Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

JANUV ZAKONTypické Rusko: Obří vojenské vznášedlo přistálo na pláži plné lidí - Útěk z Tábora č. 14. Zpověď jediného člověka, který utekl z lágru v KLDR – Svědectví o návštěvě delegace ČT v KLDR! – Jó,Utek 14 avers 230813 trešně zrály …

Zní to neuvěřitelně, ale je to tak, komunisté chtějí nové volby, ale nyní vyplynulo na povrch, že mají starosti se svými kandidáty. Před několika lety za ně kandidoval vydavatel pornografického NEI reportu. Ale to, co se jim povedlo před třemi roky v komunálních volbách v obci Mirošov na Rokycansku nemá obdoby! Na svojí kandidátce měli udavače gestapa Jána Hadena! Tento příběh by zněl asi jako z pohádky, nebýt toho, že udavač a psychopat Ján Haden dál žije a páchá zlo.

Ján Haden, který se narodil 28.4. 1936 v obci Malé Hoste na Slovensku v maďarské rodině a udal už ve svých osmi letech ustupujícím gardistům a členům gestapa místního římskokatolického kněze Jána Korce, bojovníka proti fašismu a spolu s ním i dvanáct farníků. Těchto třináct lidí na základě udání tehdy osmiletého maďarského klučiny skončilo na popravišti. Důvod udání nebyl sice pravdivý, jelikož malý Ján Haden trpěl od malička fabulativními a psychopatickými sklony a gestapu prozradil, že místní kněz uschovává na místní farnosti za varhanami slavného Samuela Wagnera partyzány, ale tehdy i nepodložené udání bylo důvodem k vyvraždění mnoha lidí.

 

Válka skončila a Ján Haden skončil v péči psychiatrů, ze které se nedostal ani dodnes. Podle několika zpráv z Ústavu Paměti národa v Bratislavě trpí Ján Haden nenávistí vůči církvi, čehož po gestapu využila i STB a Ján Haden byl už v patnácti letech naverbován jako spolupracovník komunistické tajné policie. Jeho spis vedený pod krycím jménem Lazur obsahuje řadu udání čestných lidí a také časté změny jeho bydliště, jelikož kvůli své psychické nemoci se Ján Haden stěhoval z místa na místo, aby nemusel navštěvovat pouze jednoho psychiatra. Trpí dle záznamů totiž obsesivní poruchou osobnosti a má agresivní sklony. Jen v záznamech STB je popsáno jeho 189 násilnických prohřešků. Řeklo by se lump a udavač. No a co? Jenže tento člověk se před třemi lety velmi záhadně objevil na komunální kandidátce KSČM v obci Mirošov na Rokycansku!

Zajímavostí je už samotný fakt, jak se Ján Haden dostal na kandidátku komunistů pro komunální volby v obci Mirošov, byť na poslední místo kandidátky. Předpokladem jeho nominace se stal fakt, že tento exot napadl kuchyňským nožem v polovině roku v centru zmíněného Mirošova známého sportovního reportéra, bývalého významného opozičního politika a mluvčí několika významných nevládních organizací, který z tohoto kraje pochází. Důvodem, proč byl Ján Haden osloven, aby kandidoval za mirošovskou KSČM byla skutečnost, že dotyčný reportér byl v roce 1989 významným mluvčím studentského protikomunistického hnutí na Rokycansku. Mimochodem, při útoku na zmíněného reportéra se opět projevila Hadenova nenávist vůči církvi. Napadl totiž zmíněného reportéra proto, že podle jeho názoru je „černoprdelník“ a jeho matka, která kvůli své víře nemohla za komunistů studovat je podle Hadena zlodějka a její strýc – kněz vězněný komunisty v padesátých letech kriminálník.

Ostatně, Ján Haden už matku zmíněného sportovního reportéra třináct let stolkingově obtěžoval, ale vyšetřovatel policie z obvodního oddělení v Rokycanech, sám bývalý komunista z Holoubkova na Rokycansku Rudolf Aubrecht věc odložil, aniž by Jána Hadena vůbec vyslechl. Mimochodem, obě děti udavače gestapa a STB Jána Hadena pracovali v té době u policie!

Co se ale nestalo dále? Místo toho, aby byl Ján Haden obviněn z ublížení na zdraví za napadení sportovního reportéra, jelikož dotyčného novináře pobodal po celém obličeji a způsobil mu otřes mozku a ztrátu vědomí. Vyšetřovatelé příslušné policie z Hrádku u Rokycan, státní zástupce z Rokycan a soudce začali stíhat místo kverulanta, gestapáckého a estébáckého udavače Jána Hadena, dotyčného reportéra.

Případ je přitom zavalen řadou pochybení a podjatostí. Na místo, kde se incident stal, se ještě před policisty dostavil syn Jána Hadena, který v té době jako policista sám pracoval a z místa činu se ztratila velká nákupní taška, v níž podle výpovědí svědků kuchyňský nůž hochštapler a kverulant Ján Haden nosí.

