Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...

     
  • 08.04.2024 18:19
    Zdravim, pane Šinágl Ještě si někdo myslí, že ČR je právní ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Po stopách ilegálního obchodu s lidskými orgány v Číně. Kanadský investigativní dokument. ČT2 ho odvysílala podruhé včera o půlnoci (poprvé 16.10 23:35 hod), místo v hlavním vysílacím čase na ČT 1, přesto díky! Podívejte se na krátkou ukázku a tu hrůzu, co se dělo a stále děje v Číně, nebuďte lhostejní a nemlčte! Do takové zločinné země se jezdí prezident naší země Miloš Zeman poslušně „učit“. Odvahu má jen zakázat Dalajlámovi, aby mohl promluvit vedle pomníku TGM…  

 

 

 

Jak je možné, že země, která do roku 2010 neměla vlastní systém dárců, se stala místem, kam všichni jezdili za transplantacemi orgánů, které nikde jinde nebyly k dispozici? Mnoho let Čínská republika tvrdila, že tyto orgány pocházejí od popravených vězňů. Když ale odborníci porovnali počet provedených transplantací s počtem popravených, objevili obrovské nesrovnalosti. Přesto Čína zůstávala jediným místem na světě, kde jste mohli absolvovat transplantaci srdce nebo plic už po týdnu od objednání. Odkud všechny tyto transplantáty pocházely? Několikrát oceněný dokument ukazuje, že většina rychle dodaných orgánů pocházela od lidí z hnutí praktikujících Falun Gong (alternativní přístup ke světu, lidem, životu a vlastnímu tělu) zabitých na objednávku. Hovořili s lékaři, kteří byli nuceni odebírat orgány od živých politických vězňů, stejně jako s bývalými vězni, kteří si pamatují na neustálé opakované vyšetřování krve. Vyptávali se rovněž zaměstnanců nemocnic, kteří udávali, že nemají žádný problém získat „živé“ dárce. Výsledkem jsou překvapivá zjištění o obchodování s lidmi a jejich orgány v Číně.

* * *

ČSSD vs. ČSSD a.s.

… Bohuslav Sobotka měl včera jedinečnou příležitost přilákat k „nové“ ČSSD mladé a městské voliče svým setkáním s Dalajlámou, ale místo toho upřednostnil obchodní zájmy ČSSD a.s. Mějme na paměti, že jde o toho samého Sobotku, jenž ve Spojených státech kázal havlismus a potom odletěl do Pekingu podepsat tajné memorandum o spolupráci s Komunistickou stranou Číny, od čehož upustil jedině proto, že dokument unikl na veřejnost. Sobotka v USA káže havlismus, ale v Číně vlezdoprdelní komercialismus. V tomto ohledu riskuje, že se z něj stane sociálnědemokratická verze Miroslava Kalouska, který sráží dolů TOP 09 svými padáky, co se neotevřely, mýtnou zakázkou pro Kapsch a církevními restitucemi. Skutečností je, že ČSSD a.s. už nereprezentuje ČSSD, pokud tomu tak vůbec kdy bylo…

* * *

Marek Ženíšek napsal komentář “Zavřené dveře a pandí demokracie”, který 4. března otiskl zpravodajský server Echo24. V něm doslova stálo: “Jeden by se divil. To by ale nesmělo být veřejným tajemstvím, že si Miloš Zeman z návštěvy Číny přivezl kromě příslibu pandy pro pražskou zoo i poradce pro čínské otázky. Ten byl mimochodem v minulosti předsedou organizace China Association for International Friendly Contacts (CAIFC), podle všeho napojené na vojenskou rozvědku Čínské lidové armády. A premiér tomu jen přihlíží, ba dokonce pomáhá. Nedivíme se, jeho poradcem pro čínské vztahy je Jaroslav Tvrdík.”

* * *

Sinolog Martin Hála: Čínské aktivity v Česku jsou krajně znepokojivé. Politici to ignorují

Takže na základě toho vám komentář odmítli…

Text jsem postupně nabízel Lidovým novinám, Hospodářským novinám i Echu. Přestože ho v některých případech redaktoři i docela vehementně prosazovali, něco jiného je redakce, něco jiného je management novin, který má jiné představy a je zodpovědný za hospodářské výsledky. A když se ozve někdo, kdo má velmi úzké vazby na společnost Médea, která ovlivňuje významnou část reklamního trhu, tak si celou věc důkladně rozmyslíte. Tím spíš, když ty předžalobní výzvy přicházely z kanceláře vlivného právníka Radka Pokorného těsně propojeného s premiérem.

