Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Chovanec a PPNíže poslední novinky z Lidového domu!Sinagl 1 Nerudova 1948 PCR 2016 290316

Celá země viděla na televizních obrazovkách selhání PČR, která hájila a bránila Čínany při porušování zákona a zabraňovala jeho uplatňování vlastním občanům. Toto nechce či neumí pochopit ministr Chovanec. Proto také tento absolvent „plzeňského vzdělávacího rychlíku“ KSM Semelova za Putinaneodstoupí sám a dobrovolně. Policisté prý byli jen poněkud horliví, on sám žádný písemný pokyn nevydal?! Minulý týden jsem navštívil jedno OO PČR v Praze. Sdílný policista mi mj. vysvětlil, proč se do určitých věcí policisté nehrnou a do jiných ano. Nikdo jim nic vysloveně v choulostivých věcech nenařizuje, natož rozesílá podepsané písemné pokyny či rozkazy. Policisté se jen instinktivně naučili vycítit co si nadřízení přejí. Tento systém opět příkladně zafungoval při návštěvě čínských soudruhů.

Výsledkem je nedohledatelná osobní odpovědnost. Aby ji převzal ten nejvyšší, byť se nemusel ničeho dopustit, je v současných českých poměrech věc nemyslitelná. Nikdo není za nic odpovědný, proto mohou neschopní, tedy i nezodpovědní zůstávat beztrestně na svých odpovědných místech. Funkce a plat jsou priority, služba vlasti a poctivá práce neznámý pojem.  

… Žalovaná ústy Milana Chovance avisovala,  že chce dovolání opřít o údajné Altnerovy obstrukce, např. že  nezaplatil včas soudní poplatek. Prodlení věřitele a institut soudní  (dříve notářské) úschovy patrně v plzeňském vzdělávacím rychlíku  nestihli probrat, přičemž je otázkou, zda je takto erudovaný ministr  vůbec schopen pochopit, že existuje-li povinnost k plnění, nemůže ji  věřitel obstruovat tím, že dlužníka žaluje a jak si v řízení o žalobě  počíná." Ze blogu Paragraphus Tomáše Peciny "ALTNER"

V nedělních OVM jsme se dr. Altnera podle očekávání nedočkali. Nabízel jsem moderátorovi Václavu Moravcovi, že mohu zkusit zajistit účast dr. Altnera přímo do studia. Žádný zájem. Nechce, nebo nesmí? Jisté je, že ČSSD vyhlásila pro své vedení informační embargo a že uvnitř této strany to pěkně vře. To, co se tam nyní děje je neuvěřitelné a skandální. Kdyby to vědělo její členstvo, jistě by hromadně tuto stranu opustilo, nebo vzalo útokem Lidový dům, který je sídlem hodnost, které s původními ideály sociálních demokratů-zakladatelů, nemají vůbec nic společného. Pokud má ještě ČSSD dostatek slušných řadových členů, můžeme jim jen držet palce, aby situaci využili k očistě strany.

 

Jan Šinágl, 11.4.2016

* * *

Zničil portrét Lenina. Tady mají stát komunisté, zuřil muž u soudu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)
Share

Komentáře   

0 #3 Horský 2016-04-13 14:01
Myslel jem si to hned od začátku. Stopy "čínského" policejního zásahu vedou na Hrad. Náš "milovaný"a lidový prezident má takovou moc, že ovlivní i policii- to je v civilizovaném světě nevídané. Ale není to poprvé, na jeho popud bylo přece o půlnoci přepadeno předsednictvo vlády ve Strakovce s Nečasem,po vzoru banánové republiky přejmenované prokuratury a hlavní pátrač z Olomouce István, který dodneška nic nevyřešil byl hned za týden, také nezvykle, pozván na Hrad k přátelskému rozhovoru.Bohuž el Bílého lva ještě nedostal.A vidět hradního prezidenta včera na tiskovce s rakouským prezidentem, jak se se sousedním a historicky s námi svázaný národem dorozumívaji anglicky, přičemž Zeman po roce 1989 na bonnském velvyslanectví tenkrát u Gruši německy mluvil, to nechápu.Je již němčina, kterou mluvila ještě po roce 1989 celá řada Čechů, nejen v přihraničních německých obchodech vyhynulý jazyk, umí čeští lyžaři v Alpách jen slova Bier und Schnaps?
-1 #2 K.Mrzílek 2016-04-12 23:40
Když MVDr. Heriot měřil zvířatům teplotu, strkal jim do recta teploměr. Ale jen teploměr.
-1 #1 3c5y6 2016-04-12 10:12
Část peněz pošle ČSSD exekutorům místo Altnerovi
novinky.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)