Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Vajickovy protest 1Občané vítězí: Čínské vlajky zmizely z Prahy! Skvělé články LN 26.3.2016: V okrese Číny a Vítejte na letišti U Poběhlice!- Na Evropské třídě se vyvěšují vlajky TIBETU!

Přivítat na Zmrtvýchvstání Páně nejvyššího představitele komunistické Číny už nelze snadDalajlama a Havel jinak komentovat než slovy: „Když Pán Bůh chce potrestat, nejdřív zbavuje rozumu!“ Kolik ho asi v této zemi zbylo, když připustí takové „Boží dopuštění“?!

Trasa mezi Letištěm Václava Havla a Pražským hradem - velkou část čínských vlajek v Chotkově ulici, v ulici Mariánské hradby, Jelení a v Evropské v noci na sobotu někdo potřísnil SMKC 1 Prostejovska Pravda Rudy koutek 26.3.2016barvou. Podle Jaroslava Tvrdíka se vlajky momentálně opravují. K poškození asi 50 vlajek i billboardů použili vyfouknutá vejce naplněná šedivou a modrou barvou. Z anonymní emailové adresy dnes aktivisté, kteří protest zorganizovali, zaslali ČTK video z příprav akce i z její samotné realizace. Nedoprovodili ho žádným komentářem. Policie po pachatelích pátrá, zatím nemá žádné nové informace. Zdroj: ČTK

Vyjádření aktivistů lze získat, když víme, za kým zajít nebo komu zavolat. Jde o protest proti naprosté morální zvrácenosti vedení naší země! Zatímco jiné demokratické státy s čínskou totalitní diktaturou pouze uzavřely obchodní vztahy, my jsme k tomu jako jediní přidali totální sbratření po vzoru stalinismu z 50. let. A po vzoru hesla Se Sovětským Svazem na věčné časy a nikdy jinak. Tím jsme rozšlapali všechny polistopadové hodnoty na prach.

 

Zebrak TIBET 280316Aktivisté popsali 150 vajíček jmény 150 politických vězňů z čínských koncentráků a za zvukuVajickovy protest 2 čínské hymny je vymalovali velikonoční výzdobou, poté nasáčkovali do 50 sáčků. A těmi pak zasáhli vlajky čínské komunistické diktatury, kterými byla Praha doslova zneuctěna. Každý z těch politických vězňů tím z čínského lágru vyslal do Prahy protest svému vězniteli a také jeho českým přátelům, kteří legitimizují jeho zločiny. 

Slušný politik by se zasadil o jejich propuštění. Jsou jich vězněni tisíce. Neslušný politik nazve útok na komunistické totalitní symboly vandalismem a chuligánstvím, které se má trestně stíhat. Nazve to tedy stejně jako nazýval odpůrce komunismu masový vrah Gottwald a komunistický diktátor Husák. Jenže vandalismus je útok bez důvodu. Ničení totalitních symbolů je jedna z forem odporu proti totalitě, spadající i do zákona o protikomunistickém odboji a odporu. Slušný člověk nesouhlasí se servilním poklonkováním Zemana, Tvrdíka, Ovčáčka a spol. zločineckému komunistickému režimu.

Čínští političtí vězni jsou i našimi vězni – boj za jejich svobodu je bojem i za naši!

* * *

Klaňme se a vítejme. Přijíždí čínský Si (Tche-le)

Pro křesťany jsou Velikonoce jedny z největších svátků. Pro ateistické Česko ale není žádným problémem v této době přivítat komunistického lídra, autokrata Si Ťin-pchinga. Termín jeho návštěvy má opět silný vzkaz, jak mi ostatně potvrdil jeden z čínských diplomatů. Jde o to ukázat, jakou má Čínská lidová republika moc, a to tím, že si může nadiktovat jakékoliv požadavky, tedy i termín k setkání, píše ve svém blogu redaktorka zahraniční redakce ČT Kateřina Procházková.

Čínské investice v Česku nová pracovní místa nevytvářejí

Zpět k tomu hlavnímu, penězům, ty dnes vládnou. Čínské investice v České republice jsou totiž nejen podle analytiků především o spekulativním a vlivovém nákupu majetkových podílů. Dvacet miliard korun, které na čínskou vládu navázaná firma CEFC proinvestovala, a dalších 45 miliard korun, které údajně ještě utratit plánuje, jsou především akvizicemi - nákupy českých budov, podíly ve společnostech atd.

Nejde tedy o investice, které by vytvářely pracovní místa či jinak obohacovaly Česko jako stát (což je potřeba srovnat s miliardovými investicemi právě Tchajwanců - Foxconn a Jihokorejců - Hyundai, Caltex atd., které naopak pracovní místa vytváří a platí v ČR daně).

… A že jsme se na cestu kuliů Číny už vydali, dokazuje nejen prezident Zeman, ale i český šéf diplomacie Lubomír Zaorálek (ČSSD), který se minulý týden odmítl přidat k návrhu rezoluce OSN kritizující lidská práva v Číně. Ale to je asi jen začátek…

Napadá mě tedy jediná otázka. Spíše než kam s ním, kam s nimi – politiky, za které se stydíme?

* * *

Stejné billboardy na jaké můžeme narazit v Praze, najdeme i na hraničních přechodech na Šumavě – možná budou i v Krkonoších!

Přivítat na Zmrtvýchvstání Páně nejvyššího představitele komunistické Číny už nelze snad jinak komentovat než slovy: Když Pán Bůh chce potrestat, nejdřív zbavuje rozumu!“ Kolik ho asi v této zemi zbylo, když dopouští takové

"Boží dopuštění"?!

 

Jan Šinágl, 28.3.2016

* * *

Zemanem uctívaná komunistická Čína vraždí desítky tisíc disidentů pro obchod s lidskými orgány. Svázaným lidem odebírají zaživa ledviny, srdce, oči, které pak nosí lidé v Evropě

* * *

TAK PRACUJÍ "VÍTAČI" - S POMOCÍ DIPLOMATICKÉ POŠTY!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #2 Souhlas s p. Benešem 2016-03-29 14:47
Ano, je to potřeba a takových aktivních lidí bránící demokracii je v rudém českém národu velice málo. I když nevím, jesli si ji vůbec zasloužíme, moc ne. Děkuje Bob
+1 #1 Pavel Beneš 2016-03-28 16:05
Pane Šinágle, vřelé díky za tuto potřebnou aktivitu a podání trestního oznámení.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)