Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Kavalirova_kancelar_FischeraDopis Jiřího Wolfa – Jiří Máška drží už šestý den hladovku - Trestné činy proti ŽP obsažené v trestním zákoně, nejsou vůbec používány v praxi!

Jedna z největších ostud pro Konfederaci politických vězňů. Paní předsedkyně KPV soudružka Naděžda Kavalírová kolaborující s komunisty. Fotka je z minulého týdne zeKavalirova__Fischer_4_prosinec_2012 setkání příznivců a přátel s bývalým komunistou a bezcharakterním prospěchářem Janem Fischerem na předvolebním mítinku v jeho kanceláři. A to ještě stačila obskočit všechna setkání kandidátů na prezidenta s komunistickou minulostí. Ono není špatné být s bolševiky za dobře! Smutný konec Konfederace politických vězňů, které vládne rudá carevna Naděžda, ta jenž neobdržela ani status III. odboje.

Je až nepochopitelné, že si tuhle komunistickou kolaborantkou (bývala za totality dokonce v organizaci Československo-Sovětského přátelství, bývalí političtí vězni zvolili za svou předsedkyni. A co je nejhorší, několikrát jí v této funkci podrželi. Že by ze zbabělosti, tak konají hrdinové? Konfederace politických vězňům založili hned po sametovém listopadu agenti StB a byla a stále je pod kontrolou moci. Proto se ani není čemu divit, že KPV je naprosto poslušnou  organizací a především loajální vůdčí novému režimu, který ovládají mocí a penězi bývalí komunisté a estébáci.

Jiří Wolf, Praha, 4.1.2013

* * *

Kavalrov_ediv_Fischera_1_280412Na fotografii vidíme v pozadí i bývalého senátora Edvarda Outratu, který jako jeden z mála krajanů, či dokonce jako jediný, dosáhl na tuto funkci. Je skutečností, že jehoKavalrov_ediv_Fischer_2_280412 rodina sehrála nehezkou roli v privatizaci slavného pražského Železářství u Rotta a víme, že často se u nás dává něco za něco…?! Vidíme i atomového fyzika Františka Janoucha, který studoval v Moskvě, v 70.letech odešel do Švédska, kde v krátké době sehnal miliony dolarů pro činnost CH 77 a který měl být údajně ve Švédsku stíhán za nesrovnalosti v účetnictví…?! Raději už nebudu dále spekulovat. U paní Kavalírové vidíme Františka Šedivého, předsedu Klubu dr. Milady Horákové, člena vedení a pokladníka KPV ČR, čestného občana města Řevnice. Je spoluodpovědný za rozkrádání Emingerova fondu, na který tento kanadský krajan věnoval v dobré víře 1.000.000 dolarů. Mimochodem jsem tohoto výtečníka zažaloval, kdy o mně na ČT prohlásil, že jsem darebák. Soud to shledal v pořádku. Co si asi myslí statisíce diváků kteří mne neznají, když to řekne politický vězeň a předseda Klubu dr. Milady Horákové? Panu Šedivému mohu jeho darebáctví a bezcharakternost snadno prokázat – i touto kolaborantskou fotografií, kde navazuje na své dřívější kolaborantství s komunisty po propuštění z vězení.

Není bez zajímavosti, že v pozadí vidíme na fotografiii i bezpečnostního poradce a bývalého náčelníka Vojenské zpravodajské služby, často vystupujícího v televizi, Andora Šandora...?!

Kavalrov_Fischer_zlate_nausnice_3_280412Mimochodem v Zápise KPV ČR č.10/2012 ze dne 14.11.2012 stojí pod bodem č. 6.: br. Čejka připomenutí k volbě presidenta: naše povinnost volit, jinak nebezpečíKavalirova_Fischer_5_prosinec_2012 komunistického presidenta. Zápis podepsala Naděžda Kavalírová a zapsala Matějíčková (dcera Kavalírové). Zaplať Pán Bůh, že tato naprosto bezcharakterní, podlá a všehoschopná osoba obdivovatelka Klause, dnes v Radě ÚSTR neobhájila funkce předsedkyně. To, že zůstává členkou Rady ÚSTR i nadále, je veřejnou ostudou! Není divu, že Václav Klaus udělil oběma výtečníkům Řád TGM, Kavalírové dokonce I.třídy!!!  Inu "jaký pán takový krám"... Na internetu už běží petice přejmenovat věznici Ruzyně na Věznici Václava Klause...

