Bulletin č. 02/2018

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
čtvrtek 28. březen 2024 15:10

Volba presidenta ukáže, zda se země už probouzí z „totalitní narkózy“

Drahos Zeman

326 795 Čechů si vybralo svého prezidenta

Aktivistka ze Zemanovy volební místnosti: Čeští policisté mi říkali k*rvo

POMNI: Jako jedna vlašťovka jaro nedělá, jedna jedovatá houba všechny neotráví a jaro nakonec opanuje všechny. Nebezpečí otrávenosti a lhostejnostiLN Ukrajinka 160118 mnohých tvoří chaos. Ten ochromí společnost a bezmocnost všech. K.Mrzílek.

Nejvyšší ústavní činitel země mravně nemocné společnosti je v její „léčbě“ hlavní osoba. Země si prošla mnohým v posledním století. Poznamenalo to její duši a charakter. Ztratila paměť, duši, kulturu, tradici elitu, to nejlepší a ty nejlepší. O to důležitější je, aby byl president viditelným nositelem a příkladem potřebných hodnot.

Vše nasvědčuje tomu, že Jiří Drahoš jasně zvítězí a nelze vyloučit, že vzhledem k chování Zemana půjdou volit i ti, co v prvním kole k volbám nešli. Vůbec nelze vyloučit, že i ruští trollové před volbou zaktivní. Jediné riziko budou obě debaty kandidátů, kdy bude hodně záležet na přípravě Drahoše jeho poradci. Nicméně po postupu do druhého kola už hovořil podstatně lépe. Nelze pochybovat, že Zeman využije maximálně svých schopností „zničit“ protivníka. Důležité bude, aby Drahoš zůstal při debatách klidný, věcný a bude-li nutno Zemanovi připomněl jeho četná selhání a kladl mu jasné otázky „na tělo“.


Číst dál

Závažná tisková konference Babiše a Faltýnka ze dne 16.1.2018 v iVysílaní ČT nepřímo utajena před diváky?!

LN DR Antibabisovci 170118Vysílala ji přímo ČT i ČT 24 přímým přenosem. Kupodivu v iVysílaní ČT 24 není, kdy jinak je tam vše od 5:59 hod. včetně popisek a snadného nalezení (viz 17.1.2018). DneLN Krecek Chirac 160118 16.1.2018 začíná iVysílaní ČT 24 najednou až od 9:00 hod.? Když nakliknete vysílaní ČT 24 ze dne 16.1.2018, objeví se vysílání ze dne 17.1.2018?! Teprve Divácké centrum ČT mne nanavigovalo, kde se záznam nalézá – ZDE (od 1:35:48 hod. bez popisek), tedy drtivá většina diváků ho sama nenajde. Zrovna tak v Událostech ČT dne 16.1.208 žádný záznam, ani ukázka z této závažné TK? Jakoby zde někdo plnil, dost hloupě, něčí přání? To má být ta proklamovaná vyváženost zpráv a informací veřejnoprávní ČT?! Video z TK je jinak na webových stránkách LN, odkud jsem ho převzal pro svůj YouTube kanál a pomohl tak s jeho šířením. Tento záznam z TK Babiše a Faltýnka by mělo shlédnout co nejvíce současných i budoucích voličů, aby si uvědomili a pochopili o co v pseudokauze Čapí hnízdo jde. Závěr TK je alarmující a výzvou každému z nás! 50 milionů můžete na Čapím hnízdě vidět ve vytvořené hodnotě. Na druhé straně nemůžete nikde vidět stamiliardové „hodnoty“, které díky zkorumpovaným polistopadovým politikům a jejich stranám, sloužícím sobě a mocným v pozadí, zmizely. Kdyby PČR a média věnovala takovou „pozornost“ všem politikům a nejen v Parlamentu, jakou věnuje Babišovi a Čapímu hnízdu, tvořili by slušní a poctiví politici drtivou menšinu (doporučuji Reportéry ČT ze dne 15.1.2018 a populistickou morální zrůdu Tomia Okamuru). Za to by mohli bez zábran pracovat, sloužit zemi na jejím občanům daleko lépe, než zkorumpované struktury. O to dnes jde! Babiš zná matrix, nedá se koupit. Ti co jsou proti němu odhalují kdo ve skutečnosti jsou – od hlupáků, slouhů až po zločince v „bílých rukavičkách“. Jeden člověk to sám nedokáže, podpoří-li ho slušní a poctiví – společně to dokážeme!

