Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Pitinovi agenti avers 2016„Putin testuje naši slabost, a když ji projevíme, okamžitě toho využije“, řekla mi jed­nou bývalá lotyšská prezidentka Vaira Víke-Freibergová. Pokud si tonepřipustíme, může Česká republika zcela uvíznout v síti ruských zájmů a v EU a NATO se staneme okrajovým, nedůležitým a zcela nedůvěry­hodným členem, jakousi podivnou východní výspou Putinova režimu. Máme ale i druhou možnost: vybřednout z ruské mlhy a začít brát vážně obranu svobody, již jsme v roce 1989 znovu nabyli, kterou se ale Kreml a jeho tajné služby snaží opět demontovat.

* * *

Tato kniha je v současnosti nejprodávanější na českém trhu. Měla by být povinnou četbou proPitinovi agenti revers 2016 každého českého občana, kterého pojmy skutečné svobody a demokracie ještě oslovují. Čte se jedním dechem a z jejího obsahu často mrazí. Mráz opět přichází z Kremlu a dnes musíme dodat už i z Pražského hradu.

Martin Nejedlý je externím poradcem prezidenta, disponuje třemi místnostmi na Pražském hradu. Protože oficiálně nezastává žádnou funkci, není vyžadována ani jeho bezpečnostní prověrka. Není známo, kde a co vystudoval, v jakých oborech podnikal, v jaké pozici ani u jaké firmy působil na své misi v Rusku. Na svém mobilu má stejnou fotografii, jako je na aversu knihy Putinovi agenti. Má Kreml v moci Nejedlého a ten pod kontrolou prezidenta Zemana? Jedno je jisté – na starodávném sídle českých Králů máme poslušnou a spolehlivou pobočku Kremlu, resp. hlavní pobočku ruské ambasády v Praze.

Pitinovi agenti Rachardzo 2016Byla funkční už za prezidenta Klause, skrytě a jen v nenápadném provozu. Dnes už „jedeLN PP Fedcenko ruska media 220316 naplno“ a veřejně. Je to především ostuda a hanba všech občanů, kteří jen nečině přihlížejí. Pokud to má být vše, čeho jsou občané schopni, tak svoboda a demokracie naši zemi opustí jako každou zemi, která o tyto hodnoty aktivně neusiluje a neváží si jich. Později naříkat nad novou bídou a bezprávím bude marné. Naříkat můžeme jen sami nad sebou. Očekávat opět pomoc od jinud bude marné. Kdo by neustále pomáhal zemi, která si sama pomoci nikdy nechtěla, nebojovala a vždy hledala chyby u druhých. V každé zemi, ke občané mlčí a nekonají, začne postupně vládnout zlo – ad komunální politiky až po její nejvyšší patra. Pokud jsme protestovali v roce 1989 za něco jiného, tak je nejvyšší čas vyrazit opět do ulic!

Kapitola 14. EPILOG

 

Jan Šinágl, 16.3.2016

P.S.

Vpravo LN, 22.3.2016

* * *

Zelené mužiky vracíme - oMen - Jak to bylo 14.3.2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.67 (6 Votes)
Share

Komentáře   

+2 #2 Jan Mrzílek 2016-03-22 17:07
Zrádci vlasti z doby 1. svět. války nastolili lžistát a chopili se moci. Zemi i s národem už během pouhých dvaceti let přivedli k zániku. Následovala protektorátní kolonie Německé říše, která se záhy změnila na čtyřicet let na kolonii ruských mužiků. S těmi česká spodina přivedla východní část Evropy k perestrojce, jejíž podstatou bylo přechod komunistů od bolševického krachu k moci v západním kapitalismu. Podařilo se jim jej infikovat v západoevropskýc h zemích i ve spojených státech levicovým bolševismem a celá Evropa dnes po osmdesáti letech stojí tam, kde byla republika koncem třicátých let. Křesťanská kultura bere za své zevnitř. Vlastními odpadlíky a zrádci své Evropské civilizace. S rudou spodinou nelze dosáhnout ničeho dobrého a šťastné zítřky se nekonají. Český národ ztratil svou německy mluvící část, ztradil svou duchovní sílu v křesťanské katolické sounáležitosti a plácá se v beznaději. A stát? Jen oškubané torzo.
+1 #1 K.Mrzílek 2016-03-17 10:31
Lenin říkal: "Vezměte národu morálku a je váš." Když máme v parlamentu poslance bývalé členy KSČ dnes v jiných nežli levicových stranách, není divu, že při volbě místopředsedy parlamentu zvítězil vysokým procentem Vojtěch Filip předseda KS%CM mající závazek od 15.dubna 1986 ke spolupráci s komunistickou zpravodajskou službou. Místo aby žil vzhledem k bezcharakternos ti na pokraji společnosti tvoříme ten okraj my.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)