Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Bartos a Klaus… V těchto geopolitických souvislostech je třeba vnímat i dění na Ukrajině. K němu jsme již 20. února vydali prohlášení, v němž jsme se jako jediná česká strana postavili za legitimní hlavu státu, prezidenta Viktora Fjodoroviče Janukovyče. Dne 3. března jsme v souvislosti s útoky na ruskou menšinu ze strany samozvané kyjevské vlády a s plány Ruské federace bránit zájmy Vašich krajanů na Ukrajině veřejně deklarovali, že postup Ruska je v této věci naprosto přirozený a správný. Jsme hluboce přesvědčeni, že vstup ruských vojsk na Ukrajinu je legitimním krokem. Lokajové Západu provedli v Kyjevě státní převrat a vydali Ukrajinu do jeho rukou. Pokud Vaše země nezasáhne – ať už jakkoli – bude to mít velmi negativní důsledky. A nejen pro Vás. …

 

Jeho Excelence

Sergej Borisovič Kiselev

Mimořádný a zplnomocněný velvyslanec Ruské federace v ČR

náměstí Pod Kaštany 1

160 00 Praha 6

V Praze dne 7. března 2014

Vaše Excelence,

chtěli bychom Vám a Vaším prostřednictvím i prezidentu Ruské federace Vladimiru Vladimiroviči Putinovi a celému ruskému národu vyjádřit podporu v úsilí o zajištění pořádku, bezpečnosti a stability na Ukrajině, která byla v posledních týdnech rozvrácena díky působení sil ze Západu. Boj Západu proti Rusku, který rozbitím SSSR ani v nejmenším neskončil, je živen hlubokou nenávistí k Vaší mocné zemi, jež nerezignovala na svou důležitou úlohu ve světové politice.

V současnosti je Rusko garantem rovnováhy v mezinárodních vztazích a sehrává nesmírně pozitivní roli například v Sýrii. Lze říci, že země, již v České republice zastupujete, je hlavní baštou proti agresivním útokům západních velmocí, které se v různých částech světa snaží prosadit nejen své ekonomické a politické zájmy, ale především svou zvrhlou ideologii.

Bohužel se stalo skutečností, že Západ vědomě odvrhl to nejcennější, co měl – své kořeny a svou identitu. Křesťanství je na Západě čím dál více zatlačováno a nahrazováno nejrůznějšími ideologiemi, které jsou v nesmiřitelném rozporu s lidskou přirozeností a Božím řádem. A Vaše země se – k překvapení mnohých – stala místem, kde je naše křesťanská víra a z ní vyrůstající kultura v relativním bezpečí. I proto je Rusko terčem neustávajících útoků.

Vězte, že tyto útoky neustanou, dokud budete vzdorovat tlaku Západu a jeho pokrokářských ideologií. Proto se těchto útoků nebojte a braňte se jim. V opačném případě budete ztraceni – a spolu s tím zahynou i naděje všech těch, kteří si čím dál silněji uvědomují, že bez silného Ruska křesťanská Evropa nemá šanci na přežití. Patříme mezi ně i my.

Nedávno založená vlastenecká strana NE Bruselu – Národní demokracie (ND), již máme tu čest vést, si je vědoma destruktivního vlivu Evropské unie, jejímž cílem není větší svoboda a spravedlnost, nýbrž naprostá unifikace ovládaného prostoru, likvidace staletími prověřených společenských norem a vytvoření nové, silné, centralizované říše. Společně se Spojenými státy americkými bruselské elity a ti, jejichž zájmy plní, usilují o světovládu. V novém globálním uspořádání by pochopitelně naše, ani Vaše země neměla místo.

V těchto geopolitických souvislostech je třeba vnímat i dění na Ukrajině. K němu jsme již 20. února vydali prohlášení, v němž jsme se jako jediná česká strana postavili za legitimní hlavu státu, prezidenta Viktora Fjodoroviče Janukovyče. Dne 3. března jsme v souvislosti s útoky na ruskou menšinu ze strany samozvané kyjevské vlády a s plány Ruské federace bránit zájmy Vašich krajanů na Ukrajině veřejně deklarovali, že postup Ruska je v této věci naprosto přirozený a správný. Jsme hluboce přesvědčeni, že vstup ruských vojsk na Ukrajinu je legitimním krokem. Lokajové Západu provedli v Kyjevě státní převrat a vydali Ukrajinu do jeho rukou. Pokud Vaše země nezasáhne – ať už jakkoli – bude to mít velmi negativní důsledky. A nejen pro Vás.

My, národní demokraté, se snažíme a budeme snažit bojovat proti sílícímu útlaku Evropské unie, proti mediální propagandě, která se plně projevuje i nyní, kdy už ani nezakrývá své protiruské zaměření, a za pozitivní hodnoty, jež nám odkázaly generace našich předků. Mezi ně patří také vědomí blízké sounáležitosti se slovanskými zeměmi v čele s Ruskem.

