Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Hucin_VladimirCo se to dnes děje s Vladimírem Hučínem? Kdysi uznávaný znalec levicové extrémistické scény, jako důstojník BIS, nyní poskytuje rozhovor Červenobílým, nástupcům stejnojmenné předválečné studentské fašistické organizace. Ztratil snad rozlišovací schopnost, trpí nezájmem médií, který ji zcela upozaďuje a potlačuje, nebo už jsou to následky psychického poruchy…? Z komentářů v Přerovských novinách. Včera jsem podával na PČR v Berouně vysvětlení ve věci mého trestního oznámení ve věci výhružných e-mailů vůči mé osobě. Přikládám protokol.

 

Štětina: Do parlamentu pronikají tajné služby - Demokracie v České republice je vážně ohrožena pronikáním tajných služeb do obou komor Parlamentu České republiky. … "V situaci, kdy v Poslanecké sněmovně existuje prakticky nečinná Komise pro kontrolu činnosti Bezpečnostní informační služby, jejíž byl František Bublan místopředsedou, je přímo ohrožen náš demokratický systém faktem, že to není parlament, kdo kontroluje tajné služby, ale je tomu naopak," zdůraznil politik. Jaromír Štětina v této souvislosti upozornil na skutečnost, že Bublan byl v minulosti vysokým důstojníkem BIS a rozvědky. "František Bublan byl od roku 1991 do roku 2001 vysokým funkcionářem BIS, mimo jiné též ředitelem operativních odborů. Poté se stal ředitelem rozvědky. Je přitom všeobecně známo, že tajné služby všude na světě využívají vázání svých bývalých agentů, důstojníků a vysokých funkcionářů ke svým cílům. Výjimkou není ani František Bublan," řekl senátor.

"Při volbě jsem též upozornil na to, že to byl František Bublan, kdo zastavil vyšetřování bombových útoků na Přerovsku v okamžiku, kdy stopy začaly vést k severomoravským komunistům. V souvislosti s tím otevřel cestu k pronásledování Vladimír Hučína, k jeho mnohaleté kriminalizaci a věznění. Dodnes za to nebyl nikdo z vysokých důstojníků BIS potrestán," prohlásil politik.

Bublan: Pana Štětinu nemůžete brát vážně! - František Bublan (ČSSD) se ohradil proti výrokům Jaromíra Štětiny. … Štětina rovněž tvrdí, že to byl František Bublan, kdo zastavil vyšetřování bombových útoků na Přerovsku v okamžiku, kdy prý stopy začaly vést k severomoravským komunistům. „V souvislosti s tím otevřel cestu k pronásledování Vladimír Hučína, k jeho mnohaleté kriminalizaci a věznění. Dodnes za to nebyl nikdo z vysokých důstojníků BIS potrestán," prohlásil Štětina.

„To je absolutní nesmysl! To vyšetřovala policie a já jsem nic zastavovat nemohl,“ reagoval Bublan. Podle něj to, že Hučín musel z BIS odejít byla věcí inspekce tajné služby. „A to se řešilo v době, kdy už jsem v BIS nepůsobil, tak proč to svádí ne mně?“ poznamenal s tím, že pan Hučín může být nakonec rád, že to policie zastavila, neboť to “směřovalo na něj“. „Pana Štětinu neberte vážně,“ dodal František Bublan.

Připomínám můj nedávný článek k soudnímu sporu Vladimíra  Hučína s Ing. Tomášem Hradítkem u KS Ostrava dne 1.11.2012.

 

 

Jan Šinágl, 29.11.2012

Václav Černý: Vyhnání Němců

 

 

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+2 #2 Jan Chlumsky 2012-12-03 23:16
Když vidím a slyším mluvit pana Hučína, smekám před jeho přímočarostí a poctivostí, která z něho vyzařuje. Udivuje mne, že i pan Šinágl obdivuje chudomyslného a prospěchářského Havla, kterého pan Hučín zná očividně mnohem hlouběji a ne jenom z nějaké malé audience, kterou Havel Honzovi Šináglů poskytnul, aby se "projevil jako člověk a humanista", ač nic takového nebyl. Tato kontraverze mi vadí. Havel byl ten, kdo nám dnešní problémy naordinoval, komunisty potvrdil a učinil je nepotrestatelný mi a zapříčinil tak celou dnešní nespolehlivost a podjatost soudů a soudců jako takových, čímž nadělil Cechům celý ten marast a špínu, kterou se dnešní republika brodí a jíž se nemůže zbavit. Lidé jako pan Hučín by měli být uznávanými a nekompromisními veličinami na české scéně. Pokud tomu tak nebude a Česko nechá tyto lidi zemřít nebo je vláčet politickými intrikami levičáků, komunistů a jejich pohrobků, potud nebude v Čechách pokoj, mír a možnost poctivého a slušného žití.
0 #1 Evžen 2012-11-29 13:02
cervenobili.cz/.../...
Nejmladší člen Konfederace politických vězňů? To o něm čtu už mnoho let všude možně. To si ale p.Hučín trošku vymýšlí, v KPV je několik podstatně mladších členů vězněných až do roku 1989 a 1990. Účastník odboje ano, ale nejmladší rozhodně ne.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)