Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Kalousek_wantedRadim Jančura: "Nečas je loutka v rukou kmotrů." ... Ožrala Kalousek!

Poměry v naší zemi dokresluje chování Miroslava Kalouska, kterému se už údajně vyhýbají i občané v jeho bydlišti Bechyni…? Přiložené Kalouskovy výroky se komentují samy! Leták Kalousek WANTED jsem našel v jedné pražské hospodě na Vinohradech na každém stole, zřejmě to nebyla jediná hospoda...?! Bude obvinění a vyšetřování po Davidu Rathovi, Vlastě Parkanové i Miroslava Kalouska, vstupní branou k začátku skutečného vyšetřování kolosální korupce a potrestání všech velkozlodějů na vysoce odpovědných místech, kteří po léta vysávají zemi a slušné občany za tichého souhlasu, mlčení a mlžení hradního pána..?!

 

Jan Šinágl, 16.7.2012

LN_Kalousek_140712

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Radim Jančura na chatu: Nečas je loutka v rukou kmotrů

Radim Jančura

Dobrý den, to je dobrý otázka. Pan Rafaj, šéf Úřadu proti hospodářské soutěži nedodžuje termíny (uplynuly 2 měsíce které úřadu maximálně dává zákon), připravujeme žalobu na nečinnost UOHS, Policie ČR už řeší jedno trestní oznámení na zaměstnance pana Lízala a to na zneužití pravomoci veřejného činitele. Pan Rafaj, šéf UOHS viditelně kryje MPSV, zejména pana Šišku a Drábka. Vše toto se děje s 100% podporou pana Kalouska, kterému z oněch 2miliard zadaného bez výběrka pro něj osobně, nebo pro jeho stranu tutově skončí za prsty. Za toto patří poděkování jak Fondu proti korupci, tak společnosti INDOC, která se specializuje na soutěžní právo. Krom těchto 2miliard pro Fujitsu chce rozdat Drábek opět bez výběrka 4mld (1mld ročně x 4roky) pro IBM nesmyslný software, který se dá napsat za pár milionů Kč. Pak ještě další zakázka za cca 25O mil Kč na sítě. Tento úřad nejvíce řeže výdaje nejpotřebnějším a přitom rozehrávají tunelování jejich rozpočtu v řádech miliard bez výběrek. Nečas i Kalousek mlčí...

Radim Jančura

Čísla kont pana Kalouska neznám, ale už mám indicie, kde má nyní peníze uloženy. Zpočátku přes prostředníky údajně skupoval majetky na svou firmu s akciemi na držitele, poslední dva roky je má uloženy v EPH spolu s Martinem Romanem a jejich cílem je postupně s oficiálními majiteli Energetického průmyslového holdingu (Kelner, J&T a Křetincký) "po česku" privatizovat ČEZ.

Radim Jančura

Z pane Nečase se stala loutka, si kterou si Kalousek, Rittig a další hrají své hry. Pokud pan Nečas odvolá pana Kalouska, tak dokáže že je chlap. Pokud ho tam drží jen proto, aby udržel při životě tuto kmotrovskou vládu, je to pro mne nula. Vedle Kmotra Kalouska tam sedí kmotr Kuba, starý brněnský kmotr Blažek, zloděj Drábek, který dělá, že nevidí IT tunely v jeho rezortu. Je mi z této vládky smutno.

Radim Jančura

Když jsem v médiích zveřejnil, že si pan Kalousek musel nakrás miliardy a že patří mezi nejbohatší Čechy, zavolal mi na mobil, děsně řval a řekl: "S mladými spratky si to vyřizuji na ulici, s Vámi si to vyřídím u soudu. Dráždíte chřestýše bosou nohou!!" A zavěsil. Předtím jsem se s ním 2x potkal, poprvé si mne vyslechl na téma železnice, podruhé mi rovnou řekl, že nemůže jít proti Martinovi Romanovi a Škodě Plzeň, takže s monopolem ČD mi nemůže pomoci. Ale to bylo před 2 lety, dnes už je situace trochu jiná. Před 6 týdny jsem mu poslal dopis a dal jsem mu tip, jak může zalepit děravou pokladnu 50 miliardy prodejem nepotřebného majetku Českých drah (nádraží), neuráčil se do 3O dnů ani odpovědět. Pro něj je snažší si 50 miliard vzít navýšením DPH o 1% a ne jít proti zájmům Martina Romana ve Škodě Plzeň.