Kontrolní otázka? Proč se média stejně intenzivně jako o OLAF nezajímají o dokumenty a protokoly z jednání ROP Střední Čechy, schvalující dotaci pro Čapí hnízdo a odpovědné osoby, které dotaci schválily a podepsaly? Alena Vitásková byla dnes zproštěna obžaloby po pěti letech soudů (!), kdy ji média vláčela a pomlouvala. Omluví se média, nebo budou mlčet? Presumpce neviny našim mnoha zkorumpovaným politikům moc „nevoní“, ale jako „demokraté“ se na ni budou hned odvolávat, pokud by byli sami obviněni. Že by být obviněni měli je přesvědčena většina občanů!

Nedopusťme, aby pseudokauza Čapí hnízdo umožnila pokračování miliardových krádeží prostřednictvím korupčních struktur, vytvořených ve správě státu polistopadovými politiky a jejich stranami. O službě zemi jen mluvili, ale kradly kde mohli.

Bude třeba změnit i volební zákon, aby lidé volili skutečné osobnosti a ne kandidátky, kdy je hlas voliče flagrantně zneužíván a zvolen občanem zákonodárcem často ten, komu by slušný občan-volič nikdy svůj hlas nedal, natož aby tyto neschopence ještě pomáhal živit ze svých daní. Tzn. změnit volební zákon tak, aby si politické subjekty nemohly dovolit dát na kandidátky nekvalitní lidi – např. přímou volbou do kandidátek, nebo rovnou přímou volbou občanů zákonodárců, kdy klasické strany už ztrácejí význam. Že to jde ukazuje i práce nové vlády, tak proč by to nemohlo jít také ve Sněmovně. Důkazem je i Senát.  


Číst dál

Zákeřný útok nahými prsy na Zemana a osel měsíce Horčičková z MV

Diash AngelinaZeman's Putin's slut – Zeman Putinova kurva…

Aktivistka ze Zemanovy volební místnosti: Čeští policisté mi říkali k*rvo

Presidenta Klause málem zastřelili v Chrastavě, jeho nástupce Miloše Zemana před podobným zneuctěním jeho ochranka zachránila, jen mu přitom vyrazila z ruky hůl, takže ho pak musela z volební místnosti spíš vynést (zachyceno je to nejlépe na videu Lidovek, které, žel, nelze embeddovat).


Číst dál

Po zvonění klíči začala příprava na hybridní války, aneb činnost trollů v Česku

EU toaletni papirVracím se z nákupu a dívám se po nalepených letácích na sklech nákupního centra co kde dávají, jak kde mají otevřeno. Náhle mezi nimi vidím kvalitně EU a hakovy kriz IIvyvedenou nálepku s barevnou fotografií štůčku modrého toaletního papíru, ze kterého visí útržky každý s vytištěným kruhem žlutých hvězd znázorňujících znak Evropské Unie. Každému dojde k čemu se mají útržky ve vhodné době použít.

Říkám si. Tehdy za normalizace se o komunistech hodně psalo. Nejen v novinách. Ale i na skrytých místech bujela lidová tvořivost. Kresby, verše, citáty, malbičky, ve školních a veřejných záchodech a nejvíce snad na vysokoškolském učení. Tam se o to komunisté „starali“. Skupiny, komise s fotografy, zapisovateli a byla slyšet pohoršlivá kritika na adresu studentů, že pomlouvají výdobytky socialismu. Říkám si, že komunistům to dnes asi nevadí. Řeknou, že to patří do demokracie. Dodávám do bezbřehé demokracie bez mantinelů,


Číst dál

Brutálně ji ubodali, tělo hodili do řeky. Vražda odvážné právničky šokovala Ukrajinu

Nozdrovska IrinaZohavené tělo právničky Iryny Nozdrovské (†38) bylo objeveno v řece u Kyjeva na počátku tohoto týdne. Její brutální vražda vyvolala mezi lidmi vlnu nevole, stovky občanů protestovaly proti korupci uvnitř justičního systému země a požadovaly rezignaci ministra vnitra Arsena Avakova. O situaci na Ukrajině informovala stanice BBC.

