Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

KSCM_NSDAPTrestní oznámení na neznámého majitele e-mailové adresy vyhrožujícího vraždou Janu Šináglovi.

… Nad rámec k úvaze SZ uvádím, že média jsou v posledních letech plná informací o nebezpečných pravicových extrémistech, kteří jsou obžalováni, souzeni a často odsuzováni třeba jen za to, že někde vylepili nikoho neohrožující a žádný zákon neporušující samolepku, či drželi v ruce nezakázaný prapor. Žádnou veřejnou výzvu k vraždění jsem u nich nezaznamenal, přesto jsou neustále pronásledování a souzeni. Na druhé straně se nám zde prokazatelně množí a stále více sílí levicový extremismus, nepokrytě se vyhrožuje veřejně fyzickou likvidací nejen jednotlivců, ale celých skupin obyvatelstva, veřejně se uctívají na hřbitovech hromadní vrazi, veřejně se nosí a prezentuje ze zákona zakázaná komunistická symbolika, mnozí z nich jsou dokonce i poslanci Parlamentu - a nikdo za to není stíhán, vyšetřován, obžalován a odsouzen…

Odesílatel:

Jan Šinágl

ulice bratří Nejedlých 335

267 53 Žebrák

 

Příjemce:

OSZ Beroun

Wagnerovo nám. 1249/3

266 01  Beroun-Město

 

ISDS: cr4ahs8

 

Věc: Trestní oznámení na majitele e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , který veřejně vyhrožuje vraždou občanu České republiky

 

V Žebráku dne 15. listopadu 2012

 

 

Vážené státní zastupitelství,

 

předpokládám, pokud mi hrozí aktivitou vašeho státního zástupce JUDr. Josefa Šebka 3 roky kriminálu za šíření názorů autora jednoho článku (není za to kupodivu trestně stíhán?), s jehož názory se ztotožňuji ve věci poměrů za tzv. Heydrichiády, nevinných obětí během ní, srovnání nevinných obětí při poválečném vyhnání sudetských Němců a nevinných obětí zločinné komunistické ideologie na území bývalého Československa, že ani tento „názor“, který je předmětem mého trestního oznámení, není proto o nic méně nebezpečnější a tudíž také hodný pozornosti SZ, pokud lze ovšem vůbec srovnávat veřejně vyslovený, legitimní názor v rámci Ústavy ČR s vyslovenou hrozbou fyzické likvidace občana.

Předpokládám proto, že pro SZ, resp. PČR nebude žádný problém s identifikací majitele výše uvedené e-mailové adresy, podobně jako se děje v jiných případech, kdy správce serveru má sídlo na území České republiky. Pokud projeví vyšetřující orgány patřičnou vůli a snahu na ochranu práv a zákonnosti jako tomu je v případě mého trestního stíhání ve věci údajného popírání genocidia a využijí všech možností, které mají ze zákona k dispozici, nepochybuji, že autor textu bude nalezen a odsouzen, případně mu nařízen pobyt v psychiatrické léčebně. Jedná se zřejmě o psychopata, vyloučíme-li účelovou provokaci. Je jistě v zájmu potenciálního ohrožení života i dalších občanů, jeho identitu co nejdříve odhalit.

Rád bych o tom nepochyboval, stejně jako chci věřit, že bude toto mé trestní oznámení řešeno, vzhledem k jeho závažnosti, stejně důsledně a nákladně, s vynaložením patřičných finančních prostředků jako na znalecké posudky v mém trestním stíhání, kdy je řešeno trestní oznámení podané zpěvačkou Helenou Vondráčkovou, Martinem Michalem a Bohuslavem Hubálkem na moji osobu.

Stejně tak doufám v rychlé vyřešení i mnou už dříve podaných trestních oznámení prostřednictvím vašeho SZ - na člena mladých komunistů Československa Dalibora Špidlu ze dne 29.10.2012, kde vyzývá též veřejně k fyzické likvidaci pravicově smýšlejících občanů a na dosud neodhaleného komunistického, vězeňského gynekologa z věznice Ruzyně ze dne 8.5.2012, který se pokusil znásilnit slavnou polskou režisérku Agnieszku Holland počátkem roku 1970 a opakovaně znásilnil nezletilou Slovenku. Věřím, že tento skandální případ bude vyšetřen ÚDV dříve, než dojde k premiéře třídílného dokumentu o Janu Palachovi. Představa, že tento zločinec žije mezi námi, pobírá vysokou penzi za „budování socialistického vězeňství dle zásad marxismu-leninismu“, mne naplňuje děsem, hrůzou - a hanbou!

