Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Semelova MartaPolicie odložila vyšetřování komunistické poslankyně Marty Semelové kvůli jejím výrokům o justiční vraždě Milady Horákové. Ve čtvrtek to uvedla Česká televize - „Bylo to v té době, já to samozřejmě považuji za nešťastné, nicméně Milada Horáková se také přiznala ke všemu, ke své činnosti,“ uvedla v únoru Semelová ve vysílání České televize - „Nešťastné období“ kdy se vraždili stovky lidí, likvidovali statisíce nejlepších synů a dcer národa?!

Horáková byla v roce 1950 ve vykonstruovaném procesu odsouzena k trestu smrti. „Bylo to v té době, já to samozřejmě považuji za nešťastné, nicméně Milada Horáková se také přiznala ke všemu, ke své činnosti,“ uvedla v únoru Semelová ve vysílání České televize. Na upozornění moderátora, že je známé, že byla Horáková k přiznání donucena, odpověděla: „Tak o tom dost pochybuju, že to byla vynucená přiznání, ale v každém případě je to záležitost, která je smutná.“ Policie prověřovala, zda se Semelová nedopustila trestného činu založení, podpory a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka, projevu sympatií k hnutí směřujícímu k potlačení práv a svobod člověka, respektive popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia.

Semelová ve vysílání pronesla i řadu dalších kontroverzních výroků. Například o okupaci v roce 1968 hovořila v duchu předlistopadové dikce jako o „internacionální pomoci“.

http://www.novinky.cz/domaci/355403-policie-odlozila-vysetrovani-vyroku-komunistky-semelove-o-milade-horakove.html

P.S. „Nešťastné období“ kdy se vraždili stovky lidí, likvidovali statisíce nejlepších synů a dcer národa?! Podal jsem TO 17.2.2014, které jsem rozšířil 28.2.2014. SZ Jan Petrásek z KSZ Brno mi osobně potvrdil jeho příjem. Byly celkem tři, pokud vím, v médiích se hovoří o dvou o mém, jako obvykle, mlčení. Snad se dočkám usnesení, dle zákona, které samozřejmě obratem zveřejním? Semelová tak dává jako poslankyně KSČM příklad, že je možné beztrestně schvalovat, ať už přímo či nepřímo, zločiny komunismu. Pochybuji, že oba soudní znalci by byli stejně „nezávislí“, kdyby se jednalo o posuzování schvalování zločinů fašismu a nacismu, stejně zrůdných jako zločiny ve jménu komunismu. Rozhodně nedoporučuji schvalovat zločiny nacismu a fašismu stejnou formou jako Semelová. Nepochybuji, že by soudní jednání bylo nařízeno rychleji a schvalovač by, byť by byl i poslancem, skončil ve vězení.

 

Jan Šinágl, 5.12.2014

* * *

Petrásek dostal výtku

Skončí soudružka Semelová u soudu? Znalec potřebuje ještě dva měsíce

Rozšíření trestního oznámení na poslankyni za KSČM Mgr. Martu Semelovou

Marta Semelová nebude trestně stíhána

P.S.

V Polsku bylo otevřeno Muzeum Solidarity, jako memento na zločiny komunismu. Navštívilo ho už 150.000 lidí. U nás jsme místo podobného muzea „dokázali“ pouze umožnit komunistům existenci a jim a jejich pohrobkům opět získat moc a vliv. Kdo dnes rozhoduje? Jistě ne ten, kdo by vybudování Muzea o zločinech komunismu, podpořil. Oběti totalitního systému se stávají podruhé oběťmi. Strach a obavy se opět šíří ve společnosti. J.Š.

Aktualizováno 10.12.2014:

PCR Brno TO Semelova odpoved 041214

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.67 (6 Votes)
Share

Komentáře   

0 #1 Tom 2014-12-06 12:55
No není se čemu divit.Pro oživení paměti připomínám,že před lety česká policie odložila trestní oznámení které podala Konfederace politických vězňů na televizi Prima kvůli vysílání nestydatého komunistického seriálu (který se permanentně vysílá na různých tv. programech dodnes) Třicet případů majora Zemana.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)