Případ vyšetřovala bývalá příslušnice STB Vladimíra Zetochová ze Strašicna Rokycansku, státní zástupkyní v případu je bývalá členka KSČ Ivana Dzurňáková, bývalá komunistka a lampasácká panička. A co myslíte, že se stalo, místo aby byl obviněn agent Ján Haden, obvinila policie a státní zastupitelství reportéra z výtržnictví a soudce David Svoboda ho opakovaně nepravomocně odsoudil za výtržnictví.

Naštěstí zatím nepravomocně, jelikož obhajobě i přes výtky nadřízeného soudu neumožnil vyslechnout Jána Hadena. Strašné? Bezpochyby je jasné, že bývalá estébačka a komunistka se jistě přikloní na stranu svého souputníka, než bojovníka z nevládních neziskových organizací, kterému jsme zde chtěli také dát prostor, ale on odmítl jakkoliv celou věc komentovat, jelikož celá věc je podle něj řešena soudem. Sice si odpustil říci slovo nezávislým, což se mu ani nedivíme, ale komentovat věc nechtěl.

Ale Ján Haden celou věc našemu listu komentoval rád: „Měl jsem ho zabít šmejda černoprdelnickýho. Jeho strejda byl farář a ty přeci zabili milióny lidí. A že jsem byl u gestapa a STB, to je nesmyl, ale jednu věc vám řeknu, za Hitlera a Stalina se tady lidem žilo dobře, proto jsem kandidoval za komunisty,“ sdělil našemu portálu Ján Haden a ještě nám pohrozil, že s námi zatočí! Případ budeme pochopitelně i nadále sledovat.

Snad i proto, že lékařské potvrzení o údajném zranění Jána Hadena vypracoval jakýsi psychiatr Richard Hron, který zároveň vystupoval v případu jako znalec, ale zkoumal místo psychicky totálně vyšinutého komunisty Hadena zmíněného reportéra!

A aby tomu nebylo všemu konec, Ján Haden dál páchá násilnosti v Milošově na Rokycansku a vyhrožuje svému okolí, dokonce byl opakovaně pravomocně odsouzen, dostal přes tři stovky pořádkových pokut. Ale okolí svým chováním obtěžuje i nadále a vyhrožuje násilím místním obyvatelům.

Policie, která mu šla na ruku, je nyní bezzubá a my připravujeme nejen do našeho listu, ale i do televizního vysílání pořad o bláznivém komunistovi, kterému nejenže prošlo udávání gestapu i STB, ale i několik vážných prohřešků se zákonem. Mimochodem, mirošovská KSČM je nejen na Rokycansku vyhlášená svými excesy. Její předseda Jaroslav Němec je totiž znám, že se v opilosti rád vysvléká na veřejnosti a vydává se za lékaře s titulem Muc., ale ve skutečnosti nemá dostudovaný ani jeden semestr medicíny.

Otázkou tedy zůstává, co KSČM udělá se svou nevydařenou organizací v Mirošovech na Rokycansku? Nebo snad kvůli bláznům neuspěje v nadcházejících parlamentních volbách?

Petr Kroupa, Milan Klíma

http://www.senatorskykuryr.cz/news/komuniste-celi-skandalu-pred-tremi-roky-za-ne-kandidoval-udavac-gestapa-jan-haden-/#.UhXsxhAOqKY.facebook

* * *

Utek 14 avers 230813"Komunistická severní Korea s nejtvrdším totalitním režimem na světě! Ta se stala cílem cesty České delegace zUtek 14 revers 230813 veřejnoprávní televize. Delegace - turisté - si o své cestě, tedy spíše ostudě a vlastní zbabělosti - natočili dokonce dokument, který byl již několikrát promítnout v televizi. Neustále hlídaná delegace tamními estébáky hned po příjezdu poznala, co to znamená omezené prohlídky městem, bez možnosti svobodného pohybu v zemi, měli možnost sledovat různé masové stupidní "kulturní akce" a nakonec se podělaní zaměstnanci televize šli poklonit velkému kultu osobnosti a to Kim ir Senovi! K jeho obrovskému pomníku položili květiny a většina našich podělaných občanů (kolem 30 osob) poslušně ohnuli své páteře a poklonili se tomuto zesnulému masovému vrahovi! Větší ostudu zaměstnanci České televize své zemi už nemohli navařit. Prý se poklonit jít museli, protože kdyby tak neučinili, hlídající doprovod estébáků by byl poslán do pracovního tábora! Já bych se té ponižující šaškárny nezúčastnil. …"

 

Jiří Wolf, antikomunista

21.8.2013

* * *

"Jó" třešně zrály!

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.20 (5 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)