Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

HucinHučín vs. Vykoukal

Dne 26.1.2016 jsem zaslal tuto žádost o informace předsedovi OS Přerov Mgr. Janu Novákovi. Dne 3.2.2016 mi takto odpověděla Ing. Simona Machátová ředitelka správy OS Přerov. Nabízí se tato vysvětlení:

1) žádné milicionáře (jako případný Hučínův odboj) anebo civilisty (jako jeho případné udavačství) Vladimír Hučín nikdy za ilegální zbraně neohlásil a oba aktéři (Hučín a Hynek Vykoukal) si vymýšlejí

2) udané milicionáře anebo civilisty vyřešili možná na přestupkové komisi obce Přerov nebo snad nějakým služebním postupem u LM Přerov nebo to kvůli jejich možné protekci SNB Přerov ututlala

3) šlo u milicionáře nebo civilisty o legální zbraně nebo zbraně jen formálně v menším nepořádku, tudíž SNB nikoho nemohla stíhat, ať už šlo o odbojové oznámení na milicionáře nebo o udavačské oznámení na civilisty

4) stíhání osob podmíněně zastavila OP Přerov jako pouhé varování pachatelům, takže to nedošlo k soudu

5) nebo to soudil kvůli možné podjatosti jiný soud než Přerov

Jasno by mohli vnést do věci Hučín s Vykoukalem. Obávám se, že Hučín bude mlčet, jako vždy, na přímé a jasné otázky. Pokračuje tak v tradici zveřejňování „faktů“, pro která má vždy připravená, jak s oblibou říká „esa v rukávu“, které ovšem nikdo nikdy neviděl. Dle esenbáka H. Vykoukala nahlásil Hučín 10 ilegálních zbraní.

„O jaké zbraně šlo pane Hučíne? A kdo je vlastnil? A jak jste vlastně věděl, že jsou ilegální?“

Legenda o milicionářích má velké trhliny.Nyní se jako odbojář se statusem válečného veterána vyjadřuje ke kvalitě lékařské péče na svém webu (prezentuje se zde už jako válečný veterán, přitom se žádné války nikdy nezůčastnil?) Možná by neškodilo, kdyby využil nabídky kvalitního ošetření ve vojenské nemocnici a nechal se vyšetřit ohledně svého duševního zdraví. Za ty roky už sám poskytl dost znepokojujících důkazů, které by toto vyšetření zcela opravňovaly.

Kdokoliv se může na tomto webu k tomuto článku vyjádřit, dodrží-li jeho etický kodex a pravidla, tedy včetně Pavla Zvěřiny z Austrálie, správce Hučínova webu (jsou informováni včetně dalších zastánců Hučína). Také bych se rád k některým článkům na Hučínově webu vyjádřil. Bohužel, tato možnost roky neexistuje, stejně tak jako není možné přihlášení ke komentářům a další podivnosti, které by člověk od oceněného válečného veterána v demokratické společnosti neočekával. Jako by se „válečný veterán“ bál demokratické diskuse.

* * *

Anonymní Pavel Zvěřina

Z 1 foto Paul Zverina Eva Zverina 2006Jak to bylo s údajným nahlášením 10 osob za držení údajně 10 ilegálních zbraní, jak tvrdíZ 2 jediny zamaskovany dum v ulici Lovegrove Drive patri internetovemu anonymovi PZ H.Vykoukal, by mohl objasnit také spolutvůrce Hučínova webu Pavel Zvěřina. Což je podle zjištění IT specialisty právě ten letitý anonym píšící na mém webu anonymní výpady a urážky, navíc jako ortodoxní křesťan? Je na straně pravdy anebo jejího utajování?. Nemá v tom moc jasno a často lavíruje. Na jednu stranu poslal Miloši Zemanovi dopis, kterým ho přiměl k ocenění Pavla Wonky in memoriam. Oceňuji, pomohl tak Pavlovi Wonkovi ke společenské rehabilitaci a v boji proti estébáckému filmu Libuše Rudinské, skandálně pomlouvajícího Pavla Wonku. 

Na druhé straně ale nechal Pavla Wonku hrubě pošpinit lživou pomluvou od V. Hučína zaslanou emailem Libuši Rudinské o údajných nalezených spisech v BIS?! Samozřejmě šlo o výmysl, tak častých u Hučína.

