Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Huml StanislavPan poslanec Huml reagoval obratem…

Omlouvám se, ale následující slova nejsou vhodná pro žačky z nedělní školy, ale nemohu jinak: Běžte už konečně doKvitovaPranyr rudé prdele, soudruhu Humle i jemu podobní! Kdyby nebylo vás a všemožných neobolševických partají, kterými napříč prolézáte, abyste si udrželi královsky honorovaná erární koryta, včetně vašich souputniků v eurosocialistickém Bruselu, kdyby nebylo výsledkem vaší práce jen nekřesťanské daňové okrádání obyvatelstva jdoucí za hranu chápání i hospodářského rozvoje společnosti, nikdo by nepotřeboval se tomuto bránit. Nikdo by se nestěhoval do Monaka, nikdo by nepotřeboval daňovou optimalizaci.

Vy sami jste lidská špína, která nemyslí na nic jiného než na vlastní prospěch a na cizí peníze, které vám zaručují pohodlný papalášský život. Bez morálky, svědomí i charakteru vykrádáte kapsy produktivní části společnosti a ještě máte drzost ty lidi při tom všem sprostě urážet!

Kolik jste reálně přispěl, soudruhu Humle, na ty kurty z jejich tréninků v mládí, popřípadě na jiné, vámi osobně vytvořenými hodnotami? Ani korunou! Vždyť celý život pobíráte jen plat z přerozdělených peněz jiných daňových poplatníků! Ať vás platí stát jako esenbáka, dopravního „experta“ ČT nebo poslance. Reálné hodnoty vámi vytvořené jsou nula, pseudodaně vámi zaplacené jsou jen přesunem účetních položek ve státním penězovodu. Jakou povinnost může tedy mít z vašeho pohledu Petra Kvitová nechat se okrást daňovými sazbami v ČR?

Měl byste se, Stanislave Humle, vzdát svého poslaneckého mandátu a začít trénovat tenis. Nebo alespoň něco kloudného dělat. Založit si třeba dopravní firmu, zaměstnat pár desítek lidí a zkusit stát na vlastních nohách. Až takto vyděláte na nadprůměrné platy svých zaměstnanců sdružených v odborech, na odvody, na DPH, na poplatky a další všelijak kamuflované daně, až pochopíte, že z vašeho výdělku vám zlodějský sociální stát skoro všechno takto sebere a vy nebudete mít na další rozvoj firmy a pomalu ani na vlastní žrádlo, můžeme si o daňové morálce a lidských kvalitách Petry Kvitové pohovořit znovu. Jenže na to vy, jako esence kovaného bolševika, asi nebudete mít koule.

http://pravyprostor.cz/stanislav-huml-petra-kvitova-je-jako-clovek-spina/

P.S.

Kvitová PetraChtěl jsem reagovat, ale mnoho jiných bylo rychlejší. To, že takovýto neschopní, hloupí a bezcharakterní lidé jsou našimi zás-tupci v parlamentu a dokonce i v EP, je především naší ostudou. Na místě Petry Kvitové bych udělal totéž. Určitě by ráda platila i více daní v rodné zemi, kdyby měla jistotu, že její poctivě a s velkou dřinou vydělané peníze budou použity smysluplně pro rozvoj naší země. Ne tak masově a neúčelně rozhazovány, zneužívány či rozkrádány! Je smutné, že k řadám zlodějů miliard, kteří se uchylují do tzv. daňových rájů, přibývají i lidé, kteří by nám měli být v mnohém vzorem. Bývalý soudruh policista a absolvent VUML (Vysoké Učení Marxismu Leninismu) Huml, k nim rozhodně nepatří a už vůbec ne do Parlamentu. Kdyby naši zemi opustil, jistě by toho nikdo nelitoval, ani za článek by to nestálo. Čím by se ale chudák živil, když se poctivou prací nikdy v životě neživil, žádné hodnoty netvořil a vždy žil z práce druhých? Je na čase začít se zbavovat těchto politických vyžírků a příživníků. Nemají nikdy dost a nebudou mít nikdy dost! Kdy toho budou mít dost občané, nebo se budeme chovat stále jako poslušné totalitní ovce a platit si takovéto pitomce?! Ovlivňují naše životy, ničí svoji hloupostí a bezcharakterností zemi a budoucnost našich potomků!

 

Jan Šinágl, 12.7.2014  

* * *

Pan poslanec Huml reagoval obratem…

-------- Původní zpráva --------

Předmět:

Re: BListy.cz: Izraelci zasahli dum obyvany invalidy

Datum:

Sun, 13 Jul 2014 14:58:45 +0200

Od:

Stanislav Huml Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Komu:

Jan Šinágl Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Werich měl pravdu. :)

* * *

-----Jan Šinágl Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. napsal(a): -----

=======================

Komu: Stanislav Huml Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;

Od: Jan Šinágl Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;

Datum: 13.7.2014 14:22

 

Předmět: Re: BListy.cz: Izraelci zasahli dum obyvany invalidy

=======================

https://www.sinagl.cz/postrehy-a-komentare/4258-stanislav-huml-petra-kvitova-je-jako-clovek-spina.html#comment-9936

Jaroslav Lamr 2014-07-13 14:08

Exkolego komunistický spoluzločinče z KSČ a SNB: ani OBĚ komory Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR nestihly za 25 let PROSLAVIT Českou republiku - myšleno v kladném slova smyslu - tak, jako Petra Kvitová!!! Ona je "jednička! Co jste Vy? Vy jako "politik" a Vám podobní dokázali tuto zem přivést za Bangladéš...! Apropos, je vůbec s podivem, že můžete funkci poslance vůbec vykonávat. Stalo se tak jen díky "nedokonalosti revoluce!"

