Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Islam NO Freedom„Milí posluchači, za více než 20 let co jsem v médiích, se mi nestalo, abych uprostřed rozhovoru zůstala ve studiu sama. Až teď. Jak jste slyšeli, nebo si poslechnete, debata na toto téma, není jednoduchá ani mezi odborníky. O to důležitější je o islámu více vědět a mluvit otevřeně,“ říká moderátorka. 

J. Čuřík: Já jsem si o víkendu procházel citace československého tisku z roku 1938, které jsou k dispozici na stránkách věnovaných holokaustu a mě úplně fascinuje jaká podobná slova pronáší pan Kuras a která slyšíme každodenně kolem sebe. Jsou… 

B. Kuras: Toto je neuvěřitelná debata. Já mluvím o obraně demokracie a vy mluvíte o nacismu. 

Rychlý konec 

Je více než zřejmé, co se stalo finální rozbuškou. Poslechněte si tedy sami, jak debata po kontroverzním přirovnání pana Čuříka pokračovala a také předčasně skončila. 

http://www.rozhlas.cz/dvojka/kupredudominulosti/_zprava/otazka-souziti-s-islamem-rozlitila-hosty-a-vyprovokovala-k-odchodu-ze-studia-dvojky--1423759

P.S.

Mimochodem J.Čuřík svým myšlením a slovním projevem silně připomíná komunistické ideology, tedy o všem a o ničem. Politolog Petr Robejšek se v následném příspěvku zastal Benjamina Kurase. Také stojí za poslech! Připomíná, že politici neradi řeší aktuální problémy. Řeší je až tehdy, kdy už není jiné cesty. Je též proti multikulturalismu, což už přiznala i německá kancléřka Angela Merkelová. EU to bude muset rychle řešit, nemá-li se problém stát neřešitelným a politici budou jen bezmocně přihlížet neřiditelnému a neovlivnitelnému dění v Evropě. Totéž platí vůči stále drzejšímu a agresivnějšímu Rusku, které nestydatě zneužívá demokratického Západu, kdy na Západě zakládá rádia, TV stanice a vypouští do světa putinovské lži a propagandu v angličtině němčině a dalších jazycích. Mimochodem zase se mi ozval pan Barabanov:

Diskutujte: Putinovec Alexandr Barabanov dnes agresivně napadl redakci LN!

Alexandr Barabanov ( Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) — 2014-11-26 23:42

Pane Šinágle,

přesto, že jsem v redakcích českých médií zjistil, že Vás v podstatě nikdo nebere vážně, lež, kterou šíříte článkem "Putinovec Alexandr Barabanov dnes agresivně napadl redakci LN", už překračuje meze i mé téměř nekonečné tolerance. Žádám Vás proto, abyste svým odběratelům, jimž jste poslal tento článek, a zároveň na svých stránkách, sdělil, že se jedná o lež z Vaší strany. Důkaz je prostý - v redakci Lidových novin jsem nikdy nebyl. Zároveň Vás žádám, abyste přestal lhát a šířit lži, mimo jiné o ruské komunitě.
Alexandr Barabanov

* * *

Pane Barabanove,

To ponechte na jiných, kdo mne bere vážně či ne. Ujišťuji Vás, že mám dobré informace. Vás by nebrali vážně všichni slušní lidé této země a je jich zde stále dost, kdyby Vás znali. Jste v naší zemi hostem. Vaše činnost je podporována penězi českých daňových poplatníků, ale chováte se proti jejich zájmům a zájmům této země. Pro mne jste jen lhářem, demagogem, jedním z mnoha stoupenců Putina a nástrojem lživé propagandy Kremlu. Tedy bezcharakterním člověkem. O poměry v Rusku, které tak skvěle znázornil ruský film LEVIATAN, zde skutečně nestojíme i když už se k nim blížíme. Těžko o něm budete pět chválu ve Vašem časopise ARTĚK za české peníze. Nepochybuji, že by Vaše schopnosti uznal i Goebbels.    

* * *

Alexandr Barabanov 2014-11-27 22:35

NEMATE dobře informace. V redakci Lidových novin jsem nikdy nebyl. Trvám na omluvě.

* * *

Jan Šinagl 2014-11-27 22:56

Pane Barabanove, raději se omluvte za Vaše veřejně šířené lži v pořadu Máte slovo, nejen českým občanům, ale i všem slušným Ukrajincům, pozůstalým obětí z Majdanu po ruských odstřelovačích, pozůstalým po padlých ukrajinských vojácích, bránících svoji zemi proti ruskému agresorovi. Ano fašisté se za své uniformy nestyděli, zato ruská armáda na Majdanu, Krymu, Doněcku a Luhansku či jinde na Ukrajině, ano.

* * *

Škoda, že mne do pořadu Máte slovo o Ukrajině, na jaře, na poslední chvíli ČT zrušila pozvání. Rozhodně bych 6 přítomných zástupců Mejdanu silně podpořil! Pan Barabanov, jako hlavní mluvčí 14 zástupců Putinovců, používal metody a způsoby, které si v mnohém nezadaly se způsoby Goebelse. ČT se opět přes proklamovanou vyváženost zachovala „nevyváženě“. Asi brala v ohled velikost území Ruska a Ukrajiny, v tom lepším případě…?!

 

Jan Šinágl, 27.11.2014

Aktualizováno:

Na Ukrajině bojovalo na 30 tisíc ruských dobrovolníků, tvrdí ruský poslanec

Na třicet tisíc Rusů bojovalo na východě Ukrajiny na straně separatistů. Uvedl to v rozhovoru pro ruské vysílání Rádia Svoboda ruský komunistický poslanec Vjačeslav Tětěkin, který chce v parlamentu prosadit zákon, aby získali statut veteránů a nebyli stíháni za službu v cizím vojsku. … Rusko zprávy o padlých nezveřejňuje, prokuratura to zamítla s tím, že jde o státní tajemství.

  

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)