Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Svicka ockovaniVčera jsem navštívil TK Společnost pacientů s následky po očkování, z.s. na Kavčích horách TK Ockovani panel 310516v restauraci „U Rohlíku“. Přišla pouze redaktorka deníku BLESK. ČT natáčela, ale kameraman mi nebyl schopen říci kdy a kde bude vysíláno? Tisková zprávaOtřesná svědectví k šířeníProhlášení k mezinárodnímu dni poškozených očkováním.

"...dovoluji si vás pozvat na webovou stránku www.lightacandle.eu (Zapal svíčku). Je velmi důležité si připomenout všechny oběti očkování, všechny ty, kdo byli poškozeni nebo dokonce zemřeli na následky po očkování. Většinou ani nebyli informováni o možnosti nežádoucích účinků očkování. V mnoha případech, což je ještě horší, se podrobili povinnému očkování. To jsou ti, kteří zaplatili svým zdravím nebo životem pro udržení dogmatu bezpečnosti očkování..."

 

* * *

MUDr. Lebenhart: Očkování je organizovaný zločin

* * *

Zmizel jsem z živého vysílání ČT jako za totality

… Samozřejmě, že jsme upozornili i na to, že pan ministr má problémy z minulosti, ať už se to týká nákupu nejdražšího cyberknife na světě pro ostravskou nemocnici, které šéfoval (na problém upozornili i Reportéři ČT), nebo předraženého nákupu CT, na kterém vydělala fiktivní firma Variomedical založená jen pro tento účel. Upozornili jsme i na to, že v Čeladné, kde si pan ministr staví rodinný dům, se nachází také hotel Čeladenka, který prostřednictvím Zdravotního ústavu v Ostravě vlastní ministerstvo zdravotnictví a pronajímá jej za směšných 25 tisíc měsíčně soukromé firmě. … Já možná nedokážu, že má pan Němeček problémy s alkoholem, pokud bude uklízečka na ministerstvu zdravotnictví disciplinovanější než pan Němeček a pokud bude poslancům zdravotního výboru hloupé přiznávat, že ji na mol opilý pan ministr na říjnovém výjezdním zasedání ve Znojmě vyzýval k tanci. … Uznávám, že jsme zase doplatili na naši naivitu. Měli jsme za to, že se koaliční spory perou v koalici. Neperou. Pan Němeček je řeší tak, že se snaží odvést pozornost útoky na mne, kterými už proslula opozice: Když nemáš argumenty, tak upozorni na to, že Babiš má střet zájmů. Mým hlavním zájmem je, aby se tu nerozkrádaly veřejné finance. Proto se chystám podat trestní oznámení na hospodaření ostravské fakultní nemocnice. A možná o tom napíšou i některé noviny.

Andrej Babiš

* * *

Doporučuji shlédnout poslední vydání pořadu ČT 168, část „Malostranské korekce“, kdy po cca 1 min. začne „excelovat“ svým pronikavým „intelektem“ ministr zdravotnictví Němeček. Jako ministr financí bych se také zajímal kam mizí ročně miliardy, když nic efektivního, odpovídající investicím, není vidět?! Ministr Němeček zná jen jediné řešení problémů – „dejte peníze“ – to by jistě uměl každý. Další ukázka odpovědného jednání ministra financí a zcela neodpovědného jednání ministra zdravotnictví. Za dětinské vyjadřování za řečnickým pultem Sněmovny by takovýto „politik“ na Západě okamžitě skončil. Za Čeladenku a své „papalášské“ rodinné sídlo, by měl možná pan ministr skončit jinde?!

 

Jan Šinágl, 1.6.2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)