Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Ačkoliv se nám masová média snaží namluvit, že se právě odehrály jakési volby, je nutné říci, že se jedná o lež. Protože to čeho jsme byli svědky, pokud se o tuto frašku vůbec někdo významněji zajímal, lze nazvat pouze jediným slovem – volební bojkot. Z volební účasti 36,9% oprávněných voličů totiž vyplývá mnohé. Mnohé nepříjemné a to především pro ty co se rozhodli cosi slavit, nebo nad čímsi truchlit. Pro ty první z toho vyplývá, že je jejich moc nelegitimní, protože i to nejposlednější referendum v Horní Dolní potřebuje k platnosti nejméně padesát procent voličů a u těch druhých jde o to, že žádnou moc nevlastní ani doposud.

… Pokud totiž vezmeme hrubý odhad počtu oprávněných voličů, který lze odvodit od celkového počtu odevzdaných hlasů 2 640 647 s volební účastí 36,9% na 7 157 000 a budeme počítat procentní zisky z tohoto celkového počtu oprávněných voličů, neboť nevolbou ve skutečnosti logicky vzato rozumíme protestní, či jiný hlas, uvidíme naprosto jiný obraz než ten, který nám předložily partajní sekretariáty, kde se to hemžilo potutelnými úsměvy starých známých tváří, těšících se na liz veřejných peněz.

Pro ilustraci reality bude bohatě stačit, když uvedu skutečné procentní hodnoty získaných hlasů v těchto krajských volbách u čtyř „největších“ uskupení moci, jejichž vzájemně propojený kruh já osobně nazývám organizovaným politickým zločinem a doplním jej voliči protestních hlasů, tedy nevoliči.

ČSSD: hlasy celkem: 621 961, 8,69%

KSČM: hlasy celkem: 538 953, 7,53%

ODS: hlasy celkem: 324 081, 4,53%

TOP09: hlasy celkem: 175 089, 2,45%

Nevoliči: hlasy celkem: 4 516 353, 63,10%

Občan a daňový poplatník, který na základě ústavy vlastní veškerou moc v této zemi, je však o ni doposud připravován a okrádán politickou mafií, mající kořeny ve zvycích a uspořádání platném do listopadu 1989. Stejně jako se kdysi říkal vtip o předstírání toho, že lidé pracují a komunisté předstírají, že je za onu práci platí, je tomu tak u nás i pokud o právo, svobodu a demokracii jde, v dnešní době.

Je to viditelné a do očí bijící například na tom, že pan Smetana je opakovaně kriminalizován za projev svobodné politické diskuse, která je mu garantována ústavou České republiky a na straně druhé jsou jak prezidentem republiky omilostňováni kriminální zločinci nejhrubšího zrna, tak soudy propouštěni na svobodu zloději drancující národní bohatství této země po stovkách miliard korun. Nebo nejsou případně vyšetřováni vůbec.

Bezvýchodnost volby pro kterýkoliv gang tohoto organizovaného politického zločinu v pravidelných intervalech soupeřící o voličské dušičky, letos vedl k bezprecedentnímu pohrdání s tímto aktem, protože si to pouze zaslouží.

Nevolbou nebo případnou volbou prázdnou obálkou, tak občan České republiky v drtivé většině vyslal vzkaz politické garnituře hrající s ním hru na levici a pravici maskované pseudoidejemi takového rozměru, že trpělivost šedesáti tří procent dospělých, je u konce.

… Zato lze pořád vidět jednotlivé politické subjekty beztrestně drancující veřejné prostředky po miliardách a užívajících idejí jako krytí a vysílající své loupeživé hejtmany plnit své bezedné stranické pokladny, aby tak ilustrovaly na svém vlastním hospodaření, vlastní neschopnost.

… Bude stačit, když si svoji zemi a její bohatství opět vezmeme zpět. Nepatří do rukou psychopatů, zlodějů, lhářů a masových vrahů. Je naše. Tvoje a moje, nás slušných lidí, co se každý den potkáváme na ulici a díky nimž je vidět skutečný smysl našeho bytí.

Ten neleží v předvolebních floskulích a prázdných žvástech o odpovědnosti. Tu zná každý kdo má děti, má zaplatit byt a chce dobře prožít svůj život a naplnit jej. Jediný kdo ji nemá, jsou ti, kteří se jí zaklínají od rána do večera a nevydrží bez moci ani jeden den a jsou schopni pro ni udělat všechno. Úplně všechno.

Výsledek uplynulých „voleb“ lze tedy shrnout touto větou – Rathové budou propouštěni a Dalíci vazebně vyšetřování, zatímco doposud tomu bylo naopak a není vyloučeno, že se již stloukají komunistické šibenice.

Opravdu to takhle chceme? Domnívám se, že ne a to šedesáti třemi procenty dospělé populace v ČR. Nejsme jako oni. K ničemu je nepotřebujeme. Je nás většina V tom vidím naději do budoucna. Protože alespoň ve svém uvědomění si stavu věcí, stojíme konečně na začátku.

Miroslav Václavek

Šumperk

http://vaclavek.blog.idnes.cz/c/294876/Kdyz-obcane-nevoli-voli-bojkot-lzi-a-zlocinu.html

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+2 #1 Vladimír Vašek 2012-10-17 21:37
S výjimkou několika čistých demagogií o legitimnosti uplynulých voleb, naprosté neznalosti (či spíše nechtěné znalosti) důvodů, proč byla volební účast taková, jaká byla, hysterických teorií o stloukání šibenic a opětovné neznalosti ústavního práva prezidenta republiky ve věci udělování milostí, celkem nezajímavý článek.
Obdobných "duševních masáží" si naši občané do i po listopadu užili už dost. To jsou ti občané, kteří (jak je uvedeno v příspěvku) mají děti, platí byt a chtějí dobře prožít svůj život a naplnit jej. Alespoň při volbách je nechme svobodně využít jejich ústavního práva volit či nevolit a už vůbec je nechme volit tak, jak chtějí - nikoli jak chceme my. Největší hloupostí je přesvědčení, že lidé okolo jsou hloupí. Zpravidla to bývá opačně.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)