Z 3 fotka adresy z maps google com„Proč taková dvojkolejnost na dvou frontách pane Zvěřino? A proč vůbec ta anonymita v Z 4 slusne anonymizovany zakryty dum internetoveho anonyma P. Zveriny z Quakers Hilldnešní svobodné době? Jste spolutvůrcem webu pana Hučína a píšete neslušně i na můj web. Bylo by vhodné a načase z ilegality a anonymity vystoupit. Pomohu Vám rád k nápravě a uvádím zde zjištěné údaje o anonymu "Pavlovi" atd., atd., který tak rád druhé uráží na mých stránkách“:

 

Používá mnoho přezdívek, IP adres a emailových adres. 

Jde o osobu Pavel Zvěřina, Vršovice, Praha 10, Česká Rep.

 

Po přestěhování za normalizace už pod jménem:

Paul Zverina

Z 5 letecka mapa Lovegrove Dr. 80 Quakers Hill NSW AULovegrove Drive 80  

Quakers Hill   (obec)

City of Blacktown   (okres, Local government area)

NSW 2763      (stát Nový Jižní Wales, New South Wales, PSČ)

Austrálie

Email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Telefon  +61 2 9626 5507  z ČR

Telefon      (02) 9626 5507  z AU

Manželka Eva Zvěřinová, dnes Eva Zverina, Quakers Hill, Austrálie

Syn Jakub Zverina, studoval Australian Catholic University (ACU)

 

Mapa bydliště Zvěřiny:

Z 6 mapa Katoomba a Quakers Hill Blacktown a Sydney https://goo.gl/maps/uTAZshpteoP2

80 Lovegrove Drive, Quakers Hill

 

 

 

Anonymní IP adresy Zvěřiny:

ISP: Microsoft Hosting, USA

65.54.190.28

65.54.190.61 

65.54.246.142   

65.54.190.199

65.54.162.200

65.54.190.224

ISP:  Google, USA

209.85.214.175  

ISP: iiNet Limited, Preston, AU

210.84.43.234   

ISP : iiNet Limited, Quakers Hill, AU

124.169.125.239  

ISP: TPG Internet Pty Ltd., Quakers Hill, AU  

123.243.198.68   

Co myslíte, ustanou tyto anonymní, útočné komentáře na mém webu? Najde jejich autor odvahu se podepsat? První vylučuje druhé, ale jak říká James Bond „Say Never No“.

 

Jan Šinágl, 4.2.2016

* * *

Soud pravomocně rozhodl: Hradílek se nemusí omlouvat za označení Hučína jako gaunera a psychologického teroristy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (10 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #4 Jiří Wolf 2016-02-16 21:08
Pokud někdo vystupuje na internetu anonymně, potom jedná zbaběle, nečestně a za účelem cíleně škodit, pomlouvat a útočit. To povětšinou dělají na internetu býv. pomocníci StB. Jedním z nich je například býv. tuplovaný udavač, tajný agent StB František Hrabal, který po svém odhalení utekl v roce 1984 z Prahy do Bratislavy. Za nim poté utekl do Blavy Egon Bondy- Fišera, také býv. agent StB. František Hrabal vystupuje javko "Frančesko a Didrak". V dokumentu historika Petra Blažka o Polské Solidaritě se mimo jiné zmínil o tom, že celou skupinu SRA udal v roce 1984 právě František Hrabal. Hrabal se po roce 1990 brání tím, že vinu svádí na druhé, aby se tak očistil. Zaplavil tím celý internet v domění, že přesvědčil ćtenáře webů o své naprosté nevině. Pan Pavel Zvěřina by měl vysvětlit, proč tak zbaběle a zákeřně jedná a pro koho vůbec doopravdy pracuje!
0 #3 Fr.Zákostelský 2016-02-08 08:35
Pane Šinágle,stačí jen malinko a anonymní škůdci budou naši veřejní kati.Komančeros to nikdy nevzdají.Je jich plno ve vládě i na Hradě. Většina mladých už začiná chápat kdo je kdo. Evropě bude trvat dlouho, než se sjednotí a začne hovořit pravdu bez okras a postranních zájmů. Stojí to však za námahu.Držím Vám palce.F
-1 #2 uz je byvaly anonym 2016-02-05 00:45
Ano ted uz ten dotycny pan anonymem skutecne neni kdyz byl po dlouhy dobe odhalen. Proc ty lidi tak blbnou.. A jak se vlastne moh za totace prestehovat na zapad. To jako legalne? Nebo zdrhla jeho rodina z protekcniho zajezdu povolenyho StB za vzornou kolaboraci s rezimem? Thomas
0 #1 Vanek 2016-02-04 23:44
Paul Zverina anonym neni. Je to skutecna postava. Setkal jsem se s nim v Sydney nekolikrat a nejenom ja.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)