Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

CR_KSCM_rudaIniciativa Hudebníci na ulici konstatuje, že tento stát nenaplňuje základní rysy státu, tedy dohody, kdy jsou  zabezpečena základní práva na život a jeho ochranu všem, kdož se na území státu snaží ke státu i nadále loajálně hlásit. Z tohoto důvodu oznamují veřejně, že odmítají již nadále stvrdit svým volebním hlasem a svojí jakoukoliv účastí ve volbách 12.10 - 13.10 tento současný stav našeho státu a společnosti. NEPŮJDOU proto VŮBEC K těmto VOLBÁM ! Občanům při nich bylo opět upřeno právo čisté, prázdné přiložené kandidátky, na kterou by mohl být regulérně dopsán za kandidáta kýmkoliv kdokoliv a místo toho musí volit zase jenom pouze loajální jakési kandidáty stran a seskupení, které osobně vůbec neznají a ze stran, které se podílejí spolurozhodováním na marasmu dnešní doby. Občanům je tím takto projevena základní nedůvěra v jejich samostatnost, jsou tak omezeni ve svém zodpovědném demokratickém výběru, nemají tedy plnou možnost volby a rozhodování ve svých rukou, přičemž je tak porušena Listina práv a svobod, která občanovi jasně stanovuje, že se může podílet na správě veřejných věcí přímo, tedy není důvod mu podsouvat nějaké kandidáty stran a uskupení a porušovat tak čl. 21, odst. 1 !!! Tím dochází k porušení Čl. 21, odst. 4, poněvadž občané  tak  nemají  totiž  potom zajištěny  rovné  podmínky k  voleným  a jiným veřejným funkcím, jak tento bod stanovuje.

Iniciativa Hudebníci na ulici dále reflektuje současnou společenskou situaci takto: Jako jediná rudohnědá spojitá nit, táhnoucí se od doby goebelsovského nacismu, přes léta gottwaldovského bolševismu a husákovské  normalizace, včetně posametového dnešního klausovského kryptokomunismu, vine se těmito dějinami ideologický útisk našeho národa, společně s dnešní genocidou, které nejsou schopné již žádné strany účinně zabránit. Různá lobby likvidují naše občany ve jménu osobních zisků. Příkladem mohou být onkologická, psychiatrická a jiná farmaka na úkor podpory potravinových doplňků či alternativní léčby ve jménu mamonu. Bezohlednost některých lidí s požehnáním a tichým souhlasem stran i vlády, dosáhla vrcholu i v poslední, tzv. metanolové aféře, kdy spousta našich občanů doplatila na toto kochání se nacionální, fašistickou a pseudosociální aroganci současné moci, přestože se již dlouhou dobu, například,  o tomto problému s alkoholem, prý vědělo.

Ožebračování a šikanování občanů v práci, respektive kriminalizace nezaměstnaností, to vše dosáhlo rovněž vrcholů stylem negroidních kukluxklanských honů, kdy v této rasistické zemi jsou nejbídnější odíráni a  pravdomluvní umlčováni modrými, rudými i oranžovými soudruhy kapitalisty. Tunelování republiky dosáhlo nevyčíslitelných škod nejen majetkového a finančního rozsahu, nýbrž i v morální devastaci. Celé linii "šikovných"  estébáků, školených z vědeckého ateismu, se podařilo v rámci štvavých kampaní o tzv. církevních restitucích díky netransparentnosti navráceného majetku, udělat z nevěřících lidí sektářské antiklerikály. Stát nepředložil a zamlčel veřejně občanům k dostatečné diskusi poskytovaný obsah k vyrovnání s církvemi za dobu bolševické devastace náboženského cítění našich lidí, kdy z našich občanů udělali násilně pomocí marx-leninské filozofie jen nemyslící a neduchovní stádo, což ale konzervovali prakticky až dodnes, čímž celý národ naprosto duchovně zdevastovali, takže proto se mnohým zdá jako zcela normální i dnes nevěřit v ekumenickou církev současnosti, natož v nějaké mystické společenství Církve, poněvadž svým rozhledem a myšlením o víře a informovaností o různých náboženstvích uvázli trvale a stále v inkvizičním středověku.

Iniciativa Hudebníci na ulici vítá akci 12.10. od Holešovské výzvy i všech, co ji podpoří.  Pokud nedojde po 12.10 ihned k nápravě, vítá potom a plně občansky podpoří pak i akce SK-DE ve dnech 17.-19.11 se všemi důsledky po 19.11.2012, které si současná vládnoucí asociální elita zaslouží.

 

Za Iniciativu Hudebníci na ulici

Georgie Rici, autor Petice na obranu demokracie silou lidové písně

12.10.2012

 

http://www.petice24.com/a/37363

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=198043366996575&set=a.175512555916323.40665.100003727388086&type=1&theater

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

-1 #1 Mrzílek 2012-10-15 22:05
Nechoďte k volbám. Komunisti si odvolí sami. Bez nás, bez vás.Když z deseti dva jsou komunisté, osm ostatních nepůjde k volbám, ti dva ano. Mají to doma.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)