Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

MsP_logoZOI ze dne 22.3.2013 – Odpověď MsP ze dne 4.4.2013 - RWU ve stopách tzv. „samolepkových vrahů“ – TEREZÍNSKÉ HVĚZDY

Máme 3064 soudců, což je poměr 3431 na soudce, včetně kojenců. Z tisku: ČR je v EU na druhém místě v počtu soudců na počet obyvatel. V prvním Slovinsku jich je těsně nad 70 na 100 000 obyvatel, v ČR skoro 50 a na Slovensku, které je na třetím místě, 40. Nejméně soudců je na Maltě, v Itálii, Francii, Kypru a Švédsku, kde se jejich počet pohybuje kolem deseti na 100 000 obyvatel. … Proč je počet soudců tak velký? Aby mohli zvládat v první řadě počet nepotřebných zákonů, kdy na vlastní, efektivní výkon spravedlnosti, zbývá málo času a jejichž počet stále více narůstá...?!

Obžaloba viní 15 žen z podpory a propagace neonacistického hnutí - Státní zastupitelství v Děčíně podalo obžalobu na 15 žen kvůli podpoře a propagaci neonacistického hnutí Resistance Women Unity (RWU). Řekl to děčínský státní zástupce Petr Minich. Ženám hrozí až osm let vězení. Obvinění souvisejí s organizací a propagací aktivit hnutí RWU. Akce se konaly především ve středních Čechách, například v Praze, Kutné Hoře, Kladně, ale i v Děčíně, a to v letech 2007 až 2009. Obviněné jsou ve věku 22 až 33 let. Podle policie hnutí podporovaly zejména na akcích uspořádaných pro příznivce krajní pravice, pozvánky a další materiály zveřejňovaly také na internetu. Čro 4.4.2013

Za propagaci neonacistického hnutí hrozí ženám až osmileté tresty

Státní orgány tedy potřebovaly celých 6 let, aby vznesly obžalobu. Není už to samo o sobě trestný čin?! Jak za oněch 6 let bylo u nás díky jejich „zločinné činnosti“ posíleno ono „neonacistické hnutí“. Nezasloužily by si tyto mladé, statečně ženy spíše náš obdiv za to, že neohroženě využily svého ústavního práva na svobodu slova a projevu, nazývají věci pravými jmény, jsou za to trestány, zatímco je státní orgány nechtějí slyšet a účelově z hlasatelů pravdy dělají zločince. Komunisté zákony porušují, máme je v Parlamentě, v talárech, byť už bývalých a ti budou soudit tyto mladé ženy…?! Obávám se, že by tyto statečně ženy měly sedět na místech soudců a soudit soudce a soudkyně, kteří svým členstvím v KSČ morálně a charakterově naprosto selhali. Umíte si snad představit, že by ve SRN bývalí členové NSDAP soudili bývalé nacisty?! U nás si to není třeba představovat – je to realita! Kolik milionů bude asi stát další roky trvající soudní soud spor, naprosto zbytečný? Nakonec budou osvobozeny jako „samolepkoví vrazi“. Proč nestojí před soudem mladí komunisté, kteří na rozdíl od těchto skvělých dívek, porušují flagrantně zákony ČR, včetně její Ústavy, stejně jako mnozí představitelé KSČM?!

Znalkyně Petra Vojvodová už si na ČT pospíšila s prohlášením, že toto hnutí podporuje české neonacistické hnutí aniž by v rámci tolik proklamované „vyváženosti“ zpravodajství dala veřejnoprávní ČT prostor i druhé straně k vyjádření…?! A to na takový závažný trestný čin potřebuje česká policie a justice podat obvinění až po 6 letech – není to samo o sobě důkazem jeho účelovosti…?!

V Praze poprvé zazní hudební projekt Terezínské hvězdy - Mezinárodní hudební projekt Terezínské hvězdy, který představí díla proslulých i méně známých skladatelů vězněných v terezínském ghettu, zazní poprvé v Praze. Po londýnském a newyorském uvedení ho 12. a 13. dubna do Koncertního sálu Pražské konzervatoře přiveze jeden z nejlepších britských komorních souborů Nash Ensemble. Jako sólista vystoupí rakouský barytonista Wolfgang Holzmair. Budou uvedeny skladby například od Hanse Krásy, Gideona Kleina, Viktora Ullmanna, Karla Švenka, Pavla Haase i Erwina Schulhoffa. Informoval o tom Jan Mach z agentury Cema Music. Kromě hudby nabídnou Terezínské hvězdy i dvě filmové projekce. Britský režisér Simon Broughton osobně představí svůj oceňovaný dokumentární film Hudba Terezínského ghetta z roku 1993. Obsahuje unikátní rozhovory s pamětníky i hudební vystoupení natočená přímo v Terezíně. Součástí akce bude také výstava nejlepších oceněných prací Mezinárodní soutěže o nejlepší plakát ke Dni památky obětí holocaustu 2012. ČRo, 5.4.2013

To budeme každým rokem až na věky věků připomínat nevinné oběti nacismu, při vší úctě. Nezapomínáme podezřele dlouho odhalit vlastní vinu a uctívat památku desetitisíců zahynulých českých Němců při poválečném vyhnaní, stejně jako neadekvátně uctíváme památku statisíců nevinných obětí komunistického režimu v bývalém Československu…?! Není toto chování nechtěným přiznáním vlastní viny, kterou se stále stydíme přiznat…?!

Připomínat cizí zločiny a zapomínat na vlastní je další zločin!

 

Jan Šinágl, 7.4.2013

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

+7 #2 Josef Svejk 2013-04-07 23:25
Voni ti soudci se mnozi jak kocicky pani Millerova.Vono by se s nimi nemelo jednat v rukavickach,Jak to delal Franta Janoch z Karlina.Strcit jejich palici mezi dvere,privrit a trhnout a jaky by byl soudruh Blazna.
+3 #1 Vitezslav Haramule 2013-04-07 17:38
Dava to preci smysl proc ma Cesko tolik soudcu.Co estebacky papalas , to judra.
Ti chytri alespon rozjeli business ale co s temi pitomci? Obleknoutje do talaru
a nechat je soudit.Blazna je toho dukazem.Vondrus ka je toho dukazem.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)