Nozdrovská se jako právnička zabývala především případy spojenými s porušováním lidských práv. Pohřešovaná byla od pátku 29. prosince, kdy se nevrátila z práce domů. O několik dní později její tělo objevili v řece na severu Kyjeva. Utrpěla mnohočetná bodná zranění. „Útok byl agresivní a plný hněvu,“ řekla ukrajinskému tisku právniččina dcera Anastasia.

Ministr zahraničí Pavlo Klimkin označil vraždu za „výzvu pro stát“, ukáže se podle něj, zda „je naše společnost schopná ochránit ženské aktivisty a zajistit všem spravedlnost“. Americká ambasáda v Kyjevě uvedla, že jsou vraždou všichni velice šokováni a doufají, že viníci budou dopadeni.


Číst dál

Sněmovna 10.1.2018: Projev Prezidenta Miloše Zemana

„Nejde o to co pan Zeman říká. Jde o to kam nás tahá. Směrem na východ. Abychom Rusku pomáhali rozbíjet Evropskou Unii. Všechny jeho ostatní řeči jsou mimo mísu. S Klausem udělali Oposmlouvu, s Klausem tahají tento stát na východ. Havel byl jen pro davy přestávka.“ K.Mrzílek

Posuďte sami, vytknout se mu nedá mnoho. Jen měl zmínit, kolik z 11 miliard určených pro „neziskovky“ jde na platy zaměstnanců (drtivá část), že v této souvislosti je podáno TO na ombudsmanu Annu Šabatovou, že v kauze Budišov byli vyšetřující policisté odvoláni, důkazy zničeny, kdy hrozil konec ČSSD (ovládala justici i policii korunní svědek ing. arch. Marek Ríčař byl 5 let v ochranném programu pro svědky a byl odsouzen na 7 let nepodmíněně!) a připomenout i kauzu JUDr. Zdeňka Altnera. Zemana nemusím, ale to mi nebrání ocenit jeho projev. Osobně budu volit Pavla Fischera. Má největší potenciál sjednocovat rozdělenou společnost a vyvážit náš vztah k Východu a Západu, kdy přílišný příklon na Východ by byl pro budoucnost naší země a morální hodnoty které ctíme, sebezničující.


Číst dál

Uzunoğlu pravomocně odsouzen

Uzunoglu YektaKrajský soud v Praze dnes zamítl odvolání kurdského podvodníka Ergüna Yekty Uzunoğlu proti rozsudku Okresního soudu Praha-východ, jímž byl tento výtečník spolu s recidivistou Václavem Faktorem odsouzen k podmíněnému trestu za intriky proti Uzunoğlově bývalé manželce Monice. Blahopřejeme, zdá se, že se voda nakonec dovařila.

Jistý vývoj zaznamenal i volně související případ syna a bývalé snachy JUDr. Zdeňka Hraby z Říčan, ve kterém jsme dekorovali Oslem měsíce října policistu Adama Kunce. Protože jsme o sporu psali, JUDr. Hraba usoudil, že jsem autorem exsnašiných podání, a toto strašlivé zjištění neopomněl ihned intimovat soudu. Že jsem velmi podivná existence, s Hrabou souhlasím, leč žádné podání protistrany jsem nejen nepsal, ale ani neviděl. To se ovšem nyní bude muset změnit: jsem-li z autorství podezřelý, budu muset průběžně dohlížet, aby tyto texty měly dostatečnou odbornou a stylistickou úroveň!


