Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...

     
  • 08.04.2024 18:19
    Zdravim, pane Šinágl Ještě si někdo myslí, že ČR je právní ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

15 SN hoste CLR a embassy 210316Čínská vlna nás ohrožuje daleko více než uprchlická! - Níže přináším seznamy všech hlavních8 SN CLR Tibet JS 210316 účastníků z čínské a české strany, odkazy na výzvu prezidentovi ČLR a trestní oznámení o propagaci komunismu na semináři Sněmovny a o podílu na zločinech proti lidskosti čínských občanů!

Bylo by stejné ticho, kdyby seminář pořádala NSDAP a hlavním řečníkem byl Adolf Hitler?! Jsou snad komunisté něco lepšího než fašisté a nacisté?! Stamiliony jejich nevinných obětí jsou dostatečnou odpovědí… Na webu Sněmovny se informace o semináři objevila až dnes ráno těsně před začátkem?!

Mezi hosty byly náměstek ministra informační kanceláře státní rady ČLR, profesor stranické školy ÚV KS ČLR, čeští hosté pozvaní čínskou ambasádou stojí také za pozornost. Kdysi jsme české spolupracovníky s nacisty a ruskými okupačními vojsky nazývali kolaboranty – zdá se, že tomuto druhu „lidí“ se u nás zvláště daří…

1 SN CLR novinari Nova Cina 210316Před padesáti sedmi lety povstali obyvatelé Tibetu proti čínské okupaci svého území, které2 SN CLR embassy 210316 bylo násilně potlačeno armádou Čínské lidové republiky. Při krvavém povstání proti čínské okupaci zemřelo 10. března 1959 na 80 tisíc Tibeťanů, přes milion lidí následně zemřelo ve věznicích, pracovních táborech nebo vlivem hladomoru, stovky nádherných tibetských chrámů byly barbarsky srovnány se zemí…

Na akreditaci jsem čekal marně tři dny. Ředitel tiskového odboru Roman Žamboch mi pouze dnes ústně sdělil, že už mám zákaz vstupu do Sněmovny na doživotí. „Vysloužil“ jsem si ho svržením letáků s dr. Miladou Horákovou na hlavy poslanců KSČM s galerie pro veřejnost.

Obávám se, že po dnešku bude zase „sekec“ pro odpovědné a doživotní zákaz bude rozšířen i mimo prostory Sněmovny – nedej Bože, abych byl v příštích volbách zvolen poslancem, ale legraci stranou. V podstatě je mi jich líto, jsou na mé straně, ale nemohou si dovolit jednat jinak ač by možná i rádi.

Novináři z Nové Číny (čínská ČTK), byli na místě už v 8:30 hod. Museli nahlásit, stejně jako všechna čínská 11 SN CLR hoste Cina 210316média kdo jmenovitě přijde a co má v úmyslu, s kým bude chtít hovořit apod. Jediný seznam všech čínských médií jsem nestihl vyfotit (plný list formátu A4). Pokusil jsem se o diskusi, ale jakmile12 SN hoste CR 210316 jsem zmínil Tibet a Falung Gong, byl „oheň na streše“ a z klidného novináře se stal zapálený ideolog ve stylu „nic nevíte, bylo to jinak a vy jste také vyhnali sudetské Němce“ – v tom jediném jsme se shodli.

Za česká média nebyl akreditován nikdo, resp. žádná listina nebyla k dispozici. Zahlédl jsem v recepci pouze jednoho mladého redaktora z ČRo (dosud žádná zpráva na webu ČRo), dostavilo i několik stážistů ze Sněmovny a Senátu, pokud zapomněli kartičku, nebyli vpuštěni. Jeden komunista se rozčiloval: „Jak to, že nejsou naši lidé na seznamu, přijedou autobusy, Vojta mi to slíbil.“ (Filip). Občas jsem si připadal jako na sjezdu KSČ (když jsem pozdravil „čest práci“ ozvalo se „čest“). Byl jsem rád, že jsem z tohoto komunistického skanzenu odešel po necelé půlhodině.

