Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Zeman Putin kraloveStátní úředník musí být nestranný - Čeští úředníci šidí Evropskou unii a nechali se chytit - Pokyn z KV KSČ: Tak se soudruzi připravili na „sametovou“ revoluci! - Vyrovnání se s minulostí

Ad LN 25. 8.: Rudé trenýrky nejsou zločin

Podle včerejšího rozhodnutí Obvodního soudu pro Prahu 1 nebylo vyvěšení rudých trenýrek na Pražském hradě skupinou Ztohoven trestným činem, výtržnictvím ani krádeží. Bylo jen recesí a celkem přesnou a trefnou reakcí na to, co se na Pražském hradě dělo a často pořád děje. Pan Ovčáček, pes ochranář našeho pana prezidenta, okamžitě reagoval, že soud tím národu sdělil, že je možno beztrestně hanobit státní symboly. Já však jako obyčejný člověk této země prohlašuji - a že už jsem něco zažil. že největším hanobením státních symbolů je prezident sám.      

      

Karel Holomek, Brno, LN, 27.8.2016

* * *

Státní úředník musí být nestranný

Politici si rádi drží bojové psy a mluvčí Miloše Zemana Jiří Ovčáček tomuto účelu dobře slouží. Dokonce se na tu funkci hodí i příjmením. Ovčáčkův protějšek na vládě Martin Ayrer je ve srovnání s ním neviditelný. Místo něj Bohuslav Sobotka využívá k vyrovnávání účtů státního tajemníka pro evropské záležitosti Tomáše Prouzu. Ten se málokdy objeví v médiích, aniž by přímo nebo nepřímo kritizoval některého ze Sobotkových protivníků. Mezi jeho terči se objevili Theresa Mayová, David Cameron, Miloš Zeman, Andrej Babiš, Dan Ťok, Karla Šlechtová a Petr Fiala. Nebýt jedné důležité věci, šlo by o běžné politické špičkování. Na rozdíl od Ovčáčka je Prouza státní úředník a odpřisáhl, že v rámci výkonu své funkce bude zachovávat neutralitu. Pokud Sobotka bude chtít někdy nominovat Prouzu na ministra (Prouza je zřejmě kandidát Radka Pokorného na ministra informatiky), Zeman bude oprávněn odmítnout jeho jmenování na základě toho, že Prouza soustavně porušoval podmínku nestrannosti danou zákonem o státní službě. Jde o zákon, ne doporučení.

P.S.

K tomu jen připomenu tento článek ze dne 4.2.2016 - Čeští úředníci šidí Evropskou unii a nechali se chytit – který převzal z ECHO 24 pouze tento web. Mlčí veřejnoprávní média, mlčí premiér Sobotka i eurokomisařka Jourová. Mlčení je přiznáním a ukázkou, komu média vlastně slouží – k tzv. „hlídacím psům demokracie! ta naše mají stále ještě hodně daleko.

Zabavené miliony Ratha bude řešit Nejvyšší soud?! Zdalipak se bude někdo ptát po dokladech, jak poctivě si otec Davida Ratha tyto miliony vydělal a kolik z nich zaplatil daní?!

 

Jan Šinágl, 29.8.2016

* * *

Pokyn z KV KSČ: Tak se soudruzi připravili na „sametovou“ revoluci!

V neděli, dne 21.8. 2016 jsem učinil na Policii ČR podání na osoby Laube, Chovanec, Tuhý

Vyrovnání se s minulostí

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)