Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Sinagl JanNaposledy jsem dostal prostor v médiích v celoplošném vysílání ČT na 1.Máje 2005, kdy jsem se střetl s Grebeníčkem na Letenské pláni. Pravidelně zveřejňuji informace celospolečenského dopadu a významu. Nepochybně za téměř 15 let mého zpravodajství a aktivní občanské angažovanosti, se dostaly do styku s mým zpravodajstvím statisíce, ne-li miliony lidí. Rozesílám týdně bez přestávky Bulletiny v češtině a Newsletter v angličtině a němčině. Žádná veřejnoprávní a ostatní masová média mé často exklusivní informace nezveřejňují ačkoliv je dostávají, pouze je registrují a sledují. Nezávislost měla, má a vždy bude mít svoji vysokou cenu - stejně jako závislost. Nemá-li občan dostatek objektivních informací, stává se snadno manipulovatelným, aniž tuší.

V dnešním světě je toto riziko, díky moderním médiím o to vyšší. Množství informací a dezinformací vede k tomu, že běžný člověk neví čemu má věřit, nevěří už pomalu ničemu, ani pravdě, ani lži, ztrácí zájem o veřejné dění a je o to snadněji manipulovatelný. Nakonec nedůvěřuje nikomu, nepřipouští naději. Mé zpravodajství je jedním z mála nezávislých, které pomáhá orientaci v moři informací a dezinformací. Nabízím, nevnucuji. Těší mne jeho narůstající známost a šíření. Je oceňováno mnoha známými a vzdělanými lidmi naší země, čehož si vážím. I můj YouTube kanál nabývá na známosti – v současnosti dosáhl už 400.000 návštěvníků.  

Připomínám některé z mých kauz o kterých média, včetně bulváru, mlčela a mlčí: Ing. Arch. Marek Říčař – vězeň svědomí nás všech, kauzu JUDr. Zdeňka Altnera sleduji od počátku (jeho tiskové zprávy zveřejňuji jako jediný), pravdu o Janu Antonínu Baťovi také nechtějí média zveřejňovat, zamlčují mé soudní vítězství nad ministrem Janem Mládkem a dvě exekuce, kdy nerespektuje pravomocný rozsudek, mé trestní oznámení ve věci FÉNIXu a 2 miliard, či na bývalého náměstka ministra obrany Michaela Hrbatu, byly také „umlčeny“. Skandální kauza JUDr. Hany Marvanové, mé soudy s Agenturou MM a Helenou Vondráčkovou, jejím zcela bezcharakterním manželem Martinem Michalem a jeho stejně povedeným synkem Antonínem Michalem (aktuálně více než miliardová kauza největšího daňového podvodu s pohonnými hmotami), mám-li být slušný, nezajímají dokonce ani bulvár. To už je co říci. O dalších policií mnoha samozřejmě odložených TO, nemluvě – v podstatě „jednou větou“, jak je u nás zvykem, sahají-li kauzy „příliš vysoko“.

Zamlčování závažného rozhovoru s elitním policistou Jiřím Komárkem (viz odkaz níže) médii naznačuje, jak dalece „nezávislá“ média máme a jak je situace vážná. V mnohém má současné dění u PČR rysy, připomínající dění u policie po roce 1945!   

Když jsem byl kdysi nevědomostí asistentky pozván do pořadu ČT „Máte slovo“, bylo mi krátce před vysíláním oznámeno, „že už pro mne nemají židli a že špatně počítali…“. Po mém vstupu do živého vysílání ČT na Hradu a rozhovoru s ministrem zdravotnictví Němečkem, byl okamžitě přerušen přenos, stejně tak po mém vstupu do živého vysílání z ND a při Rozloučení s Věrou Čáslavskou.

Vnímám to jako neveřejné ocenění kvality mého zpravodajství a potřebnosti pokračování mé občanské a publicistické činnosti. Mohu vám slíbit, že dokud mi zdraví a finanční situace bude umožňovat moji práci, bude v ní pokračováno. Motivuje mne a potřebnou energii dodává narůstající množství těch, kdo mé osvětové zpravodajství o naší minulosti, současnosti a budoucnosti, oceňují.

 

Jan Šinágl, 10.10.2016

* * *

Motiv startu policejní reorganizace? Udržet vazby s politiky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.43 (7 Votes)
Share

Komentáře   

+2 #4 Fr.Zákostelský 2016-10-17 09:14
Je velice dobré,že statní organy nechavají sledovat podobné stranky.Je to osvěta a informace hlavně pro ně.Normalnimu občanu je jasné,že parlamentní komise je zametací atd.Provozovaní všeobecné mistifikace je vlastní nejen politikům,ale bohužel i lidem,kteří jsou zodpovědni za moralní stav v teto ruské gubernii.
0 #3 Zdenek Zajac 2016-10-15 15:13
Dekuji Vam pane Sinagle za dosavadni cinnost a verim, ze se vam dostane za ni naleziteho uznani

S pozdravem,
Zdenek Zajac
0 #2 Jan Šinagl 2016-10-11 16:02
Děkuji Vám pane Musile za uznání mé práce i za Vaše výstižné komentáře. Srdečně JS:-)
+5 #1 Oldřich Musil 2016-10-11 15:20
Držím vám palce pane Šinágle a jenom doufám,že se po vás najde nějaký pokračovatel.Bo hužel není na světě člověk ten,aby se zachoval lidem všem.Konfederac e politických vězňů jednou vymře,ale KSČM jak to vypadá nás přežije všechny.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)