Na každý pád je toto setkání ve volební kanceláři Jana Fischera opravdu, ale opravdu na zvracení! Předsedkyně KPV-ČR a dnes už bývalé předsedkyně Rady ÚSTR, MUDr. Naděžda Kavalírová, spolu s dalším politickým vězněm, členem vedení KP/V-ČR, přišli vyjádřit podporu bývalému členu KSČ Janu Fischerovi, jako kandidátovi na úřad presidenta České republiky. Ten přitom vstoupil do KSČ když byl Václav Havel vezněn. To, že toto trio obklopuje krajan, který utekl před komunisty do Kanady a další komunista, který utekl před komunisty do Švédska, docela dobře ilustruje takřka totální rozpad mravů, mravnosti a úspěšnost patolízalské bezcharakternosti v naší zemi.

Dnes mi opět napsal pan Jiří Máška, který drží hladovku za odstoupení komunisty Baborové z místa radní pro školství Jihočeského kraje:

Vážený pane Šinágle,

šestý den hladovky, jsem OK, pořád se mně trochu svírá žaludek, ale je to lepší, nejhorší jsou první tři dny. Piji čaj, vodu, Magnezie je skvělá. Hodně tvořím a píši, abych zapomněl.

Mějte se krásně.

Jiří Máška, 4.1.2013

A pan Petr Zemánek, bojující za ochranu životního prostředí:

… trestné činy proti ŽP obsažené v trestním zákoně, nejsou vůbec používány v praxi. Přestože Ústavní soud  ČR má roční svodky o konaných soudních projednáních, nikdo z nich si nevšiml, že ustanovení TČ z oblasti ŽP nejsou používány. A to přesto, že právo na zdravé životní prostředí je ústavním právem s povinností justice tyto činy stíhat (viz. 6. bod prohlášení Několika vět z roku 1989). Zákonný propad v této oblasti za poslední 24 let, vrací společnost zpět před rok 1989. Když právo předběhne morálku, začne samo vytvářet svou vlastní morálku tím, že začne přednostně sloužit osobním zájmům. Nebavme se o totalitě státu, nýbrž  o totalitě  práva jako součást elitního principu. …

Petr Zemánek, 4.1.2013

* * *

Teprve až bude společnost schopna dosadit na odpovědná místa ve společnosti tak charakterní a čestné lidí, jakými jsou např. Jiří Máška a Petr Zemánek, můžeme začít budovat skutečnou, demokratickou společnost. Věřím, že dny této potěmkinovsko-klausovské demokracie pomalu ale jistě začínají končit!

 

Jan Šinágl, 4.1.2012

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (2 Votes)
Share

Komentáře

-1 #2 Jan Šinagl 2013-01-05 10:21
Paní Pospíšilová, pan Stránský onemocněl těsně před volbou na poslední chvíli. By nadějí skutečných politických vězňů i na záchranu KPV ČR. Je to otázkou i jeho svědomí i když si umím představit, čeho všeho jsou ti darebáci z vedení KPV ČR s pomocí dalších schopni, aby prosadili své cíle. J.Š.
+1 #1 Mipo 2013-01-05 07:11
KPV je v agonii,členové dostali dotazníky,jak si představují důstojné ukončení/ euthanasii/ činnosti konfederace. Postoj předsedkyně jen ilustruje tu bídu.Škoda, že Jiří Stránský odmítl kandidaturu ze zdravotních důvodů.Tomu to ještě myslí!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)