Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

IMG_trika_ZME-mail předsedkyni NS ČR JUDr. Ivě Brožové – 8.10.2012 – 13:25 hodin níže. E-mail soudce Lázny obhájci Mgr. Janu Kutějovi ze dne 4.10.2012.

… Mám za to, že přiložený dopis je zcela jasným důkazem o zneužití pravomoci veřejného činitele, a to vystavením zatykače, za situace, kdy k tomu nejsou dány žádné důvody, ba naopak, právě senát Vašeho soudu konstatoval, že u mne vazební důvody neexistují (na což dne 3.11. 2011 vystavil usnesení). …

 

Pro paní JUDr. Ivu Brožovou :

 

Vážená paní předsedkyně soudu,

 

IMG_JH_a_JFv příloze Vám přeposílám sdělení soudce bLázny o tom, že jeho rozhodnutí mne zatknout je konečné (svádí ho sice na senát, ačkoliv ho samozřejmě vydal hlavně sám - zbabělost a prolhanost jsou jeho hlavními osobnostními charakteristikami, ostatně, co čekat od někoho, kdo veřejně zapře vlastní manželku, že ? ).

Myslím si, že je to vcelku zajímavé sdělení za situace, kdy :

- jsem se účastnil všech nařízených hlavních líčení

- v důkazním řízení byla nade vši pochybnost prokázána moje nevina (a naopak vyprovokování celého incidentu justiční stráží, která bezdůvodně napadala občany, návštěvníky soudu)

- kdy má soud můj písemný souhlas k tomu, aby nadále pokračoval (vyhlášením toho svého rozsudku) v mé nepřítomnosti, v čemž mu nic nebrání a trestní řád to umožňuje

- mne porota nezávislých a nepodjatých občanů shledala na základě toho, co viděla, nevinným

Mám za to, že přiložený dopis je zcela jasným důkazem o zneužití pravomoci veřejného činitele, a to vystavením zatykače, za situace, kdy k tomu nejsou dány žádné důvody, ba naopak, právě senát Vašeho soudu konstatoval, že u mne vazební důvody neexistují (na což dne 3.11. 2011 vystavil usnesení).

Doplňuji, že ze strany soudce bLázny se o hrubé zneužití pravomoci k pronásledování účastníka řízení jedná již podruhé za poslední rok, a to zvláště hrubým způsobem, kdy poprvé mi poslal v listopadu loňského roku výzvu k nástupu zrušeného trestu a teď na mě vystavuje v rozporu s trestním řádem dokonce zatykač (o kterém snil od samého počátku, čímž se ani ve svých dopisech příliš netajil).

Upozorňoval jsem Vás velmi důrazně na to, že se jedná o zvláště nebezpečného psychopata, který ohrožuje širokou veřejnost.

A Vaše reakce ?

Že to místo něj poslala nevědomá pracovnice soudu ???

Teď už to snad tvrdit nebudete.

Žádám Vás, abyste na základě předloženého podkladu podala sama trestní oznámení na všechny tři členy senátu, kteří vydání zatykače za této situace odsouhlasili, ačkoliv - pokud vůbec mají základní právní vzdělání - museli a MUSÍ  vědět, že se tak děje v rozporu s trestním řádem (mimochodem, moje dovolání, které řešil Váš soud propuštěním z výkonu trestu na svobodu 3. listopadu loňského roku, se týkalo řízení, které celé - a to dokonce i bez mého souhlasu - probíhalo v mé nepřítomnosti, a soudům to vůbec nevadilo - ani jednomu).

Mám za to, že jakožto předsedkyně Nejvyššího soudu jste výrazně spoluzodpovědná za to, že obyvatelstvo není terorizováno evidentním psychopatem a že se výkon spravedlnosti a práva dějí v souladu se

zákonem a dobrými mravy.

Tak se chopte pravomocí, které máte, a něco dělejte, je na to skutečně

nejvyšší čas.

 

S pozdravem

Ing. Jiří Fiala

8.10.2012

Míčánky: První rozhodnutí nezávislé poroty občanů

 

 

P.S.

Řidič Smetana je posílán opětovně do vězení za zaslouženou karikaturu politiků. Přitom materiální škodu nahradil, hrozí mu při nenastoupení až tři roky kriminálu. Prezident Klaus dává přednost „svobodě“ nepomalovaných volebních plakátů před vyjádřením politického názoru občana, se kterým se ztotožňují statisíce občanů, odmítnutím udělit panu Smetanovi milost. Přitom ji v minulosti udělil i prokazatelným darebákům a zločincům. Čí je to potom prezident, občanů rozhodně ne! Jak informovala TV NOVA, pachatel znásilnění, 18x soudně trestaný i za znásilnění, je vyšetřován na svobodě a jeho poslední oběť se bojí vyjít z domu. Lobista Dalík byl konečně zatčen. Bude chtít soud vědět jak přišel k obrovskému majetku, či jak vydělává na splátky, pokud si na koupi nemovitostí půjčil? Jaké hodnoty dal společnosti, že mu umožnila v tak mladém věku tolik vlastnit? Kdy přijde na řadu Aleš Řebíček a další velkopodvodníci a zloději. Opětovné zatýkání Ing. Jiřího Fialy je další zkouškou naší „demokracie na papíře“. Věřím, že tentokrát pan Fiala do vězení už nepůjde. To už bych s ním musel potom počítat zcela jistě i já sám. Uvidíme, ale tento „sametový“ chaos a anarchie nemůže trvat věčně. Je třeba radikální změny. Ta bude možná jen aktivními občany, ne ovčany, čekajícími poslušně na porážku. Občané by měli ve volbách vyslat první jasný signál. Osobně budu volit Českou pirátskou stranu. J.Š.

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)