Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

McCrae_media_191011… České soudy a celý tento tak zvaný právní systém je zkorumpovaná ostudnost, což ostatně víte dobře sám, je to až k neuvěření! A jak se zdá, U.S. State Department nedělá zatím vůbec nic, spíše se mně zdá že hanebné činy zaměstnaců své Ambasády kryjí a pomáhají české vládě jen proto, aby se zakryly zločiny policie, soudů a Ministerstva zahraničních věcí. Naprosto nemají žádný důkaz k ničemu čím mně obviňují a do dnešního dne jsem neobdržel kopii ničeho o co jsem žádal, zprávy a záznamy a fotografie. Britská Ambasáda mně doposud neoznámila jméno úředníka na jejich Ministerstvu zahraničí který údajně vedl t.zv. vyšetřování policejního zacházení se mnou. …

 

 

Vězeni Valdice

Zdravím pane Šinágle.

Píši Vám proto, abych Vám sdělil že moje odvolání k Nejvyššímu soudu, a stejně tak odvolání mé manželky, byly zamítnuty. Uvedený důvod měl být ten, že to co uvedl náš právník nemělo podklad. Dozvěděl jsem to od moji manželky, doposud jsem od soudu nic ještě nedostal. Nyní jde případ dál k Ústavnímu soudu a po té bez pochyb k Evropskému Soudu pro Lidská Práva ve Strasburgu. České soudy a celý tento tak zvaný právní systém je zkorumpovaná ostudnost, což ostatně víte dobře sám, je to až k neuvěření! A jak se zdá, U.S. State Department nedělá zatím vůbec nic, spíše se mně zdá že hanebné činy zaměstnaců své Ambasády kryjí a pomáhají české vládě jen proto, aby se zakryly zločiny policie, soudů a Ministerstva zahraničních věcí. Naprosto nemají žádný důkaz k ničemu čím mně obviňují a do dnešního dne jsem neobdržel kopii ničeho o co jsem žádal, zprávy a záznamy a fotografie. Britská Ambasáda mně doposud neoznámila jméno úředníka na jejich Ministerstvu zahraničí který údajně vedl t.zv. vyšetřování policejního zacházení se mnou. Přistihl jsem Consulární úřednici Ms. Matheson, v posledním dopise co mně psala, při bohapusté lži, jednalo se o poznámky 22 FCO zápisu, zaslal jsem to Mr. Gelfandovi do Ohia. Pane Šinágle, je bez jakýchkoliv pochyb, že obě vlády zaiteresované v mém případě se snaží zakrývat vysoce kriminální mezinárodní incident vůči US a Britskému občanu. Něco se s tím musí udělat a jednou pro vždy s tím skončit. A to nejenom co se mého případu týče, ale bezpočtu jiných! Požádejte pana Jakoubka aby mu pan Gelfand ukázal dopisy z Britské Embasy a FCO. Co opravdu potřebuji je skutečný právník!

Přeji Vám šťastné Vánoce a veselý Nový rok!

Zdravím,

Gilbert McCrae

5.12.2012

FUM2NY

* * *

Originál dopisu Gilberta Mc Crae – 5.12.2012

Dopis Jana Šinágla předsedkyni NS ČR JUDr. Ivě Brožové – 19.11.2012

Odpověď JUDr. Ivy Brožové Janu Šináglovi – 6.12.2012

Nepochybuji, že se jedná o justiční omyl, resp. zločin. Vražda nebyla panu Gilbertu Mc Crae prokázána. J.Š.

* * *

Kdysi za hlubokého socialismu mi jeden soudce z lidu řekl toto: "Chlapče, k soudu se nechodí pro spravedlnost, ale pro rozsudek". Tento pán, který dnes už nežije (bylo by mu hodně přes 100let), měl úžasnou pravdu. A platí to, zejména v Česku, stále a obávám se, že jen tak platit nepřestane.

