Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Babis SobotkaDnes při kázání ve Staré Boleslavi ke Dni české státnosti kardinál Dominik Duka poblahopřál Miloši Zemanovi k narozeninám – ticho, Václavu Klausovi ke jmeninám – ticho, Václavu Havlovi ke jmeninám – velký potlesk! Večer ČT v událostech slova kardinála Duky o Václavu Havlovi odvysílala i s potleskem, ale ustřihla blahopřání Zemanovi a Klausovi, pouze je zmínila ústně, aby neodvysílala ticho !!! Na ČT24 odvysílala Zemana i Klause, ale ustřihla Havla!!! 

Ministr Babiš se má omluvit prokazatelně korupčnímu hejtmanovi Miroslavu Novákovi a zaplatit mu 100.000,-Kč odškodného?! Novák, který se po listopadu 89 „živil“ jen komunální politikou je členem ČSSD. Tohoto prokazatelného podvodníka a příživníka se zastává premiér Sobotka slovy: "Nenechal zastrašit hnojometem A. Babiše a trval na spravedlnosti". Podívejte se na RČT Ostravský Janoušek - Proč má policie v hledáčku i moravskoslezského hejtmana Nováka – vášnivého hráče kasina, vila za 15 milionů, manželka v podezřelé firmě. Premiér to nemůže nevědět. Hrůza a děs! ČSSD si tak úspěšně kope hrob. Je to tak zločinná strana, resp.její vedení. Zbývá jí jen zatloukat, zatloukat a zatloukat. Korupčníci se musí vzájemně krýt a podporovat. Dnes jde o to, jak dlouho tomu ještě vydrží občané nečinně přihlížet. Nedivme se, že ČSSD neplatí dluhy, že nerespektuje pravomocné rozsudky a že poslušná média před volbami ztichla. Pokud takováto lůza ovládá zemi, nevypovídá to o ní, ale o zemi, která tomuto mravnímu odpadu společnosti dovolí bez odporu vládnout.

Na řecký ostrov Rhodos na „mezinárodní“ konferenci, pořádanou ruským oligarchou a přítelem Putina, se vydají poprvé společně Václav Klaus a Miloš Zeman, který bude hlavním řečníkem. Včera ČT připomněla, že sovětský člověk vypustil 4.10.1957 první sputnik a psa Lajku do vesmíru a že později přistál člověk na měsíci. Už se neřeklo, že nebyl ze Sovětského svazu…

V českých veřejnoprávních i jiných médiích probíhá v současnosti varování před nacismem a připomínání jejich zločinů stylem komunistické propagandy takřka denně. O neméně otřesných zločinech komunismu se mlčí stále více. Máme opět ve vedení země poslušné, bezpáteřní kolaboranty. Výsměch ke Dni české státnosti!

Bude mít naše země ještě sílu se této vládě zla, nemravnosti a primitivnosti, svírající celou naší zemi od komunální až po vládní úroveň, postavit?!

Zle matičko, zle je… pokud budeme mlčet a té hrůze jen nečinně přihlížet?!

Dnes při kázání ve Staré Boleslavi ke Dni české státnosti kardinál Dominik Duka poblahopřál Miloši Zemanovi k narozeninám – ticho, Václavu Klausovi ke jmeninám – ticho, Václavu Havlovi ke jmeninám – velký potlesk! Večer ČT v událostech slova kardinála Duky o Václavu Havlovi odvysílala i s potleskem, ale ustřihla blahopřání Zemanovi a Klausovi, pouze je zmínila ústně, aby neodvysílala ticho !!! Na ČT24 odvysílala Zemana i Klause, ale ustřihla Havla!!! To by tak hrálo, aby se nějakému Havlovi tleskalo ještě jednou a statisíce diváků viděli, že Zemanovi a Klausovi nikdo netleskal. Malí zůstanou malými a velký velkým. Díky křesťané, zdravý rozum tuto zemi ještě neopustil!  

Je ukázkou bezpáteřnosti Zemana, který kdysi sv. Václava pomlouval a nyní mu vzdává úctu. Zvláštní, jak si najednou „pravice“ a „levice“ rozumí, kdy Zeman s Klausem letí společně a poslušně na Rhodos na „mezinárodní“ konferenci, pořádanou a placenou přítelem Putina, oligarchou Jakuninem, prodlouženou rukou Putina?! Zeman bude mít hlavní projev. Zdalipak v něm okomentuje nezpochybnitelný důkaz mezinárodní komise policejních vyšetřovatelů o tom, kdo sestřelil holandské civilní letadlo (bylo sestřeleno ruskou raketou BUK, zařízení bylo dovezeno na okupované území Ukrajiny a po sestřelení letadla ihned odvezeno na území Ruska). Bude Zeman poslušně mlčet, nebo podpoří lživou ruskou teorii, stále měněnou. Aby podpořil veřejně pravdu se neodváží. Pozice poddaného mu to neumožňuje.   

Život je o naději, nenechme si ji nikdy a nikým vzít. Ztratili bychom s ní i naději na plnohodnotný a smysluplný život! 

Jan Šinágl, 28.9.2016

* * *

Největším „soupeřem“ pro ČSSD je a bude ve volbách JUDr. Zdeněk Altner

Mládkovo ministerstvo prohrálo spor s Janem Šináglem

Sociální demokrat. Kudy chodil, tudy…

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.67 (6 Votes)
Share

Komentáře   

+7 #1 Oldřich Musil 2016-09-28 14:51
Pokud máme ve vedení země poslušné a bezpáteřní kolaboranty kteří ovládají média,pak nelze čekat že si ČSSD úspěšně vykope hrob.I kdyby lidé na ulicích sebevíc protestovali,z médií se to nikdo nedoví.
A proč lidé v naší zemi dovolí tomuto mravnímu odpadu bez odporu vládnout?Protož e ČSSD (podobně jako KSČM) vychází z bohužel správného realistického závěru,že Češi jsou sobci a tomu se přizpůsobila.Od borně se tomu říká populismus.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)