Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Sobotka a CSSD„Místo potvrdit zákon, vyhoví se v Česku partaji. Jednotlivec a zákon nemá naději. Soudci a partaj to je jiná?!“ K.Mrzílek

ČSSD stále nemusí respektovat pravomocné rozhodnutí soudu?! Předem tak prohrála příští volby, pokud ještě zbude dostatek ze stále více odkrajované demokracie v ČR. Pokud by měla ČSSD ve volbách uspět, tak jsme zemí hlupáků, nebo se kolosálně při volbách podvádí a manipuluje. V článku Erika Besta Za kolik nejvyšší soud?, se mj. píše: „ČSSD má příští týden v plánu podepsat memorandum o stranické spolupráci s Komunistickou stranou Číny.“ Ve věci jsem vedl korespondenci s NS ČR. odpověď ze dne 13.5.2016, odpověďze dne 25.5.2016, její doplnění ze dne 27.5.2016 a odpověď ze dne 30.5.2016. Ve včerejším vynikajícím pořadu Fokus Václava Moravce „Češi Čechům“, kde měl zdaleka nejlepší vystoupení po všech stránkách prof. Milan Zelený z USA, zaznělo mj.: „Největším nepřítelem demokracie jsou politické strany. Ve starém Řecku neexistovaly.“ Je to vskutku „zlý výsměch občanům“, jak píše dnes v LN Martin Zvěřina ve svém článku Žádost o informace! Toto by nemělo být při volbách zapomenuto! Nezapomínejme při těch milionech na zavražděného JUDr. Ernesta Valka, spolupracovníka JUDr. Zdeňka Altnera. Kauza má mnohem hlubší pozadí s dopadem i na slovenskou politickou scénu!

Politické strany si udělaly z naší země doslova „dojnou krávu“ a chovají se, s prominutím, jako ten nejhorší dobytek už od listopadu 89, při vší úctě k dobytku, který má na rozdíl od politiků přirozené zábrany. Stále nám vládnou z velké části potomci komunistického dobytka o čemž svědčí i to, že si 75% Sněmovny, anonymně a za mlčení médií zvolilo svým prvním místopředsedou předsedu KSČM Vojtěcha Filipa, usvědčeného udavače StB. To je skutečnost a ostuda především obyvatelstva naší země. Dobytek nezná stud, při vší úctě k marným snahám těch několika málo schopným občanům zákonodárcům, kteří si důvěru občanů zaslouží. Je nejvyšší čas začít nazývat věci pravým jménem a konat. Pokud se nedokážeme vypořádat s vlastní zločinnou minulostí a necháme její pokračovatele bez odporu u moci, koledujeme si o její zopakování, včetně hospodářského kolapsu a bídy.

Slušnému člověku se dělá nevolno při představě, že v demokratickém Parlamentu členské země EU má zastoupeni zločinecká organizace KSČM. Oficiálně je zastoupena v menšině, ale její záměry prosazuje většina! Její předchůdkyně KSČ má na svědomí zločiny proti lidskosti v mnohém překonávající i zločiny nacismu a fašismu. Přivedla naši zemi do morální a následné hospodářské bídy. Postkomunistický parlament je důkazem, jak špatně, respektive vůbec, jsme se s dědictvím totality nevypořádali!

Nepotrestané zlo se vždy vrátí o to silnější. Ptejme se, proč se donekonečna připomínají našimi politiky a médii nacistické zločiny a o komunistických zločinech a zvěrstvech neví naše dnešní mládež takřka nic, pokud vůbec?!

Příští volby do Sněmovny mohou být milníkem – zda zakotvíme na Východě, kde stále svým myšlením a způsoby jsme, nebo budeme jako důvěryhodní partneři pomáhat budovat společnou Evropu, bojovat za její demokratické hodnoty a udržovat její křesťanské dědictví.    

 

Jan Šinágl, 8.6.2016

* * *

Prezident Zeman před soudem jako svědek jasně podpořil dr. Altnera

* * *

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentáře   

0 #1 Mrzílek 2016-06-11 23:34
Strana je nad právem. Třeba u JUDr. Altnetra. Soud vyhověl partaji místo zákonu. Tak to říkal už o komunistech R. Reagan. Strana u komunistů převyšuje jejich zájmy nad povinnostmi pro které jsou placeni. Proto doporučoval už jako president Asociace hollywoodských herců nedávat je na místa kde se rozhoduje. V současné době je to vylepšeno tak, že bývalí komunisté přešli do pravicových stran, aby v případě potřeby přehlasovali ostatní. Proto byl 75% zvolen Filip do předsednictva parlamentu. Mašínům se nedostalo vyznamenání za boj proti komunismu. Je to nutné stále opakovat. Anonymní hlasování ke kterému v parlamentu dochází neukazuje jak poslanci volí. Ví se opouze jak mluví.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)