Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.03.2024 09:00
    SOUD SE VRÁTIL K UDÁLOSTEM ZE 17. LISTOPADU 1989 Johnu Bokovi ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

LN Ne zrovna katolicke ale prakticke 220317Rozpočtový výbor Sněmovny „griloval“ 8.března Babiše. Těch 5 minut vypoví vše o „kvalitě“ naší politické scény. Toto se nedá předstírat, to je skutečnéLN PP Pracky ruskych penez 220317myšlení, způsoby a projevy 6.cenové skupiny občanů zákonodárců! Neumím si představit, že by v přímé volbě takováto „intelektuální nemehla“, mám-li být slušným, obstála.

Stanjury, Kalousky a jim podobné nikdo slušný a normální nevolí – „volí“ je kandidátka, na kterou voliči nemají žádný vliv! Proto máme tolik "budižkničemů" v parlamentu. Je třeba v budoucnosti změnit volební zákon, aby se jejich počet v Parlamentu omezil na únosnou míru. Bohužel zcela tomu zabránit nelze - ani nejlepším volebním zákonem - dokud nezačnou fungovat i nepsané zákony mravní. Ty jsou znakem vyspělé společnosti. Oba představitelé MF byli jejími skvělými reprezentanty - a skvělou vizitkou ministerstva. Nejsou zdaleka sami. Návštěvou MF či sídla Agrofertu poznáte skutečnou firemní kulturu. Připomínají firmu Baťa. Ta dobře věděla, že bez kvalitních, motivovaných spolupracovníků, není možné vybudovat kvalitní firmu – stejně jako bez kvalitních občanů zákonodárců kvalitní a prosperující stát!

 

 

Jan Šinágl, 23.3.2017

* * *

Kdy bude odsouzen poslanec Kalousek?!

Sjezd ČSSD = sjezd pokrytců, lhářů, podvodníků, zločinců a korupčníků

Klinicky mrtvá ČSSD se pokouší, na zítra začínajícím sjezdu, o marné zmrtvýchvstání

Vládní strana ČSSD existuje de facto protiprávně!

Nechci, aby dlužník hospodařil s mými penězi a s mým státem!

Dopis ministra Babiše premiérovi Sobotkovi

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (4 Votes)
Share

Komentáře   

0 #3 Jan Chlumsky 2017-04-12 00:59
Pane Jakub, ČS republika je díky Havlovi prolezlá Levičáckými soudci, komunisty, jejich dětičkami, dozorci a STbáky všeho druhu. Je blbost napadat Šinágla za to, že straní někomu, kdo sice u komunistů byl, kdo však byl soudně očištěn protože nic špinavého nikomu neudělal. Být u komunistů znamenalo, že vás bolšáni neotravovali. A jelikož život ubíhá každému stejně, schopní lidé, aby se v životě uplatnili, se museli v té močůvce často chtě nechtě brodit. A v tom množství šmejdů, cpoucích se do politiky kvůli penězům (Sobotka, Kalousek, Rath), je Babiš výjimkou, která se snaží se situací u nás něco udělat. Babiš, něco jako Trump v Americe, nepotřebuje krást, protože peněz má, že je do konce života neutratí. On mohl na kariéru v politice kašlat a neriskovat, že mu nějaký naštvaný pan Jakub bude nadávat. Pokud je dobrý (a jak vidět je), a chce s tou situací u nás něco udělat, pak by mu lidé měli dát pokoj a jít pro něj volit. Je potřeba z toho hnoje vytahat slušné lidi a ne jim nadávat.
-4 #2 Jan Šinagl 2017-03-24 09:32
Pane "Jakube" a nechováte se Vy jako "estébák", kdy napadáte druhé a také zůstáváte v utajení? Vojtěch Filip, první místopředseda Sněmovny, byl zvolen 75% anonymních hlasů. Na rozdíl od Babiše usvědčený agent StB, Vám nevadí? Také budete mlčet a nekonat jako ostatní? Zkuste sám také něco pro nápravu věcí dělat, riskovat a obětovat a "nést kůži na trh". Jenom kritizovat ty co něco dělají, k ničemu dobrému nepřispěje. Soudruzi podobnou "kritiku" jistě ocení, ať už bývalí, či jejich pohrobci v "demokratických " stranách", včetně agentů StB - skutečných. Mnoho lidí se dnes chová tak, jak by se nikdy nechovalo, kdyby měli potřebné, objektivní informace. I proto ČT nenápadně "uklízí" vynikající seriál VLÁDA (včera jsem ve věci napsal g.ř. ČT), aby ho vidělo co nejméně lidí, i ona mlčí o perzekuci zemřelého kardinála Vlka komunisty. Jinak Vás mohu ujistit, že se těším plnému zdraví.
+10 #1 Jakub 2017-03-24 01:58
Pane Sinagl, co je s Vami, jste nemocny? Podle Vasich clanku to tak vypada, kdyz oznacujete STBaka a totalitare Babise za noveho Batu. Pokud to delate za penize, je to jeste smutnejsi.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)