Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:01
    Výroky senátora Čunka březen 2024: Dám příklad: kdo kdysi ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Michal Martin cernyMichalu Ožuchovi se kromě galeriprolhanych.cz (GP) podařil další husarský kousek. Notorický neplatič Martin Michal (žádný slušný člověk nedluží miliony) je nespokojen, že přišel o doménu. Ohlásil novou na generické doméně eu. Zřejmě si myslel, že když převede hosting na Slovensko, že pro něj právo platit nebude. Člověk, který beztrestně přežívá patrně jen díky neustálému kličkování mezi zákony, viditelně nemá zas tak velké právní povědomí, byť se kdysi  pyšnil i titulem JUDr.

V noci ze čtvrtka na pátek se pochlubil na svém FB, že si pořídili doménu com a že od pátku tam poběží nová prezentace. Počítačově je asi trochu méně vzdělaný, když si na sebe registroval ve čtvrtek jak com, tak další koncovky někdo jiný - David Zápal. Tento redaktor je panem MM dlouhodobě dehonestován a urážen, tak se rozhodl bránit. Údajně mu jednu velkoryse přenechá např. www.galerieprolhany.ch, pokud by měl zájem? Kdyby se raději pan MM věnoval spíš tomu, aby dostal svoji manželku zpět na výsluní. Během deseti let ji srazil před lidmi na kolena a z oblíbené zpěvačky dokázal udělat osobu, která zapadla do jeho světa lží a nesmyslných soudních sporů (kterých se z velké většiny osobně kupodivu nezúčastňuje?), takže se od ní odvrátili i její dříve neochvějní fanoušci. Na tom má pan MMhlavní podíl. To by potvrdilo jistě min. 99% odborníků z hudební branže.

Jinak pana Zápala „JUDr-Pilot“ MM žaloval - Městský, Vrchní a Nejvyšší soud, všude bez úspěchu. Navíc údajně advokáti dosud nedostali peníze za náklady řízení? Pokud je tomu tak, je to dost děsivá situace, kdy jeden člověk žaluje na všechny strany, ale sám zákon, coby oficiálně nemajetný, žijící v blahobytu, porušuje. Bohužel náš právní řád zřejmě nemá žádné účinné páky a pan MM a spol. může tak bez omezení žalovat, prohrávat a opovrhovat soudem a neplatit až do konce svého života. Paradoxně tak vítězná strana musí zaplatit své advokáty sama, pokud jim nechce zůstat dlužna. Vítěz sporu je tak trestán místo poraženého. Slušný člověk se proto tomuto „právu naruby“, resp. „právu na hlavu“ nemůže účinně bránit.

Jedna důležitá věc ale opět vyšla najevo, když se u soudu tvrdilo, že doména GP mu nepatří. Teď ale právě dokázal, že je lhář a že doména patřila celou dobu jemu. Podobný podvodný trik udělal, jak všichni informovaní vědí, s Agenturou MM (AMM). Původně  byl 50% spoluvlastníkem s Helenou Vondráčkovou (HV). A i když měl dle Justice.cz  zakázáno se svým podílem manipulovat, protože spadl do milionové exekuce, svoji polovinu přesto prodal. (Jak je to možné v právním státě?) Stoprocentním vlastníkem se stala jeho manželka HV. Ta dle indícií naprosto nic netuší o statutu agentury s.r.o. ale v médiích neustále tvrdila, že ona se s Martou Kubišovou nesoudí, ale soudí se s AMM. Další lež…

Následně byla AMM údajně prodána jisté americké společnosti. A opět jen fejk, protože majitelem se na oko stal řadový americký advokát, bydlící poblíž domu, který HV vlastní na Floridě. Otěže ale stále drží v rukou nemajetný MM, který neplatí exekutorům a pravděpodobně neplatí ani daně - vystupuje zde jako jednatel. Tedy ve funkci, ve které se nacházel mnoho let v různých variantách firmy Terrex. Ale možná pracuje zadarmo, nezištně… Činnost těchto společností se společným jmenovatelem - jednatel MM, měla připravit naše banky, firmy a dokonce i město Brno už o půl miliardy korun?!