Číst dál

Předseda Rady ČT Jan Bednář mi „odpověděl“...

LN Hanak troloviny 181117Tentokrát to nebudu rozvádět – stačí si přečíst korespondenci a názor si už můžete učinit sami. Předsedovi Rady ČT jsem napsal dne 17.listopadu 2017. Odpověděl mi dne 10.ledna 2018. Generálnímu řediteli ČT Petru Dvořákovi jsem napsal dne 15.prosince 2017. Dosud jsem žádnou odpověď neobdržel, ale vzhledem k obsahu mého dopisu bych na jeho místě také neodpovídal…

Pokud se dostavíte na veřejné zasedání Rady ČT jako veřejnost, musíte napřed sdělit o čem chcete hovořit?! Potom budou radní (dle stanov) hlasovat, zda smíte promluvit na zasedání kontrolního orgánu veřejnoprávní ČT… Svoboda slova a projevu, zaručená Ústavou ČR a LPS končí před dveřmi, kde tato podivná rada zasedá. Mimochodem její člen Jaroslav Maxmilián Kašparů dle mých informací měl vyhotovovat znalecké posudky bez toho, že by zkoumanou osobu viděl (dělá to údajně více veřejnosti známých soudních znalců např. i MUDr. Ivan David CsC? Věřme, že se jejich případné, dosud bezbranné oběti konečně začnou bránit!). Při jeho počtu titulů nepochybně dokáže „posuzovat“ bezchybně jistě i na dálku… Dle mých informací to mají být pořádné prasárny!  


Číst dál

Nebezpečný odpad, Mafie a velké mlčení všech „velkých“…?!

Seriál Příběhy ARD: Müll, Mafia und das große Schweigen - 08.01.2018 | 43 Min. | K dispozici do 15.01.2018 | Zdroj: Das Erste.

Ilegální „zpracování“ nebezpečného odpadu je nejen smrtelné, ale i výnosný obchod pro italskou Mafii. V dokumentu německé veřejnoprávní televize ARD vystupují vyšetřovatelé, experti, aktivisté, informátoři, ti co vystoupili z Mafie a oběti.

Pro ty, kdo neovládají němčinu přináším výtah hlavních faktů, dokončený pod videem (díky YouTube je možné tento alarmující dokument shlédnout i po 15.1.2018): V Calabrii se zpracovává 72-80% nebezpečných odpadů z Evropy - Rakovinou všech druhů trpí až 80% obyvatelstva včetně dětí – Vlády a jejich tajné služby spolupracují s Mafií – Bylo potopeno už 100 lodí s nebezpečným odpadem (Mafie vydělává i na pojistném za lodě) – Zamořena je plocha 40 hektarů (cca 60 fotbalových hřišť) – Oficiálně je známo 600 míst s nebezpečným odpadem – Roční zisk pro Mafii cca 50 mld. Euro – „Zpracovává“ se 60.000 tun odpadu, včetně dioxinu a nervového plynu – Zjištěni i radioaktivní Cesium 137 (naměřují se hodnoty až 70x vyšší než je povoleno) - Mnoho nákladních aut zmizelo v horách v horách i s nákladem – Zahrabává se v noci (řidiči nákl. aut umírají na rakovinu) – „Zpracování“ nebezpečného odpadu tvoří 50% HDP Kalábrie…


Číst dál

Zpověď Vondráčkové: Chtěla jsem tři děti, ale nebylo mi shůry dáno

Vondrackova HelenaHelena Vondráčková oslaví své jubileum koncertem v O2 Aréně. Dnes už si nehýčká sny a je spokojená, jak věci v životě jsou. Umí je přijímat a je srovnaná s tím, že jí v roli mateřské nebylo shůry dáno. Své vztahy s partnery si musela prosadit navzdory přání rodiny.