 

Jan Šinágl, 19.10.2016

* * *

Nejvyšší ústavní činitelé: Vztahy s Čínou jsou velmi přínosné

P.S.

Schodek obchodní bilance ČR s Čínou byl za minulý rok přes 400 miliard korun !!!

* * *

Diskutujte: Den „Vítaného hosta“ na šumavské Kvildě - Bučina


Horský — 2016-10-19 11:35

Nějakým zázrakem se Dvořákova Česká televize překonala. Den před příjezdem ze Slovenska Dalajlámy do Prahy vysílala, sice až ve 23.35 ČT 2 16.10. otřesný kanadský dokument Člověk na prodej. Jak Zemanovi přátelé vyřezávají v Čině orgány i ze živých těl vězňů a známé sekty i velmi draze prodávají. Bude potřebovat prezident nové ledviny? Do týdne z Číny není žádný problém třeba za přátelskou cenu.

* * *

Omluva všemu lidu jednotné lidové Číny

Skvělý státnický projev presidenta Slovenska Andreje Kisky na konferenci Forum 2000 17.10.2016

JATKA

Žofín 2016: Můj pohled na Forum 2000

Odvrácená tvář

Přednáška Jeho Svatosti dalajlamy: Odvaha převzít odpovědnost

* * *

Zeman patří do tvrze, ne na hrad, ze kterého ji už udělal. Přijďme oslavit státní svátek české samostatnosti na Staroměstské náměstí v Praze v pátek, dne 28.října od 18:30 hod. Přivítáme i pana Jiřího Bradyho. Projevíme mu úctu, obdiv a ocenění způsobem, kterého se mu nemůže v současnosti dostat na Hradu českých králů. Je v moci malosti, malých a lůzy nemocné mocí. J.Š:

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.40 (5 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #4 K.Mrzílek 2016-10-26 19:07
Asi to bude jako se sovětskou pomocí za Slovenského národního povstání. Tehdy na Slovensko přibylo množství Rusů v uniformách, ale byli to politruci kteří se starali o ovlivnění obyvatelstva, aby se dalo k Rusům. Proti Němcům nebojovali. Podobný zájem bude i u čínských zájemců. Je to o politickém vlivu ne o ekonomice.
+6 #3 Bergmann 2016-10-20 10:33
Nějak špatně to dopadá s těmi desítky miliard z Číny, co je oznámil Zeman v září.U pivovaru Lobkowicz tržby klesly o 17 procent a výroba o čtvrtinu, šanghajská společnost CEFC s bývalým ministrem obrany Jaroslavem Tvrdíkem provádí akvizice, nikoliv ivestice, jejich mluvčí Marcela Hrdá hrdě nekominikuje,sk oupili hotely, aerolinky, cestovky, TV,media /jsem zvědav co k Dalájlamovi přinese Týden/, fotbalový klub Slavia sice mají, ale koupě Tatry Kopřivnice či americké Money Bank-Moneta také nevyšla, ani budova Florentina atd.aj. Patolizalství českých politiků s pozadím nenasytných podnikatelů, kteří prodají i vlastní babičku zatím nepřináší žádné výsledky, jsou jinde než lid a měli bychom jim to spočítat, protektoráty nemilujeme. Když Číňané tak vede Tajwan.O životě v čínském protektorátu KLDR informovala německá TV včera na ARD Inside Nordkorea v dokumentu Vitalije Manského, který se snažil cenzur obejít.Nejvíc otřesné je zneužívání dětí k propagandě a k oslavě aparátčíků.
+7 #2 K.Mrzílek 2016-10-19 14:16
My se zase ohnem. Nemusí odjet Beneš už to umíme i bez něj. Ohnem hřbety a šlapem. Konečně v hospodě to probereme. Hurá na chalupy, dejte nám pokoj.
+10 #1 Václav 2016-10-19 12:33
Myslím, že ještěpanprezide nt Zeman se na Dalajlámu na Hradčanském náměstí díval
a Ovčáček pilně zapisoval.Doufá m, že to nebylo to samé okno z března 1939 odkud se díval i Hitler.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)