* * *

"Proti blbosti nelze nikdy vyhrát, ale nikdy se tento boj nesmí vzdát."

Jan Werich

* * *

Dne 13.7.2014 12:22, Stanislav Huml napsal(a):

Dobrý den,

Bylo by vhodné, než začnete psát odsuzující maily sehnat informace.

Třeba zde:

http://humlstanislav.cz/snemovna/komentare/petra-kvitova-v-da-ovem-raji-aneb-nemohu-se-omluvit/

Nebo zde

http://www.focus.de/finanzen/steuern/tid-30739/von-ballack-bis-zumwinkel-das-sind-die-prominentesten-steuer-suender-jetset-zwischen-muenchen-und-monaco-boris-becker_aid_967765.html

Ten problém jsem nevymyslel, špínou jsem nikoho nenazval. Platí však jedno. Fiktivní pobyt se nevyplatil ani větší hvězdě a sport není neplatit daně. A s politikou to nemá nic společného.

Mgr. Stanislav Huml

ČTETE BLOG: http://stanislavhuml.blog.idnes.cz/

WEB: www.humlstanislav.cz http://www.humlstanislav.cz/  

* * *

-----Jan Šinágl Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. napsal(a): -----

Komu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Od: Jan Šinágl Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Datum: 13.7.2014 10:28

Předmět: Re: BListy.cz: Izraelci zasahli dum obyvany invalidy

Stanislav Huml: Petra Kvitová je jako člověk špína!

https://www.sinagl.cz/postrehy-a-komentare/4258-stanislav-huml-petra-kvitova-je-jako-clovek-spina.html

* * *

Dne 12.7.2014 21:04, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. napsal(a):

Britske listy http://blisty.cz/               

12.7.2014

Izraelci zasáhli dům obývaný invalidy

Kdo ví, kdo bydlel ve dvou bytech v prvním patře domova pro invalidy ve východní Gaze, /píše Peter Beaumont v britském týdeníku Observer/. Možná, že jeden z obyvatelů byl extremista. Jenže soused tvrdí, že to není jisté. Jisté je, že obyvatel tohoto bytu nebyl přítomen v sobotu ve 4.30 ráno, když na střechu „zaklepaly dva izraelské drony“ – vypálily varovné výstřely, aby civilisté opustili budovu.

O několik minut později izraelská stihačka vypálila do domu raketu. Ta ale nevybuchla v prvním patře. Namísto toho propadla do přízemí a tam exploze zlikvidovala místnost, v níž spalo pět invalidů. Dva z nich byli usmrceni, tři zraněni. Mluvčí izraelské armády uvedla, že bude zjišťovat, proč byla raketa vypálena na tento příbytek. Po pěti dnech bombardování stoupl počet mrtvých v Gaze na 120 a na více než 1000 raněných. V Izraeli nezahynul nikdo.

Podrobnosti v angličtině ZDE

http://www.theguardian.com/world/2014/jul/12/disabled-palestinians-unable-escape-israeli-air-strike

Odkaz na článek: http://blisty.cz/art/73898.html

 

  

  

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.16 (31 Votes)
Share

Komentáře   

+9 #6 Milan Novák 2014-07-22 07:01
Huml, to je to bývalý komouš a esenbák. Typický závistivý komouš, kteří závist pěstovali v národu a tato silně negativní vlastnost u nich trvá dodnes. Jak takový šmejd může sedět v parlamentu? A takových povalečů s vyžranými pupky, tyjících ze státních prostředků, tam bude asi hodně. A rozhodují o zákonech pro slušné procovité lidi. Také to podle toho vypadá. Výborný článek pane Šinágle.
+11 #5 KivH 2014-07-13 17:45
K názoru BRAVO!!!
K Humlovi...nemám slušných slov... V právním, demokratickém Státu by ho odsoudili k bídě a zapomnění.
+11 #4 Jaroslav Lamr 2014-07-13 14:08
Exkolego komunistický spoluzločinče z KSČ a SNB: ani OBĚ komory Poslenecké sněmovny Parlamentu ČR nestihly za 25 let PROSLAVIT Českou republiku - myšleno v kladném slova smyslu - tak, jako Petra Kvitová!!! Ona je "jednička! Co jste Vy? Vy jako "politik" a Vám podobní dokázali tuto zem přivést za Bangladéš...! Apropos, je vůbec s podivem, že můžete funkci poslance vůbec vykonávat. Stalo se tak jen díky "nedokonalosti revoluce!"
+11 #3 Vitezslav Haramule 2014-07-12 19:25
Huml? Pane Sinagl,ja uz opravdu nemohu,s hledanim vhodnych slusnych nadavek jsem u konce.No proste sajba u esenbaku,co muzete ocekavat?.Beda zemi, kde "humloidi" vladnou.
+2 #2 Petr 2014-07-12 19:21
Humlovo kladivo na čarodějnice
ateo.cz/i/7032/
+11 #1 Milan Janca 2014-07-12 18:58
Jista Ruzena Humlova, kovana komunisticka kurva, psavala v sedmdesatych letech do Tribuny. Mam tu svini v rozsudku! Nebyla to nahodou jeho matka? To by vysvetlovalo vse.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)