Výsledkem soudu bylo, na rozdíl od tvrzení pana MM, že se skutek stal a újma byla potvrzena. Jen paní soudkyně nějak láskyplně vydedukovala, že když pan MM stále tvrdí, že neměl v úmyslu nikoho poškodit, tak to asi bude pravda, a zprostila jej odpovědnosti za stamilionové škody, které se prokazatelně staly. Bankám se toto rozhodnutí nelíbí a proto je MM v 20ti milionové exekuci. Banky byly poškozeny a chtějí své peníze zpět. Pan MM nebyl odsouzen… To jsou paradoxy?! Kdo si dnes asi může dovolit půjčit si miliony a prohlásit, že je „prošustroval“ v dobrém úmyslu a zůstat nepotrestán, žít v exekuci, ale přesto v blahobytu?!

Tento občan s naprosto pokřiveným pohledem na svět práva spravedlnosti, vystupuje ve společnosti, v TV, v ČRo, na sociálních sítích jako mravokárce, ochránce spravedlnosti a bijec jakýchsi nespravedlností. S oblibou tepe do ministrů, politiků, do justice, díky ní není již 10 let za mřížemi dle několika paragrafů, podle kterých byl soudně stíhán. Tedy opět podle známého vzoru: „Zloděj křičí chyťte zloděje“.

Informace pochází z veřejně dostupných zdrojů např.: https://www.facebook.com/david.zapal?fref=ts, nebo https://www.facebook.com/zapaleno/?fref=ts)

Nicméně pan MM stále pilně „pracuje“… V sobotu mu začala běžet galerieprolhanych.online, hosting USA, nicméně porušuje jejich „user policy“. Uvidíme jak dlouho vydrží „online“ a kdy přejde na „offline“. 

Pan Zápal i pan Ožuch asi budou muset podat společně s dalšími trestní oznámení, aby tak konečně pan MM začal sám chodit k soudům a začal obhajoval neobhajitelné místo své advokátky Mgr. Jany Gavlasové, která to činí roky za něho. Teď má nemalé rodinné starosti se svým synem Antonínem Michalem, který je spolu s dalšími obžalován ve věci obřího daňového podvodu s pohonnými hmotami…  Také minulost firmy TEREX pana MM se ohlašuje – veřejnost je zvána 10.dubna k VS Praha, kde jednání začne ve 14:00 hod., tedy doufejme…   

Prezident Zeman a ministr Babiš jsou jistě „poctěni“ přízní, jakou jim tento hochštapler, či spíše už nemocný člověk, před třemi dny projevil…

Mimochodem je zajímavé, ačkoliv mne žaluje AMM a spol. na celkovou částku už 5.950.000,-Kč, nikdy se o mně v médiích nezmiňuje, případně nepřímo, v náznacích…

Na 30.března jsem zván na PČR na podání vysvětlení ve věci pomluvy. Od rána mi PČR nezvedá telefon, abych mohl změnit termín. Jsem na stejný den pozván pořadateli Festivalu filmů o lidských právech v Olomouci na besedu s diváky.

Mimochodem už od 11.1.2017 čekám marně na výsledek pátrání PČR o sídle IP adresy níže?

* * *

Diskutujte: Alexandrovci: Vyšší spravedlnost dostihla nepřímé spolupachatele válečných zločinů


#  michal ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., IP: 194.228.20.68 ) — 2017-01-10 14:08

Šinágle ty jsi stejně zasranej troll a provokater. Stačí si přečíst tvůj životopis.Tvoje stránky...jen ztráta času a věř, že na každou svini se vaří voda!

* * *

Jan Šinágl, 20.3.2017

* * *

Galerie Prolhaných je mrtvá - žaloba a trestní oznámení na Martina Michala !

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.60 (5 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)