13 SN hoste CR JS 210316Odebral jsem se k východu, kde jsem stál asi 15 minut s vlajkou svobodného Tibetu. Jeden příchozí nasupeně vykřikl „středověk“, reagoval jsem: „Ano, právě do něho vstupujete!“14 SN hoste pozvani CLR 210316 Následně přišla pracovnice recepce s tím, abych vlajku schoval. Věcné diskuzi nebyla schopna a odešla se slovy „Že Vás to baví.“ Poté přišel policista, slušně a v klidu mne vyzval abych vlajku Tibetu schoval. Chtěl jsem znát zákonný důvod, ten mi nebyl schopen říci, až následně jeho velitel: „Policejní zákon“. Nicméně ani on mi nedokázal vysvětlit čím porušuji Ústavu ČR. Odešel jsem se začátkem semináře, když opět nastal klid ve Sněmovní ulici.

Dostavil se samozřejmě i Štěpán Kotrba, komunista z BL i bývalá premiér Petr Nečas, kterého jsem se zeptal: „Vy také pane Nečasi?“ Jeho odpověď: „Co je Vám do toho!“ 6 SN CLR Necas210316Vskutku podivný křesťan tento bývalý předseda ODS. Těch pár slov kritiky Kalouska a Němcové byl jen čirý populismus! "Pravice" zcela selhala, mlčí KPV ČR, mlčí známé antikomunistické organizace, osobnosti veřejného života… Pravice má jedno téma 247 SN CLR Necas210316 hodin Babiš?! Nedivme se, 75% poslanců si zvolilo svým prvním místopředsedou usvědčeného agenta StB, předsedu KSČM Vojtěcha Filipa v tajné volbě za mediálního, takřka stranicky disciplinovaného mlčení všech poslanců. Byl úvodním řečníkem. Komunisté hanbu neznají. 26 let od „pádu“ komunismu je tento seminář ostudou České republiky, země lhostejnosti a nezodpovědnosti nikoho za nic.

3 SN CLR Kohout 210316Čínská vlna nás ohrožuje daleko více než uprchlická! Čínská levná pracovní síla přispěla k zániku značné části textilního a sklářského průmyslu u nás a i jiného na území Evropy. Byly a jsou zcizovány vyspělé technologie a patenty. Za peníze vydělané4 SN CLR hoste 210316 vykořisťováním čínského lidu, nyní nakupují komunisté nemovitosti, banky a další v celé Evropě - s pomocí ČR tak probíhá nadále krádež materiálních a duchovních hodnost vytvořených Evropou, resp. Západem. Jeden známý mi řekl: „Fusekle si umíme vyprat sami!“ Nemohl to vystihnout lépe!

5 SN CLR asistent Filipa 210316Dnešní Události ČT trvaly 48 min. Mezi 24 zprávami se na informaci o semináři KS Číny a KSČM prostor nenašel?! Zato se našel mj. i pro dětské pleny! Asi by bylo dobré je začít vyrábět i pro veřejnoprávní ČT, aby se nám úplně nepo….. 

Bez ideologie to v Česku nejde: „Protože nemáme vlastní ideologii a komunistickou nechceme, dovážíme maocentugovskou z Číny. My prostě bez ideologie nejsme schopni přežívat. Pouhá demokracie je pro nás obtížná. Zatímco Británie dováží z Číny pouze zboží, Česko dováží navíc ještě ideologii.“ K.Mrzílek

 

Jan Šinágl, 21.3.2016

* * *

Diskutujte: 27 let po listopadu 89 nás budou poučovat ve Sněmovně čínští komunisté jak „řídit a rozvíjet stát“!

9 SN CLR Tibet JS 210316K.Mrzílek2016-03-21 20:00

Domnívám se že president Zeman hovořil o tom jak se v Číně poučit ohledně stabilizace státu. Kdo se o tamější způsoby zajímal jak se v Číně po dobu padesáti let stabilizuje stát nebude na pochybách, že způsoby vůdců Džugašvilliho /Stalina/ a Hitlera jsou proti způsobům vůdce, který je zpodobněn na čínských bankovkách, byly jen učednické pokusy jak se domoci stabilizace ve státu.