Přejí krásné a úspěšné dny. V.Kühn 11.12.2012

 

Aktualizováno:

Perfektně trefený podezřelý

… Takhle měl podle popisu svědků vypadat pravděpodobný vrah, tedy střelec z tramvaje č. 22, který zastřelil feťáka v noční tramvaji. S Mc Crayem má tenhle identikit souhlasící akorát věk pachatele - jinak prostě nic. Na obrázku vidíte podsaditého grázlíka slovanského typu, do čehož zapadá i to, že měl mít ukrajinský přízvuk. McCray je oproti tomu štíhlý a vysoký, podobizně se nepodobá a popisu neodpovídá. Našim OČTŘ to ale vůbec nevadilo. A aby jim nezůstal nevyřešený případ, s velkou pravděpdobností zfalšovaly i balistickou expertízu (která stejně nepotrvdila, že by se střílelo z McCrayovy zbraně). Čili: Podoba - nula. Přímé důkazy (otisky, identifikace při rekognici věrohodnými svědky, biologické stopy, atp.) - nula. Výskyt na místě činu - nula. Přiznání - nula. Motiv vraždy - nula. Nepřímé důkazy: Jednoznačně vyvrací hypotézu, že by McCray byl pachatelem (proč by Američan střílel v noční tramvaji českého feťáka a po činu pak tu ještě několik týdnů zůstával a čekal, až ho sbalí). A soudci a policajti jdou přesto klidně spát, jisti si, jak skvěle vyřešili případ a odhalili pachatele. …

 

P.S.

Podobných důkazů o nevinně pana Gilberta McCraye je v jeho trestním spise vice. I dnes se často chodí k českým soudům pro rozsudek jako za totality, často z rukou těch, co jí věrně sloužili a byli členy zločinecké organizace KSČ. Obávám se, že jedním z nich je I soudce VS v Praze JUDr. Jiří Lněnička, vězni přezdívaný “Kat”. J.Š.

 

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+3 #5 Pavel 2012-12-17 13:18
V rámci určité "vyváženosti" tohoto zpravodajství musím konstatovat, že jako člověk, který se zůčastnil několika hlavních líčení v této věci a zároveň se řadu let odborně zabývající trestním právem, kriminalistikou a kriminoligií mohu říct, že vina obžalovaného byla z mého pohledu prokázána nade vší pochybnost.
Autorovo přesvědčení o opaku je sice věc hezká, možná by ale bylo přesvědčivější, kdyby krom své nezlomné víry uvedl aspoň jediný relevantní a konkrétní argument.
-8 #4 Jan Šinagl 2012-12-17 12:41
Česká povaha. Neustále hledat na všem chyby, nevnímat podstatné, nepřipustit empaticky myšlenku, že chyby mohou vzniknout i nechtěně, nenabízet pomoc a hlavně zůstat v bezpečí anonymity. Negace téměř všeho, nedůvěra, beznaděj, zbabělost, druzí dělají všechno špatně, jen já jsem dokonalý "tribun lidu" – anonymní kritik, nedělám žádné chyby, protože sám nic nedělám. Jsme národem Švejků a dokud se budeme jako Švejci chovat, situace se nemůže zlepšit. Děláme si legraci z Karoliny Peake, kreslíme její karikatury, přitom se ona vysmívá nám - a plným právem. JS
+7 #3 Tribun 2010 2012-12-17 12:21
Opravdu by se hodila správná gramatika. Obvzláště v dopise předsedkyni soudu Brožové. Nemáte vhodného korektora, pane Šinágle?

"jsme poté z pomocí přátel dokázaly"
-1 #2 Jiří Komárek 2012-12-13 16:30
S policejně justiční mafií mám své bohaté zkušenosti. V této zemi je možné prohrát soudní řízení, přestože máte důkazní materiály. Vše zařídí přisluhovači této mafie, tj. advokáti podrážející své klienty krytí vedoucí kárného žalobce ČAK, lékaři vydávající nepravdivé lékařské zprávy, soudní znalci píšící znalecké posudky na objednávku soudu.
I mé dovolání podané k Nejvyššímu soudu bylo neúspěšné. Vyšší soudní úřednice /shodou okolností dcera státní zástupkyně, která na mne vypracovala křivou obžalobu mi před odesláním spisu k dovolání vrátila klíčové důkazní materiály/ a můj v pořadí třetí "obhájce" mi sdělil, že se to dělá.
Pan nejvyšší státní zástupce JUDr. Pavel Zeman poskytl v sobotu 8.12.2012 Mf - Dnes rozhovor pod pod titulkem "Lidé zase začínají věřit justici"
-2 #1 Thomas 2012-12-13 13:43
On z toho žádný skandál nebude, až se pravda nakonec prokáže. Americké úřady jenom kašlou na své občany, jako ty české.

Neškodila by správná gramatika.

"jsme poté z pomocí přátel dokázaly" - viz dopis paní Brožové.

To zas budem platit za odškodnění a za chyby policajtů, protistátních zástupců a soudců.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)