Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Uzunoglu YektaErgün Yekta Uzunoğlu je turecký imigrant žijící v České republice, známý tím, že byl cca 13 let neúspěšně stíhán jako hlava – patrně a limine neexistující – kurdské mafie v České republice, poté osvobozen a odškodněn. Ač je to podvodník, není prost intelektu a dokáže se s jelínkovskou obratností vetřít do přízně mocných.

Nyní ovšem, jak se zdá, narazila kosa na kámen a Uzunoğlu byl Okresním soudem pro Prahu-východ nepravomocně odsouzen pro trestný čin pomluvy a křivého obvinění, jehož se dopustil intrikami proti své exmanželce, o 24 let mladší Monice.

 Zatím nepravomocný rozsudek je poučné čtení: kupř. jímavá pasáž, jak recidivista a nynější Uzunoğlův spoluobžalovaný Václav Faktor svému otci občas promluvil do duše pár fackami. Určitě by si ho měli přečíst všichni, kteří v minulosti kurdskému podvodníkovi dopřávali přízně a dávali mu, tak jako europoslanec Jaromír Štětina, prostor pomlouvat a ostouzet slušné lidi.

http://paragraphos.pecina.cz/2017/09/pribeh-orientalni.html

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.40 (5 Votes)
Share

Komentáře   

+5 #4 Jenyš 2017-09-10 22:29
Šinágl v důsledku stařecké demence vůbec neregistruje, že dnes slaví potrestání někoho, za koho před lety bojoval. Je to jen ubožák, bývalý estébák.
+7 #3 K. Dvořák 2017-09-10 15:06
Já jsem neoblézal soudy, abych tam rušil jednání a pokřikoval po soudci! Nerozumím, proč mi podsouváte cosi o neomylnosti! Já se nemontuju do věcí, o kterých nemám relevantní informace, proto na rozdíl od vás nedělám ukvapené soudy. Já mám tudíž na svém prahu čisto! Shodou náhod jsem byl tenkrát na té zastávce a dobře si vás pamatuju! Z tohoto vašeho extempore ve spojení s vaší produkcí k tomuto tématu na internetu vím, že vy jste byl jedním z nejhlasitějších jeho podporovatelů, takže výzva k zametení si před vaším prahem je zcela na místě. Pokud jde o toho Michala a Víta, tak o tom rovněž nemám takové informace, které by mě činily oprávněným činit nějaké konečné závěry. Ze skutečnosti, že ale soud trestní řízení vede, je zřejmé, že obžaloba nějaké důkazy má a je nyní na soudu, aby o nich rozhodl! Přístup do spisu rozhodně nemám a unáhlenost není na místě.
-8 #2 Jan Šinagl 2017-09-10 13:30
Čtete nepozorně pane Dvoraku-Godzilo 007, už jsem se k tomu dávno vyjádřil. Proč jste Vy jako účastník neřekl tehdy soudci, že nemá pravdu a že osvobodil podvodníka, když jste u toho byl a věděl jako jediný pravdu? Neměl byste si Vy zamést před vlastním prahem? Doufám, že alespoň oceňujte, že o tom veřejně píši, zatímco všichni ti politikové a novináři, kteří podporovali pana Uzunogla, mlčí jako hrob. Kdo mlčí, zametl, kdo nemlčí, nezametl? Máte nějak podivné myšlení a pokroucené hodnoty. Můžete mi jako vševědoucí říci, zda jsou Antonín Michal a Eduard Vít také nevinni? Pokud je tomu tak, rád je budu podporovat s jistotou podpory pravdy neomylného anonyma:-)
+6 #1 K. Dvořák 2017-09-10 13:07
Citace: "Určitě by si ho měli přečíst všichni, kteří v minulosti kurdskému podvodníkovi dopřávali přízně a dávali mu ... prostor pomlouvat a ostouzet slušné lidi." Nebyl jste to náhodou vy, kdo mu dopřával přízně a urputně se za něj bral?! Dobře si pamatuju (je to tak 10 let),jak jste chodil na jeho soudy v areálu justičního paláce Na Mičánkách a tam jste vyřvával ještě na zastávce autobusu před areálem, že je chudák Uzunoglu nespravedlivě stíhán! Zameťte si před vlastním prahem!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)