Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Kalousek_IIPojďme si tipnout, kdo bude další na řadě… Kandidátů na slušivý pruhovaný obleček máme ve sněmovně dost.

Dnes jsme se dozvěděli, že ti policajti jsou ale pěkní „prevíti“ a pokud to takhle půjde dál, tak se máme co těšit na politickou kauzu, řečeno slovy Kalouska, až obludných rozměrů. Za sebe říkám, už aby to bylo… Nicméně ještě před nedávnem, když sebrali „čudlu“ Ratha nebo načapali na hruškách „superguru“ Bártu, tak byli policisté ještě “kabrňáci“.  Ale chtít se podívat na zoubek Parkanové, kvůli údajně předraženým letadlům, to si hoši tedy dovolili dost…..

A tak vám, vážení, nevím, co si o tom mám myslet. Copak je Kalousek policajt, že chce „kafrat“ do práce policie?  Jak je vidět z jeho reakcí, tak mu, ale např. i Nečasovi, strachem zacvakaly půlky, jinak by přece policii za to, že chce prošetřit, zda byla či nebyla letadla předražená, museli tleskat nebo ne? Je nadmíru jasné, že policie ťala do živého, neboť staré české pořekadlo říká, že potrefená husa se vždycky ozve a Kalousek s Nečasem se ozvali tak zřetelně, že jejich kejhání slyšel celý národ. Bodejť by nekejhali, když se ukazuje, že celá transakce byla náramně výhodná ani ne tak pro občany naší země a jejich bezpečí, ale především pro společnost Omnipol ve vlastnictví Richarda Hávy, jinak také osobního přítele Miroslava Kalouska.

Na celém případu mě ale nejvíce zaráží argument, na kterém se shodují nejen TOP 09, ODS ale i ČSSD, a sice to, že u vojenského zařízení nelze stanovit cenu, která by se standardním postupem vysoutěžila. Pokud čelní představitelé našeho státu hlásají takové nehorázné lži a otevřeně se přiznávají k tomu, že všichni jednomyslně porušovali naše zákony, tedy proces klasického výběrového řízení, který platí pro všechny, tak potom patří za katr všichni.

V kuloárech se šeptá, že policie žádala sněmovnu i o vydání Kalouska. Vrchní státní zástupce to ale údajně nedovolil. Pokud by toto měla být pravda, tak kde to, ksakru, jsme?? Pro koho pracuje státní zastupitelství, pro Kalouska nebo pro náš stát? Kdo všechno jede v tom velkém státním byznysu zvaném zlodějna, kolik je potřeba zavřít údajných sumců, o nichž hovoří Rath? František Ringo Čech před časem tvrdil, že 10% zákonodárců je poctivých, to by ale znamenalo, že z 280 zákonodárců je cca 250 zkorumpovaných. Obávám se, že jestli se naplní tato děsivá prognóza, bude se náš stát vyjímat, v čele s naším presidentem, na pranýři obludné ostudy celosvětových rozměrů.

Nezbývá, než doufat, že příslovečné boží mlýny, které melou pomalu, ale zato prý jistě, se v tomto případě konečně blíží k závěrečné fázi svého díla.

 

Petr Havlíček

www.pozitivnisvet.cz

http://havlicekpetr.blog.idnes.cz/c/276051/Kdy-zavrou-Kalouska.html

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Share

Komentáře

+1 #4 Oldřich 2012-06-27 07:36
[quote name="Karel 4.H"]I když vyklouzne, tak se bojí.
Cituji Kalouska: "10 let jsme to takhle ve vládě dělali, a teď nás Policie kriminalizuje. Mámme posudek ..., že jsem postupovali správně. My jsme jediný správný výklad ..."
Konec citace.

Mě se chce něco říct. Kalousek kecá. Dělá se to tak určitě víc jak deset let. Ale na jeho výpovědi není nic překvapivého. Žádný lotr nikdy napoprvé nepřizná všechno. Doufám, že si zatím aspoň těch jeho posledních deset let vzala nějaká parta detektivů do péra jak Nick Carter.
-1 #3 Karel 4.H 2012-06-26 14:36
I když vyklouzne, tak se bojí.
Cituji Kalouska: "10 let jsme to takhle ve vládě dělali, a teď nás Policie kriminalizuje. Mámme posudek ..., že jsem postupovali správně. My jsme jediný správný výklad ..."
Konec citace.
To neznamená Kalousku a celá Vládo, že když jste to tak 10 let dělali, že to bylo správně. A Parkanová, ta táborská zpěvačka pro komunistické policajty, ta by taky měla zůstat na podiu u majorů Gagarinů a jiných budovatelských perel.
Jak to tu může vypadat, když nám vládnou nevzdělanci a nebo všecho schopní členové Mensy?
Jenže ... ono na každého jednou dojde. Nebojte se.
+5 #2 Jan Šinagl 2012-06-20 08:42
S takovýmito postoji většiny zcela určitě! Nešiřme beznaděj a poraženectví, ale NADĚJI a VÍRU!J.Š.
0 #1 Jiří Kraus 2012-06-20 08:29
Ten je jako úhoř, zase vyklouzne.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)