S úctou

Adam B. Bartoš, předseda NE Bruselu - Národní demokracie; Ladislav Zemánek, místopředseda NE Bruselu - Národní demokracie

Podporují nás:

Svätoboj Clementis, publicista, Slovensko

PhDr. Vladimír Čermák, CSc., nezávislý badatel, autor trilogie Operace Únor 1948,
Operace Srpen 1968 a Operace Listopad 1989

Jindřich Koudelka člen Sdružení politických vězňů ČR a signatář Charty 77

Zbyšek Pantůček, herec a dabér

Jiří Fuchs, filosof, šéfredaktor Distance - revue pro kritické myšlení, lektor Academia Bohemica

Archimandrita ThDr. Martin Marek Krupica, ThD., pravoslavný kněz

Karel Berka, Občané za svá práva, o.s.

MUDr. Hana Zalabáková, lékařka - obor psychiatrie

David Vorovka, publicista

Radim Ucháč, Hnutí Pro život ČR

PhDr. Radomír Malý, historik a pedagog

http://nebruselu.cz/20140307d.htm

* * *

Zeman si plácl s Putinem. Bude Česko u dělení Ukrajiny? – povšimněte si na fotografii z ruského velvyslanectví v Praze z návštěvy těchto novodobých kolaborantů: nepřijal je ruský velvyslanec, plastikové láhve spolu s porcelánem na stolku v reprezentační místnosti, napovídají mnohé o kultuře a kultivovanosti zúčastněných, resp. o „úctě“ Rusů k těmto „užitečným idiotům.“ Bohužel se jich vždy našlo v naší historii dost - za patřičný obolus…

 

Jan Šinágl, 28.3.2014

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (10 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #5 JAN VALENTA 2014-04-03 15:25
Pane Šinágl a spol! Předsednictvo Národně demokratické strany - Československé národní demokracie , dále jen NDS-ČSND je od 4.3.1991 navazující organizací na činnost NDS před válkou a v exilu ! Proto rozhodně odmíétáme a opakovaně jsme upozornili na zneužívání našeho historického názvu jak v našem webovém tisku tak ve stanovách strany jako varování kolaborantům na správním úseku MV ČR tak rozbíječům národních a vlasteneckých sil. Upozorňuji na právní důsledky vašeho zneužití,včetně ráznějších kroků. Vyzýváme vás neprodleně změnit názvosloví s ohledem na Zákon o politických stranách a hnutích, které využívání stejných názvů vylučuje. Pokud váš směr není v rozporu s cíli NDS lze požádat o členství eventuelně založit klub strany i podle konfese, místa a zájmů. Předseda NDS-ČSND JAN VALENTA v.r.
-2 #4 Jerry Milek 2014-04-02 03:04
Neříká se takové kolaboraci "pátá kolona"?
Doporučuji Národní Demokracii, aby si prostudovala dějiny a jak bylo po válce s kolaboranty naloženo. Zejména zde v bývalém Československu.
+2 #3 Vlad. Kebrle 2014-03-29 11:01
EU jako socialistický centrálně řízený superstát je pro náš národ nejen nepřijatelná, ale především: Byla to EU a ruskou agenturou vlivu ovládané Německo, kdo cílevědomě vedly svou zemi i částečně EU k závislosti na energetických suroviných z Ruska: Ex- kancléř Schröder, dnes člen dozorčí rady Gazpromu(!), což zůstává důvodem k šetření, zda jako kancléř nezastával zájem Ruska a nikoliv Spolk. Republiky Německa.Merkelo vá a její komunistická minulost v Akademii věd tzv. N"D"R. Za ní se do výzamné pozice spolk. zravodaj. služby dostal agent Staci Ströbele. A někdejší členové bojůvek "Frakce Rudé armády"...Ti vedli SRN k roztržce s USA v NATO, a svou politikou EU přímo naservírovali Putinovi na stůl. Naše cesta je spolupráce se všemi obrozujícími se konzervativními křesťansky orientovanými politickými uskupeními Evropy, dnes iniciované už i "pudem sebezáchovy". Spolupráce a obrana v Evropě musí být spoluprací svobodných národů,naší obranou silné NATO s USA bez Chamberlaina-Ob amy.
+1 #2 Jiri Vanek 2014-03-28 23:30
Klaus a jeho lidi jsou vlastizradci!
+1 #1 Vlad. Kebrle 2014-03-28 22:43
Místopředseda Národně Demokratické strany Zemánek je redaktor českého vysílání Hlasu Ruska, hlásné trouby Kremlu. Je to pokračovatelka "Hovoří Moskva", zahlušující dříve po desetiletí éter, začínající znělkou "široká strana rodnaja"...a "Hovoří Moskva". Dnes roli rozhlasových vln převzal internet - a na něm Hlas Ruska. Dopis ruskému velvyslanci připomíná ten kolaborantský 99 "uvědomělých dělníků - pragováků" z r.1968. Čemu se nestačím divit, to je podpis Dr. Radomíra Malého. Pochybuji, zda podpis historika jeho znalostí o světě je vůbec autentický. Jsem také katolík, a zastávám názor, že jsme to my, příslušníci všech národů Evropy, kdo musíme vyčistit EU od socialistického a zednářského šmejdu, jenž zřeknutím se křesťanství a zaváděním sodomie vede Evropu k její sebevraždě. V odporu proti tomuto kursu je naším spojencem Bůh v jeho Trojjedinosti, a nikoliv Putin,jenž se už v r. 2004 v projevu v ruské státní Dumě přihlásil k odkazu SSSR!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)