Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Zeman SobotkaVlastník ČSSD zapisuje sám sobě věcné břemeno ???

Spekulace, pomluvy, lži, dezinformace přispívají k tomu, že od podstatného se tato kauzaZeman Sobotka Babis vzdaluje – nerespektování pravomocného rozsudku !!! To si dovolila vedoucí vládní strana v čele s premiérem Sobotkou! Občan si to dovolit nemůže - ani ve snu by ho to nenapadlo.

Nejnověji píší LN (28.4.2016), že pohledávku chce od Altnera odkoupit slovenský miliardář Pavol Krúpa. Přál bych dr. Altnerovi, aby v jeho právním boji převzal štafetu jiný, mohl v klidu pečovat o své zdraví a užít si v klidu svého života. Obávám se, že jde o další „mediální“ bublinu – dr. Altner nikým ve věci prodeje pohledávky kontaktován dosud nebyl? O útocích na ČSSD z pozadí ze strany Hradu, resp. i Hnutí ANO, můžeme jen spekulovat. Zajímavá je také tato informace: V  se objevil podivný zápis u  nemovitosti  ČSSD   Hybernská 1033.

Vlastník ČSSD zapisuje sám sobě věcné břemeno ???

Číslo řízení: V-28248/2016
Pracoviště: Katastrální úřad pro hlavní město Prahu, Katastrální pracoviště Praha
Datum přijetí: 25.04.2016 10:57
Stav řízení: Odeslání informace o vyznačení plomby

Řízení se týká nemovitostí v k.ú. Nové Město (727181)

Účastníci řízení

Jméno Typ
Česká strana sociálně demokratická Oprávněný
Česká strana sociálně demokratická Povinný

Provedené operace

Operace Datum
Založení řízeníZahájeno řízení o povolení vkladu práva do katastru nemovitostí. 25.04.2016
ZaplombováníVyznačena plomba u nemovitostí, která znamená, že práva k nemovitosti jsou dotčena změnou. 26.04.2016
Informace o vyznačení plombyNásledující den po odeslání informace o zaplombování začíná běžet lhůta 20 dnů, během které nesmí katastrální úřad povolit vklad. 26.04.2016

Předměty řízení

Typ předmětu řízení
Věcné břemeno

 

Může jít i o běžnou věc, např. stavební úpravy? Vzhledem k tomu, že se tak děje právě nyní, mohou v úvahu připadat možná i jiné důvody? Zápis VB do katastru je veřejná  listina. Obsah se lze legálně dozvědět z obsahu  předmětného zápisu  na KÚ. Umožní nahlédnutí a opis  informací, nebo za poplatek  pořídí výtisk  listiny o VB  pod uvedeným č.j. Pokud někdo z čtenářů zjistí o jaké VB se jedná, rád uvedu informaci na pravou míru – děkuji předem!

Na oslabení pozice Sobotky, stejně jako ČSSD, by Zeman ani Babiš jistě nic nenamítali. Další vývoj bude nepochybně zajímavý a nevylučující další překvapení, ať už skutečná, nebo „řízená“.  

 

Jan Šinágl, 29.4.2016

* * *

Tisková zpráva JUDr. Zdeňka Altnera k podání návrhu na exekuci ČSSD

A premiér tomu jen přihlíží, ba dokonce pomáhá. Nedivíme se, jeho poradcem pro čínské vztahy je Jaroslav Tvrdík....

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (4 Votes)
Share

Komentáře   

+2 #10 Aleš Přibyl 2016-05-03 04:01
Kdyby ČSSD zanikla vůbec nic by se nestalo. je stejně odpovědná za morální a ekonomický marast této země. Bohužel tzv. tradiční strany zklamaly a demokracie v takové podobě jak tady probíhá nedává příliš naděje na lepší zítřky.
+1 #9 Zdenek Zajac 2016-05-01 21:24
Prominte, ale nechapu, k cemu se svym prispevkem z 2016-05-01 18:14 vyjadrujete.

Je to trochu zmatecne. Mohl byste ho rozvest? Pokud reagujete na mou poznamku o titulku, tak jsem se v zadnem pripade nestrefoval do autora - byla to ciste fakticka poznamka. Take nevidim nikoho, kdo by vynasel konecne soudy. Proto si myslim, ze se snazite mozna sdelit ve svem prispevku nejakou obecnou pravdu, ale jisty si tim nejsem.. chapejte, jako technik mam nekdy problem s nejasnymi vyroky, ktere nedokazu "rozlustit"

s pozdravem,
Zdenek
0 #8 Jan Šinagl 2016-05-01 18:14
V momentě, kdy je hodnocen autor místo názoru a jsou nad ním vynášeny "konečné soudy", přestává demokratická diskuze a zavádí se praktiky komunistů. V přemíře informací rozhoduje často jen titulek, zda bude obsah přečten bez ohledu na jeho kvalitu. Přecházením z věcné do osobní roviny odhaluje autor sám svoji nevyspělost.
+1 #7 Zdenek Zajac 2016-05-01 08:19
Dobry den,

prominte, ale s ohledem na delku samotneho titulku musim brat vas dotaz za pouhou vymluvu.