Včera jsem v Praze osobně paní Agnieszku Holland o mém trestním oznámení informoval. Ani po více než půl roce od podání mého trestního oznámení ve věci nebylo PČR kontaktována? Že by se za názor v demokratické zemi, která je součástí země EU vyšetřovalo rychleji než za znásilnění nezletilé dívky v době totality…?!

Taktéž doufám, že SZ v Berouně dohlédne na urychlené vyšetření spáchaného zločinu na Stroupinském potoce v Žebráku, kde PČR má dostatek důkazů ke konání a nekoná.

Nad rámec k úvaze SZ uvádím, že média jsou v posledních letech plná informací o nebezpečných pravicových extrémistech, kteří jsou obžalováni, souzeni a často odsuzováni třeba jen za to, že někde vylepili nikoho neohrožující a žádný zákon neporušující samolepku, či drželi v ruce nezakázaný prapor. Žádnou veřejnou výzvu k vraždění jsem u nich nezaznamenal, přesto jsou neustále pronásledování a souzeni. Na druhé straně se nám zde prokazatelně množí a stále více sílí levicový extremismus, nepokrytě se vyhrožuje veřejně fyzickou likvidací nejen jednotlivců, ale celých skupin obyvatelstva, veřejně se uctívají na hřbitovech hromadní vrazi, veřejně se nosí a prezentuje ze zákona zakázaná komunistická symbolika, mnozí z nich jsou dokonce i poslanci Parlamentu - a nikdo za to není stíhán, vyšetřován, obžalován a odsouzen…?!

To má být ona proklamovaná rovnost občanů před zákonem? Proto jsme protestovali masově v listopadu 89 v ulicích…?!

Níže v příloze předmětný e-mail ze dne 9.11.2012.

Děkuji vám a přeji mnoho zdaru při ochraně práva, zákonnosti a spravedlnosti. Těchto hodnot se poctivým občanům České republiky dostává stále méně!

Žádám, abych byl o dalším postupu SZ v této věci informován.

 

V úctě k neodejmutelné odpovědnosti státního zastupitelství

Jan Šinágl v.r.

 

-------- Původní zpráva --------

Předmět:

nacistická zrůda šinágl

Datum:

Fri, 09 Nov 2012 17:19:14 +0100 (CET)

Od:

< Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

Komu:

< Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Nazdar ty plesnivá stará nacistická kurvo Šinágle my komunisté už si na tebe brousíme nože jak vyhrajem parlamentní volby to se budeš divit jak budeš ležet v kaluži krve takový jak si ty náš tatíček Gottwald vřaždil rád vám podobné viz. masový vrah Paumer Mašínová Hučín a spol. a nepomůžeti ani svěcená............TAK SE TĚŠ TY ŠPÍNO STARÁ PLESNIVÁ.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

0 #2 J.Kubík 2012-11-17 03:04
Ten komunistický anonym , co vyhrožuje vraždou, je
Aleš Rozsíval z Prostějova, jmenovce Aleše Rozsívala, možná otce, má i v Přerově. Duševně vyšinutý amatérský kouzelník s morbidními sebepoškozující mi scénami vyvolávajícími v lidech hnus a odpor. Pokoušel se prorazit v televizních soutěžích a dnes hledá v inzerci práci uklízeče nebo vrátného na Západě - Las Vegas, Bahamy, Florida, Malorca apod. Podle pravopisu poněkud nevzdělaný člověk. Vraždou už vyhrožoval 17.září.

jeho text
icons.cz/.../
Zločinci ODS TOP 09 VV MAJÍ VE SVÝCH ŘADÁCH BIVALÉ KOMUNISTY hlavně ODS I NÁŠ PREZIDENT KLAUS JE BÝVALÍ KOMUNISTA.

Zde vyhrožuje dvěma ministrům a senátorovi Štětinovi oběšením
jaromirstetina.cz/.../...

prace.hyperinzerce.cz/.../...

jeho prezentace v TV
nazkusenou.cz/.../...

1.csmatalent.sk/.../

topky.sk/.../...

ceskatelevize.cz/.../...

ahaonline.cz/.../...

talent.blesk.cz/.../...
0 #1 Fantômas 2012-11-15 11:41
bez záruky!!!
Aleš Rozsíval, Přerov, mobil 774202704

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)