Radim Jančura

Dobrý den,mám osobní zkušenost s vyhrožováním pana Kalouska po telefonu, takže tomu 1OOOOOO% věřím. Pan Kalousek je v těžké situaci, je to neléčený alkoholik, většinou je nad věcí a alkohol mu funguje jako životabudič. Jakmile ovšem ztratí kontrolu, bere telefon do vlastní ruky a volá. Je navíc vážně nemocen, trpí dnou. Ač je to satan české politiky a zaslouží se smažit v pekle, tuto nemoc mu vůbec nepřeji. Je to bolestivé, jeho nemoc je jedním z důvodů, proč si myslím, že do konce roku odejde z politiky.

Radim Jančura

Dobrý den, neboť je to nejslabší článek tohoto kšeftu. Tito politici si vybírají osobnostně slabší politiky, aby mohli přes ně ovládat danou zakázku. Kalouskův obchod byl Kapsch, jako figurku použil pana Šimonovského, který věřím z toho neměl nic, nebo hodně málo, podobně jako Parkanová, nebo Drábek s kšefty s miliardovými zakázky u MPSV. Tyto strejdové a tety jsou ideální, dělají že nevidí...neuvědomují si však, že jim ale zůstává zodpovědnost. Snad právě díky případu Parkanová si bude nyní i bez úřednického zákona každý úředník či politik uvědomovat vlastní trastněprávní odpovědnost špatného hospodáře.

Radim Jančura

Věřme Policii, věřme státním zástupcům, věřme sobě. Jsem si jist, že naše země je předurčena k prosperitě. Jakmile se zbavíme Kalousků, Romanů, Rittigů, Janoušků a dalších, bude mnohem lépe. Já věřím v budoucnost této země, jinak bych už tady nebyl. Přicházejí velké společenské změny, ledy pod kmotry a korupčníky praskají...

Radim Jančura

Mne osobně by stačilo, aby vypadl z politiky. Pokud ho chceme dostat do vězení, je třeba jít více do minulosti, kdy dělal ještě chyby. Co vím, tak u těch jeho nešťastných padáků měl hezky tlustý spis a mylo to už na obvinění. Dále je mnoho podezřelého u vraždy jeho švagra a způsob, jak zdarma po jeho smrti získal zdarma jeho byt, ve kterém do té doby bydlel. Dále je s jeho podpisem i prodej kasáren (dnešní Paladium v Praze), za které stát díky Kalouskovi nedostal ani kačku, dále má být s jeho podpisem výměna 10 stíhaček MIG29 za 11 bezcenných polských vrtulníků. Na začátku své kariéry ještě podepisoval smlouvy svým jménem, pokud ho budeme stíhat za rozhodnutí z titulu špatného hospodáře, tak ho Policie může i zavřít. A z dnešních dnů se z Asociace VLT společností prosakují informace, že za fakt, že Ministerstvo financí obcházením zákona o hazardu nepovoluje obcím omezovat VLT terminály, které lidem vytahají z kapes 5mld ročně, údajně dostává ročně 500 milionů ročně. Jeho podpora hazardu je do oči bijící, jde i proti rozhodnutí Ústavního soudu.

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/178142/jancura-radi-na-blesk-cz-jak-dostat-kalouska-do-kriminalu.html

 

Ožrala Kalousek

… Nejvážnější nebezpečí tohoto nechutného a prohnilého politickomafiánského bahna spatřuji ve skutečnosti, že zákonodárci nepochopitelně vyšetřují sami sebe, na což si bez skrupulí zřizují vlastní vyšetřovací orgány, jako by policie v tomto státě neexistovala. Proč to dělají? No přece proto, aby zabránili odhalení svého zlodějského řemesla, které očividně celá léta část poslanců praktikovala.