Zdroj: https://ona.idnes.cz/helena-vondrackova-0ar-/spolecnost.aspx?c=A180112_232631_spolecnost_jup

V rozhovoru se paní Vondráčková odhalila. Sklízí co zasela, co vyplouvá stále více na povrch. O to více se snaží vykreslovat obraz, který má ke skutečnosti opravdu hodně daleko. Dostala se do světa nenávisti k rodině, bývalým přátelům a kamarádům. Nyní to vyplouvá stále více na povrch. Tyto zoufalé rozhovory to už nezachrání. Úvahy a sebejistota, že si může dělat cokoliv, že je šťastná, dost smutné, čiré pokrytectví. Má co si přála – je pátou v řadě manželek svého muže. Je s ním nejdéle, pravda také nejbohatší z nich, resp. zřejmě byla… V diskusi jí to dávají čtenáři nepokrytě najevo...


Číst dál

Číňané dají povodním prostor

PoldryRespekt k přírodě se vy­platí. Před lety na to při­šli Nizozemci, teď pracu­jí se stejnou zkušeností také v Číně. V 27milionové Šanghaji, nejlidnatějším čínskémMokrady městě, začali bourat betonová nábře­ží, která každoročně zaplavuje rozvětvený veletok Jang-c’-ťi-ang. Jedna ulice za druhou v mo­derní čtvrti Lingang se začíná zelenat, jak tam vytvářejí přiro­zené přírodní poldry.

Když se totiž přižene opravdu velká voda, buď dostane pros­tor, kam se vylije, nebo strhává vše, co jí přijde do cesty. První varianta pochopitelně přinese méně škod. Voda se vsákne.


Číst dál

Gustav Frištenský – nesmrtelná legenda

Fristensky GustavZ různých koutů tuzemska, ale i ze Švýcarska a USA se v sobotu, 5. srpna 2017, sjeli do Velké Bys­třice u Olomouce pří­slušníci rodu Friš­tenských na své - v pořadí již čtvrté - rodinné setkání. Svoji hlavni pozornost jsme upínali zejména k nej­vě­hlasnějšímu členu rodiny, zápasníkovi Gustavu Friš­tenskému. Všechny generace Frištenských mají společnou lásku ke sportu, ale jinak jsme rodina jako každá jiná. Letošní oslava měla specielní rámec: Připo­mí­nali jsme si 60. výročí Gus­ta­vova úmrtí (1957) v jeho domovském městečku Litovli na Moravě. Na zámečku ve Velké Bystřici se nás sešlo kolem stovky, oslavovali jsme celý den důstojně a s mnoha doprovodnými akcemi. Gustav by z nás měl radost.

S menšími přestávkami pobývám od roku 1968 v Americe. Při častých náv­ště­vách Česka jsem vždy mile překvapen pře­trvá­vajícím záj­mem o život mého prastrýce. Kdo vlastně byl Gu­stav Frištenský? Jak to vše za­ča­lo? Co ho navěky po­stavilo do síně čes­ké slávy? Co do­ká­zal?


Číst dál

Mým spoluobčanům

Korupce chobotniceAktualizováno 10.1.2018: Dívám se dnes dopoledne na brífinky politických stran. Jedna strana za druhou prohlašuje, že "naše strana" důvěru vládě nedá. Chce se mi zařvat: A kdo se na to politických stran ptal?
"My nevíme o pánu žádném!" Ústava žádá důvěru od poslanců, od žádných politických stran.  Od poslanců, kteří slíbili pracovat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, a ne podle příkazů jakýchsi společenství politických stran! Platím ještě Ústava, když politické strany začaly poslancům diktovat jejich svědomí?

Stanislav Vrbík, Zlín

* * *

„Výkonný výbor doporučil, aby poslanecký klub KSČM důvěru nevyslovil,“ uvedl Filip. (Copak Ústava ukládá něco poslaneckým klubům?) - „Poslanecký klub jednomyslně odhlasoval doporučení výkonného výboru a také to, že bude hlasovat jednomyslně proti vyslovení důvěry. (Nejde mi o tento případ, toto je jen ukázka všeobecně platného vládnutí v naší zemi).                                                                                 


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing