Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Bata Jan a TGMPo návratu z cest o Češích: „Jsme vysoce nespolečenští, je nám nepříjemné, když máme mluvit s lidmi vybraně, vědět s kým mluvit, co jim říci, na co se zeptat. Neumíme jazyky. A neumíme se smát. Jsme tragičtí ve styku s lidmi. Naše sebevědomí je nedostatečné. Nejsme si jisti.Toužíme po izolaci, aby vše bylo malé, ale naše.“ Jan Baťa

A protože je důležité, co nejdříve ona slova našeho nejvýznamnějšího podnikatele naplnit, shrňme si v rychlosti deset nejdůležitějších bodů, kterými je třeba argumentačně podpořit naše vystoupení z EU.

1.) Je třeba, co nejdříve zamezit nevýslovně falešnému a škodlivému pohybu osob, které se jen tak, jak se komu zamane a zachce, potulují Evropou, aniž by tyto byly na hranicích naší vlasti úředně zjištěny, prohlédnuty, prošacovány a vyslechnuty, za účelem zjištění toho, co je vede k něčemu tak lidu cizímu, jako je vycestování z vlasti. A to navíc bez toho, aby o tom rozhodl uliční výbor strany a domovní důvěrník, tak jak je tomu lid zvyklý a který se nyní na hranicích bez ostnatého drátu cítí nesvůj.

2,) Je třeba pracující lid zbavit pozlátka vysoké životní úrovně. Náš lid se cítí být podváděn zahraničními výrobky, kterými je ohlupován v chrámech konzumu. Proto je nutno po vzoru KLDR opět dosáhnout potravinové soběstačnosti. Náš lid říká banánům, avokádu, hroznům, ananasům, pomerančům i jiným imperialistickým produktům, otupujícím třídní nenávist, své rozhodné ne.

3.) Je třeba okamžitě vystoupením z EU dosáhnout toho, aby lid byl osvobozen z montoven a pod vedením strany dosáhl opět toho, že igelitová taška ze západoněmeckého supermarketu, bude takovým znamením příslušnosti k vyšší třídě, o které se nemůže kabelce Hermes ani snít.

4.) Je třeba co nejdříve vystoupením z EU lid uchránit od zhoubného vlivu západní medicíny, kdy západoamerické farmaceutické koncerny produkcí stále nových a nových léků prodlužují průměrnou délku lidského života až na neúnosné hodnoty. Pracující jsou přitom u nás odjakživa zvyklí nežít déle než do šedesáti, kdy zaměstnanec dostává sovětské hodinky a poté odchází umřít za branou podniku, aby se mu za odměnu pak dostalo i žehu ve znárodněném pohřebnictví.

5.) Je třeba naši měnu vystoupením z EU navrátit tam, kam patří po únorovém vítězství pracujícího lidu, a ne aby i nadále byla volně směnitelnou konvertibilní měnou a posluhovala jak nevýslovně imperialistickému US dolaru, tak neméně agresivnímu Euru, ale aby společně s rublem sloužila míru. Lid říká rozhodné ne současnému kurzu české koruny za jeden dolar i euro. Je nutno tyto měny, co nejvíce našemu lidu vzdálit a tak jej osvobodit od bezhlavého nakupování jak kosmetiky, tak oblečení, či jiných, našich žen nedůstojných věcí, kterými Washington naše příslušnice ženského pohlaví zotročil.

6.) Je třeba odmítnout i naši příslušnost k NATO, protože je nutno opět obnovit vojenskou službu a namísto zločinných manévrů tohoto paktu poblíž ruských hranic, společně s ruskou armádou osvoboditelkou zahájit rozhodné osvobozovací operace jak na Ukrajině, tak i jinde, všude tam, kde je třeba hájit zájmy Ruské federace i na územích jiných zemí tak, aby se i jim dostalo konečné, bratrské a internacionální pomoci jako nám, když jsme s šeříky, chlebem a solí, vítali naše osvoboditele v srpnu 1968

7.) Je třeba vystoupením z EU, co nejrozhodněji přerušit strašlivou zhoubu vzdělanosti, kdy si každý mladý člověk, který na to mentálně má může studovat, co se mu zamane, aniž by mu to schválila strana a orgány svazu mládeže či pionýrské organizace. A to nejen na území vlasti, ale prostě se sebere a vyrazí kam vítr tam plášť a studuje si třeba na západě. I když na vzdělání mají nárok pouze rodiny Václava Klause a Miloše Zemana a děti hradního kancléře, či jiných kádrů z Prognosťáku. Pracující lid má být vzdělán jen tak, aby uměl počítat do čtyřiceti a ovládal znalost dopravních značek, neboť v opačném případě, by hrozilo znečišťování vládních limuzín při střetech s lidem jdoucím ze směn.

8.) Je třeba vystoupením z EU přerušit i masovou výuku imperialistických jazyků a to především angličtiny, neboť to je přímo otevřené okno k informacím, aniž by tyto masám předžvýkávala úředně schválená média a lid je tak zbytečně znepokojován přemírou různých informací s potencionálně protistátním obsahem.

9.) Je třeba vystoupením z EU zrušit i všechny ty internety, kudy do těla společnosti proudí všechen ten digitální jed, a to především z Cukrberkova fejsbúku, na který nemá vliv ani rada pro rozhlasové a televizní vysílání, ani Strana práv občanů s gardovým názvem Zemanovci, neboť jeho americké servery se nacházejí mimo dosah orgánů bezpečnosti.

10.) A za poslední, za desáté, je třeba si před vystoupením z EU vyhlédnout louku kam se budeš chodit pást, až toho vítězství dosáhneš občane. Ale co, nějak bylo, nějak bude. Třeba ti nakonec zůstane i na ten metr provazu.

 

Miroslav Václavek

Zdroj: http://vaclavek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=534837

* * *

„POUZE NÁROD DOBŘE INFORMOVANÝCH OBČANŮ, KTEŘÍ ZNAJÍ CENU SVÝCH PRÁV, NEMŮŽE BÝT ZOTROČEN. JENOM TAM, KDE PŘEVLÁDNE IGNORANCE VZNIKÁ TYRANIE.“ BENJAMIN FRANKLIN

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (9 Votes)
Share

Komentáře   

+2 #3 K.Mrzílek 2017-04-29 09:35
Ten dotyčný kdyby měl moc tak by nám zakázal vstup do EU podobně jako to zařídil Džugašvilli, když si do Ruska nakázal přijet československé delegaci, aby zcvakla kufry a poslouchala.
-6 #2 Jan Šinagl 2016-07-12 10:30
Co dnes buduje pan Hučín, pane Pavle Zvěřino v Austrálii, správce jeho webu? Co děláte Vy sám pro nápravu věcí? Jen kritizovat ty co něco pro nápravu dělají umí kde kdo, ale sám něco dělat ani náhodou. Moc jste se toho v Austrálii nenaučil, zato se skrýváte do zbabělé anonymity jako správný Čecháček.
+3 #1 Pavel 2016-07-12 09:35
Dobrá připomínka toho, co jsme měli a budovali i díky soudruhu A. Babišovi.
Jen by se snad v srpnu daly šeříky nahradit něčím jiným...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)