Občan by se domníval, že za dané situace, pod tíhou důkazů celé řady kauz a neschopnosti ministrů a premiéra vést naši zemi k prosperitě, by přirozeně mělo dojít k pádu vlády a novým předčasným parlamentním volbám. To se ale jaksi nehodí vládnoucí garnituře, neboť by přišli o nemalé chechtáky a, bože chraň, případní noví politici by mohli nechat prošetřit neřešené a ututlané kauzy. Současné strany také nemají po všem tom nechutném divadle jistotu, že na svoje dobře placené vládní posty opět po volbách usednou, neboť dnes již všechny současné parlamentní strany mají notnou dávku žluklého másla na hlavě. A tak, v duchu tohoto vědomí, táhnou spiklenecky za jeden společný provaz dál a národ jen nevěřícně zírá na pokřivenou a zneužitou moc, kterou politikům v dobré víře svěřil.

Já jen pevně doufám, že si lidé konečně uvědomí, že současná levopravá pakáž, bez morálky a zodpovědných ekonomických, řídících zkušeností, která postupně zhoubně prorostla téměř celou zákonodárnou strukturou, nemůže vést náš stát k tvorbě potřebných spravedlivých a srozumitelných zákonů, které umožní generování dostatku sociálního kapitálu, který povede k vyvážené a spravedlivé prosperující lidské společnosti, a v příštích volbách dají hlas tomu, kdo bude ochoten a schopen do zákona prosadit trestněprávní hmotnou odpovědnost politiků a státních úředníků. Pokud je politik ze své funkce neodvolatelný po celé volební období a v podstatě nenese žádnou přímou osobní odpovědnost, přestává fungovat jeho sebereflexe a občan, který je jediným právoplatným majitelem státu, se stává na čtyři roky jen pasivním nic nemohoucím divákem. A tak se může stát, že „čudla Rath“ bude pobírat svůj poslanecký plat ještě další dva roky i přes to, že bude sedět v lochu.

Pokud voliči nevymění drtivou většinu současných rádoby politiků (zlodějů) za novou krev a ti, kdo jsou vinni, neskončí v souladu s našimi zákony v kriminále, nelze čekat, že by se něco změnilo. Slova policejního důstojníka Roberta Šlachty, že „dotacemi a Parkanovou to nekončí - míříme výš“, jsou nadějí a předzvěstí dalších politických otřesů.

 

Celý článek:http://pozitivnisvet.cz/clanek/ozrala-kalousek

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+4 #3 Mimi 2012-07-19 08:26
Myslim, ze je dobre, ze je David Rath ted uz osviceny. Dokud kradl potme, nebylo to poznat.
+7 #2 Jan Šinagl 2012-07-17 12:36
Když jsem kdysi získal až pod hrozbou exekuce kompletní smlouvu o prodeji berounské nemocnice od jejího vlastníka, kdy mi tehdejší hejtman a dnešní ministr Petr Bendl odmítnul být nápomocen s trapnými výmluvami, nabídl jsem tuto smlouvu se zajímavými informacemi hejtmanu Davidu Rathovi. Kupodivu neprojevil vůbec zájem a raději vydal knihu o lumpárnách svého předchůdce. Je tedy vidět, že i tzv. „osvícenost“ má své hranice. Obávám se, že hejtman Rath si naivně myslel, že už je tak mocný a nepostižitelný, jako ti skutečně mocní. Dali mu to způsobem jim vlastní najevo. Pan Rath jistě rád zmoudří, chce-li zůstat naživu a opustit co nejdříve vězení. J.Š.
-14 #1 Kamjdu 2012-07-17 12:11
Pan Rath nebyl žádný čudla, ale osvícený politik, kterého potřebovali gauneři odrovnat. Jinak skoro ve všem souhlas.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)