého syna sledovat aktivity a protikomunistické hnutí Vaše i Vašich kolegů, spolu se svým synem prožívám již  8 let dnes již ve 14 kauzách o ukradení mého vlastního, nejen nemovitého majetku, podvodným rozhodováním ve smyšlených kauzách žalobkyně rozhodnutých justiční zvůli bývalých komunistických prokurátorů a komunistických soudců OS P5. ... vše o čem se níže zmiňuji jsem znovu i s důkazy a rozšířeným TO předal dne 19.12.2013 do rukou VSZ v Praze (osobně JUDr. Lence Bradáčové) ...

Obvodní soud Praha 5 :   

KROCOVÁ ( … plagiátorstvím soudního spisu provedená osobně soudcem, výroba protizákonného rozsudku, bez nařízení jednání ve věci ... spis není veden v centrálním archivu MěS.)

POLEDNOVÁ ( … okleštěním soudního spisu o 60% důkazů předložených obhajobou žalovaného zmanipulovala konečné rozhodnutí .. legalizovala falzum spisu .. ust.§134 zák.č.99/1963 Sb.)

SOWOVÁ ( … zmanipulováno další řízení O nařízení vyklizení mého dříve vlastního bytu ve prospěch mé bývalé manželky a z tohoto vyplývající ztráta mého syna.) ... byt byl podvodně převeden na KÚ předložením falza rozsudku o tzv. … ZRUŠENÍ BSM ... (v ČSFR ani ČR takovéto soudní rozhodnutí vydat žádný ze zákonů nikdy neumožňoval.)

FRANKIČ ( … bez reakce na Podněty podvodně žalovaného a zřejmé oběti justičních zločinů soudců OS P5. ( … fyzicky existující důkazy o existenci u OS P5 účelově založeného zcela podvodného falešného spisu zde byla i ukradena spis. značka z jiného spisu.) 

HUMENI ( ... ředitelka Správy OS P5 … zastřenými účelovými úkony podvedla i policejní orgán SKPV  a obecně legalizovala údajnou originalitu podvodného falza soudního spisu.) 

Městský soud Praha : 

JISLOVÁ ( ... před zahájením odvolacího řízení (soudu II.st.), jsem písemně skutečnosti o trestných skutcích senátu sdělil a vznesl Námitku o možné podjatosti vůči komunistce JISLOVÉ ... ), předejitím v čase mého Podání jej procesně ve lhůtě obešla a ve věci skandálně rozhodla … NEODSTOUPILA ... potvrzením rozsudku OS P5 mne připravila o veškerý majetek.)

V ODVOLACÍM ŘÍZENÍ 38 MĚSÍCŮ TRVAJÍCÍHO TŘ SE MI PODAŘILO Z ČAK DOSTAT 2 ADVOKÁTY A DOSÁHNOUT ODŠKODNĚNÍ ZA ZPŮSOBENÉ ŠKODY MÉ MATCE 

PO VČEREJŠÍ ZPRÁVĚ RADIOŽURNÁLU ( … NSZ JUDr. Zeman shledal 15 případů pochybení), hodlám usilovat obnovy řízení ve věci korupce a úplatkářství (zločince tehdy zastupoval obhájce T.Sokol)

ZVEŘEJNĚNÍM SVÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ JSEM MJ. PODPOŘIL (registrace pod p.č. 2138) VAŠI INICIATIVU Z ROKU 2011 – www.bezkomunistu.cz

PŘEJI HODNĚ ÚSPĚCHŮ PŘI ROZVOJI POČTŮ PETENTŮ 

S pozdravem, v úctě, Ing. Jiří Sehnal 

P.S.

S opravdu smíšenými pocity jsem včera několik minut u OS P5 měl možnost sledovat, jak si pan korupčník RATH velmi dobře rozumí se svým žalobcem Jirátem ... 

OBJEKTIVITA ŘÍZENÍ JE SMĚŠNÁ I ZDE ... AČKOLI VÍM O NICH SVÉ, CO NA TO SDĚLOVACÍ PROSTŘEDKY ???

* * *

Pna Sehnala znám roky. Na jednání u OS Praha 5 jsem byl osobně. Soudkyně Polednová tehdy vykázala jeho syna z jednací síně i z "veřejnosti“, ačkoliv tam byl o své vůli. Je mu 16 let a reprezentuje ČR v basketbale. Kazu budu nadále sledovat.

 

Jan Šinágl, 9.1.2014

P.S.

Můj další soud bude u KS Praha dne 6.2.2014 od 13:10 hod. Žaloba o zadostiučinění za nemajetkovou újmu způsobenou nezákonným rozhodnutím vykonatelným bez ohledu na právní moc a nesprávným úředním postupem. Námitku podjatosti dvou soudkyň senátu JUDr. Jany Kostkové a JUDr. Evy Szépeové (byly členkami KSČ) a předsedy JUDr. Romana Šebka, který je švagrem Ester Šebkové, zaměstnankyně žalované, soudkyně JUDr. Marta Tůmová, předsedkyně senátu, zamítla. Proti tomuto usnesení není dovolání přípustné. Odvolání v mé žalobě na Haló noviny skončilo u VS Praha neúspěšně. Zvláštní, že proběhlo právě v den 7.listopadu v den VŘSR?! I v mém soudním sporu rozhodují převážně komunisté. Jako bývalí členové KSČ se nepovažují za podjaté ve sporu, kde jednu stranu tvoří komunistický plátek a druhou známý angažovaný občan, vystupující už 12 let otevřeně proti komunistické ideologii a jejím následků a kterými je dosud paralyzována česká justice i celá správa země. Samozřejmě se odvolám k NS České republiky. Ústava i ÚS ČR má ve věci už jasno, jenom stále ne někteří čeští soudci, ti lidé „zvláštního ražení“…

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (7 Votes)
Share

Komentáře   

+4 #1 Jirka 2014-01-10 21:59
Komunistický soudce = zločinec podle zákona o protiprávnosti komunistického režimu. Zvláště pak soudce - právník byl na rozdíl od řadového komunisty zločincem, neboť jasně viděl porušování lidských práv, mezinárodních závazků a dále totalitní zločinnost. Každému rudému soudci lze proto beztrestně vpálit do ksichtu, že je zločincem, protože to něm říká zákon. A ještě mu lze dát za rohem přes držku, což má vždy větší účinek než úřední postih.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)