Presouvani (nebo podsouvani) viny z jednoho subjektu na na druhy je nehodne Vaseho webu.Prece si udrzujete sve ctenare informacni hodnotou a ne bulvarnimi titulky, ze?

Dobrou nedeli,
Zdenek
-3 #6 Jan Šinagl 2016-04-30 20:09
Zadam-li prilis, jake jine realizovatelne reseni navrhujete? Pocitadlo bohuzel resit nemohu.Kauza "Altner" je jedna, kauz "CSSD" je moc.
+1 #5 Zdenek Zajac 2016-04-30 13:01
Prosim nepouzivat souslovi "Kauza Altner"

vyznamove spravne je "Kauza CSSD", protoze pricinou neni pan doktor Altner, ale samotna CSSD.

Nekdo rekne slovickareni, ale pro me je to vyznamny rozdil.
-1 #4 Zdenek Zajac 2016-04-30 10:56
To uz radeji vyuzit diry "na trhu", jako napriklad vyplnilo ANO po padu ODS a rozcarovani lidi, nebo nynejsi otevirajici se propast pod CSSD, ktera v primem prenosu lidem ukazuje, jak neskutecne hloupy a pokriveny je jejich pristup k zakonum, pravu a samozrejme skrze jejich financni zalezitosti i k ekonomice.

Je zrejme, ze jim preference klesnou a spravny hospodar by se jiz ted poohlizel po tech mravne a odborne pripravenych, jak rikate, aby jim dal sanci v nekterem politickem projektu dostat se do snemovny a byt "slyset"

jen doufam, ze se takovy "hospodar" vcas najde

Poznamka: pocitadlo zbyvajicich znaku neodpovida skutecne delce povoleneho prispevku
-1 #3 Zdenek Zajac 2016-04-30 10:54
Dobry den pane Sinagle,

prominte, ale mluvite o postupnem, dlouhodobem prostupovani politiky mravne a odborne vyspelymi obcany. Muzete byt konkretnejsi? Proc by jakako-li zavedena strana mela takove "nebezpecne zivly" vubec davat na sve kandidatky? Navic, z toho, jak to rikate me jima hruza osamelych bojovniku prodirajici se behem let bahnem politiky kamsi vzhuru. Myslim, ze toho zadate po lidech prilis.
+1 #2 Jan Šinagl 2016-04-29 14:50
Mluvím o principu, pane Zajaci, za samozřejmého předpokladu, že by odkupitel vymohl celou částku od ČSSD! V žádném případě, aby dluh zaplatil za ČSSD movitý a už vůbec ne takový, kde není jistota, že majetek nabyl poctivě. Bohužel ve věci ochoty podpořit dobrou věc finančně či jinak jsem byl už mnohokrát zklamán. Řešení je dlouhodobé - postupně dostávat do politiky občany mravně a odborně vyspělé, tzn. prosadit změnu volebního zákona a Ústavy ČR. Jiné, realizovatelné cesty při současném stavu společnosti nevidím. Zdravim JS
-1 #1 Zdenek Zajac 2016-04-29 14:27
Vy byste pral pane Sinagle panu Altnerovi (odkoupeni pohledavky panem Krupou).

Ja bych to ale v zadnem pripade nepral nam, obycejnym obcanum.

To radeji nechat se vyrochnit CSSD v bahnu, ktere si na sebe pripravilo a ukazat lidem, ze takhle vykladat pravo soudy nedopusti.

Chapu, ze pan doktor Altner na tom zanechal sve zdravi, ale urgentni potrebu penez tu mame v 21.stoleti i jinou moznost - crowfunding.

Verim, ze ucet na podporu DOKONCENI pravniho sporu s CSSD by podporila velka cast obyvatel CR, vcetne mne. Lidi, kteri by ochotne sli popripade i projektu nove strany, soustredici se na narovnani pravniho povedomi ve statu, zmenu pristupu ke vzdelavani a upravu nejkriklavejsic h "prilepku" v zakonech

Zdravim,
Zdenek

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)