* * *

V Ý Z V A u příležitosti nadcházející návštěvy čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v České republice

Trestní oznámení na podezření z deliktů dle §§ 403 popř. 405 u českých občanů a dle §§ 400, 402, 405, 413, 140, 149 u čínských občanů, převážně však genocidium

Rekordních 706 radnic vyvěsí dnes vlajku Tibetu na podporu lidských práv Tibeťanů!

27 let po listopadu 89 nás budou poučovat ve Sněmovně čínští komunisté jak „řídit a rozvíjet stát“!

Pravda je věc názoru. Opravdu? Aneb podej se splyň, uvěř, jinak uvidíš!

* * *

Z českých médií:

http://www.novinky.cz/domaci/398256-filip-hostil-ve-snemovne-cinske-komunisty-kalousek-se-jim-vysmal.html

http://svobodneforum.cz/filip-vyslysel-zemanovo-prani-cina-nas-pouci-jak-stabilizovat-spolecnost/

http://domaci.ihned.cz/c1-65216520-snemovni-seminar-velebil-cinsky-komunismus-a-dobre-vztahy-ceska-s-nim

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/snemovni-seminar-velebil-cinsky-komunismus-zeme-vzkveta-krte/r~0869d4acef5e11e5819a002590604f2e/

10 SN CLR pozvanka 210316

Dvorak CT

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.20 (5 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #3 Zouhar Josef 2016-03-30 17:18
Cituji Hnus!! Sjezd komoušů:
Český národe, ty ses musel úplně zbláznit. Prodat svůj charakter za kus čínského žvance a pár Juanů. Když si tady po 42 let komunistické diktatury plné teroru a vraždění opět umožnil vládu českých a zahraničních komunistů z Číny a Ruska na Hradě a v Parlamentu.

Ty si návrat komunismu a Gottwaldových pohrobků opravdu zasloužíš. Tím se vysvětluje nová vlna emigrací, kolikátá už. Jsme opravdu ruská gubernie na věčné časy. A většinový bolševický národ.. Prostě bezpáteřní skvrna Evropy.
J.

Souhlasím s Vámi a je mi s toho všeho velmi smutno!!! Pokud jsme tu rakovinu společnosti (komunisty) nezničili hned po roce 89, no tak je tady máme.
+6 #2 Bergmann 2016-03-22 18:23
Tak máme vítat čínského prezidenta dělostřeleckými salvami. Možná, že z toho sejde vzhledem k dnešním teroristickým
atentátům v Bruselu. Ale, který debilní mozek zřejmě centrálně řízený z vyšších míst přišel na takové přivítání představitele rudé diktatury? To už je superhnus v zaprodané republice. Všichni tady přece umírají hlady a proto čínské komunisty potřebujeme pro záchranu naší
zářné rudé budoucnosti. Proč nevyvěsit také na Staroměstskou radnici nebo na sochu sv.Václava portrét masového vraha MaoCeTunga, počet jeho obětí překonaly i
Hitlera a Stalina, jeden už visí v Pekingu ? Poděkujme náčelníku na Hradě.
Při návštěvě čínského prezidenta bychom se měli tam,kde bude projíždět otočit zády a ulice vyzdobit tibteskými vlajkami a záběry z masakru studentů, který organizovali jeho předchůdci
na náměstí Nebeského klidu 1989!
+10 #1 Hnus!! Sjezd komoušů 2016-03-21 23:34
Český národe, ty ses musel úplně zbláznit. Prodat svůj charakter za kus čínského žvance a pár Juanů. Když si tady po 42 let komunistické diktatury plné teroru a vraždění opět umožnil vládu českých a zahraničních komunistů z Číny a Ruska na Hradě a v Parlamentu.

Ty si návrat komunismu a Gottwaldových pohrobků opravdu zasloužíš. Tím se vysvětluje nová vlna emigrací, kolikátá už. Jsme opravdu ruská gubernie na věčné časy. A většinový bolševický národ.. Prostě bezpáteřní skvrna Evropy.
J.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)